Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Sulaukėme Naujūjų 4u.gif Su naujais planais,su naujais pažadais ir su nauju polėkiu visas 4u.gif
Laukiu pasiūlymų susitikimui.Siūlykite dienas.Paprastom dienom nuo 18 val.šeštadienį nuo 15 val.
Laukiu pasisėdėjimo,pasiilgau jūsų visų.Pramoga (tokiu paskutiniu laiku neturiu)kurioje tikrai pailsiu ir pasikraunu jėgu wub.gif
Atsakyti
Dar!! Kas neturit nuosavų namų, židinių ir pečių. Gal kas norit daržui pelenų????? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 04 sausio 2017 - 10:37
QUOTE(poeme @ 2017 01 04, 10:15)
Dar!! Kas neturit nuosavų namų, židinių ir pečių. Gal kas norit daržui pelenų????? 4u.gif

Vien malkom kūrenat ? Maišyta su briketėm ar anglim ,juk negalima ant daržo pilti ane hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 04 sausio 2017 - 13:26
QUOTE(*simsius* @ 2017 01 04, 15:25)
Vien malkom kūrenat ? Maišyta su briketėm ar anglim ,juk negalima ant daržo pilti ane   hmm.gif

Pas mus tik malkos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 04 sausio 2017 - 15:22
QUOTE(aurute66 @ 2017 01 04, 10:15)
Sulaukėme Naujūjų 4u.gif Su naujais planais,su naujais pažadais ir su nauju polėkiu visas 4u.gif
Laukiu pasiūlymų susitikimui.Siūlykite dienas.Paprastom dienom nuo 18 val.šeštadienį nuo 15 val.
Laukiu pasisėdėjimo,pasiilgau jūsų visų.Pramoga (tokiu paskutiniu laiku neturiu)kurioje tikrai pailsiu ir pasikraunu jėgu  wub.gif

As noriu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 01 04, 11:15)
Laukiu pasisėdėjimo,pasiilgau jūsų visų.Pramoga (tokiu paskutiniu laiku neturiu)kurioje tikrai pailsiu ir pasikraunu jėgu  wub.gif

aš už 6nį, tik nežinau kurį, prisiderinsiu 4u.gif
Atsakyti
Man tiktų kitas šeštadienis ax.gif

Nu sulaukėm žiemos kaip priklauso unsure.gif įdomu kas rytoj ryte darysis unsure.gif dėl augalų tai gerai neįšaldys augalų ...
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2017 01 04, 15:22)
Pas mus tik malkos  mirksiukas.gif

Aišku , mes maišom su anglim , tai pilu į krūvą ax.gif
Atsakyti
Sveikos, nesušalot? smile.gif
Ar man čia tik vienai taip atrodo, bet Žalioj stotelėj tai sėklų kainos kosmosas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2017 01 05, 15:45)
Sveikos, nesušalot? smile.gif
Ar man čia tik vienai taip atrodo, bet Žalioj stotelėj tai sėklų kainos kosmosas verysad.gif

Rimtai? Buvai nuvažiavusi? Kiek kanuj? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 01 06, 10:06)
Rimtai? Buvai nuvažiavusi? Kiek kanuj?  blink.gif

Internete cekavinaus verysad.gif
Atsakyti
Dėl sėklų kainų kažkaip labai nepergyvenu , nes nedaug man jų reike ax.gif bet va kaip reik suvaldyt protą kai prasidės augalai Ermitaže , gėlės ... doh.gif nežinau ,bet tikrai reik kažkaip ramintis blush2.gif vazonai šiektiek atsibodo , mažinsiu , tai va jau šiektiek gėlių atkris... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 01 06, 20:45)
Dėl sėklų kainų kažkaip labai nepergyvenu , nes nedaug man jų reike  ax.gif  bet va kaip reik suvaldyt protą kai prasidės augalai Ermitaže , gėlės ...  doh.gif nežinau ,bet tikrai reik kažkaip ramintis  blush2.gif vazonai šiektiek atsibodo , mažinsiu , tai va jau šiektiek gėlių atkris...  biggrin.gif

Ka mazinsi- skelbk! Isidalinsim!
As siemet atsilaikiau nuo meileniu nauju isigijimo.
Kai ka ir as mazinsiu. Turi ideju nauju. Noriu isbandyti :-)
Atsakyti