Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Edinka, ir čia būk pasveikinta ;)

Mergytės, gerų, draugiškų, derlingų metų visoms!

Aš buvau Vln, pašvenčiau su įmone, grįžau, namie toliau lazaretas, net nebežinau kas čia per bjaurus virusas puola žmones verysad.gif Tai Naujų sutikimas buvo daugiau negu ramus smile.gif
Atsakyti
Su Naujais merginos !!! mirksiukas.gif dabar jau lauksim pavasario, suksim galvas , planuosim ... biggrin.gif

Edinka su gimtadieniu 4u.gif mirksiukas.gif

Palydėjom senus ir sutiko naujus labai smagiai thumbup.gif buvom nemažai chebros , visi linksmi , daug šokom thumbup.gif greit laikas pralėkė .
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 01 01, 18:27)
Ačiū, vija   aciuks.gif

Laimės,meilės,pinigų ir gerų naujų draugų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su Naujaisiais metais, mielos bendramintes !!!
Edinka, su praejusiu gimtadieniu !

Svečius išleidome vakar vakare, naujus sutikome labai smagiai, tik maistą likusį kas suvalgys- nežinia... biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, su Naujais metais smile.gif Tegul išsipildo slapčiausios Jūsų svajonės !
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2017 01 02, 09:43)
tik maistą likusį kas suvalgys- nežinia... biggrin.gif

biggrin.gif mes kažkaip protingai , susitarėm kas ką nešasi , tai neprisinešėm be proto thumbup.gif vakar jau cepelinus viriau biggrin.gif

Sveikutės
Atsakyti
EDINKA pavėluotai, bet nuoširdžiai - su gimtadieniuuuu!!!!!!!!!!! vartotojo įkelta nuotrauka Būk sveika, laiminga, mylima vartotojo įkelta nuotrauka

O visas su Naujais metais. Kakariekuuuu vartotojo įkelta nuotrauka Kadangi mes prie ūkio, tai gal mums bus į temą bigsmile.gif biggrin.gif

Aš vakar atsinešiau iš rūsio savo hiacintus. Laukiu wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Reiktų sėklas peržiūrėti, sąrašiuką po truputį daytis hmm.gif Gal užsisakinėsit sėklų iš mydobro? FB mačiau moteriškės pardavinėja.............
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2017 01 03, 11:42)
biggrin.gif mes kažkaip protingai , susitarėm kas ką nešasi , tai neprisinešėm be proto  thumbup.gif vakar jau cepelinus viriau  biggrin.gif 

Aš vakar grikių prisiviriau biggrin.gif Metu už borto visas mėsas, žuvis, silkes...................... Sėdu ant dietos. Kas kartu? biggrin.gif
Papildyta:
Vijute kokius tu baklažanus auginai, kur nepatiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 03 sausio 2017 - 10:29
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus. Pasirodo tikrai ne metų padaugėjo, bet padarytų išvadų, prarastų ir atrastų dalykų (gyvų ir negyvų - čia ta prasme, kad apima ir daiktus, ir vertybes, ir žmones...). Nu bet gal nefilosofuosiu čia, susitiksim ir papasakosiu mirksiukas.gif
Visas dar kartelį su Naujais, tegul kažkam jie bus geresni, kažkam tokie pat geri, kaip buvę, na o į blogybes pažvelkim "kitu kampu" (aptarsim susitikę)....jetau, kaip laukiu susitikimo, bandom kada susibėgt, sėklų reikalus aptart, gal ir pasidalint, juk kai prasidės sėja...
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 01 03, 16:32)
Pasirodo tikrai ne metų padaugėjo, bet padarytų išvadų, prarastų ir atrastų dalykų (gyvų ir negyvų - čia ta prasme, kad apima ir daiktus, ir vertybes, ir žmones...). Nu bet gal nefilosofuosiu čia, susitiksim ir papasakosiu  mirksiukas.gif
Visas dar kartelį su Naujais, tegul kažkam jie bus geresni, kažkam tokie pat geri, kaip buvę, na o į blogybes pažvelkim "kitu kampu" (aptarsim susitikę)....jetau, kaip laukiu susitikimo, bandom kada susibėgt, sėklų reikalus aptart, gal ir pasidalint, juk kai prasidės sėja...

Ojezus kaip reik susitikt blink.gif blink.gif Nes tų - aptarsim susitikę- labai daug blink.gif
Atsakyti
Dabar toks geras metas. Kasdien susitinku su senai matytais žmonėm:)

Poeme, man patiko rusiški baklažanai Marcipan F1, o nepatiko kažkokie mainais gauti, tai ir pavadinimo nepamenu. Derėjo nelabai gausiai, bet buvo stambūs gražūs vaisiai. Lauke po priedanga derėjo geriau nei šiltnamyje.

Man reikia išsirinkti gerus raudonus apvalius mėsingus hibridinius pomidorus. Bandžiau Uragan, Toro, Ivet ir dar kažkokius. Reikia didesnių nei Toro ir stabilių (kad tolygiai derėtų).
Egzotikų mažinsiu, nes jau atsižaidžiau.

Dar reikia agurkus laukui hibridinius pasirinkti. Pernai turėjau Merengue, bet gal mažokai derliaus. Ir kaina didelė.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 01 03, 10:43)
Sėdu ant dietos. Kas kartu?  biggrin.gif
Papildyta:

A daug išsipūtei biggrin.gif man nieko tongue.gif per tą gaminimą ir lakstymą apie visus , nebesinori valgyt karsta.gif

Kaip gražiai hiacintai bunda wub.gif tuoj kvepės visi namai wub.gif

Aš pasiilgau serenčių wub.gif sėsiu šiemet daug ir sodinsiu visur rolleyes.gif norėčiau pabandyti pasisėti žemaūgių rudbehijų ,gražiai žiūrisi gėlynuose wub.gif iš daržovių tik pomidorus sėsiu ax.gif

Vija aš lauke sėju agurkus Pasalimo arba Pasamonte , man patinka jie ir žiemai vakuoti kieti išlieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 03 sausio 2017 - 21:19
QUOTE(vija zemaite @ 2017 01 03, 22:25)
*Poeme, man patiko rusiški baklažanai Marcipan F1, o nepatiko kažkokie mainais gauti, tai ir pavadinimo nepamenu. Derėjo nelabai gausiai, bet buvo stambūs gražūs vaisiai. Lauke po priedanga derėjo geriau nei šiltnamyje.

**Man reikia išsirinkti gerus raudonus apvalius mėsingus hibridinius pomidorus. Bandžiau Uragan, Toro, Ivet ir dar kažkokius. Reikia didesnių nei Toro ir stabilių (kad tolygiai derėtų).
Egzotikų mažinsiu, nes jau atsižaidžiau.

*Ačiū 4u.gif Aš turėjau Ščelkunčik, labai patiko, bet baigėsi sėklos, vat ir galvoju kokius čia šiemet užsisėt 4u.gif

**Idealu!! Aš tą patį galvojau! biggrin.gif Sulaukiau tokių metų, kad reikia kiekio o ne grožio biggrin.gif Man reikia peržiūrėt pernykščius užrašus ir nuotraukas. Buvo labai neblogų. Tik nebeatsimenu. Senatvė. Sodinsiu turbūt tik raudonus, nes visi tie margi, žali ir t.t. nebežavi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2017 01 03, 23:16)
*A daug išsipūtei  biggrin.gif man nieko  tongue.gif per tą gaminimą ir lakstymą apie visus , nebesinori valgyt  karsta.gif

**Kaip gražiai hiacintai bunda  wub.gif  tuoj kvepės visi namai  wub.gif

***Vija aš lauke sėju agurkus Pasalimo arba Pasamonte , man patinka jie ir žiemai vakuoti kieti išlieka  mirksiukas.gif

*Ne daug, bet vis tiek noriu žarnas pravalyt po šitiek švenčių tongue.gif

**Labai laukiu hiacintų wub.gif Visi su žiedais wub.gif

***Man pernai dukra iš Anglijos parsiuntė agurkų sėklų. Per 2 kartus sėjau ir šh.... užaugo, tiksliau neužaugo niekas huh.gif Vos vos valgymui užteko. Neužsivakavau nei vieno puslitrio huh.gif Šiemet kai užsėsiu, pusę daržo bigsmile.gif
Papildyta:
P.S. KUR MŪSŲ PALADĖ????????????????????????
Atsakyti