Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(poeme @ 2017 10 09, 12:49)
Nu ar jūs miestietės suprasit kaimiečių gyvenimą  ...
...Tačiau išgirdę antros pusės pasakojimą nusišypsojo ...
...Tai vat............ išlydėjus svečius, susėdom valgyti  netyčia užtrukusių, bet nespėjusių atšalti šeimos pietų, spėkit apie ką kalbėjom?  biggrin.gif

Ir muštynių nebuvo...ir niekas nefilmavo...ir per teliką nerodys... mastau.gif Pradžia intriguojanti, bet pabaiga tai šiaip sau - perdaug graži blink.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 10 09, 13:52)
Ooooooiii visko buvo ir pas mus  tongue.gif Ir mes esam jauniausi "atėjūnai", nes visi aplink gyvena ten jau 40 virš metų. Mes nekviečiam ir nevarginam policijos dėl šitokių niekų, bet drąsiai einam patys pasikalbėt, išsiaiškint............ ai, kiekvienam savo, o aš vakar pasidariau vieną vienintelę išvadą, žiauriai džiaugiuos savo vaiku  angel_not.gif Auginu ne molį, o drąsų vaiką, kuris gali ir prieš neadekvačių nervų žmogų atstovėt savo tiesą, nesikoliojant, nesitaškant įžeidžiančiais epitetais, nebijantį ateit ir nemikčiojant pasiaiškint prieš 2 policijos pareigūnus  wub.gif

Sūnus visas į mamą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 10 09, 16:20)
Ir muštynių nebuvo...ir  niekas nefilmavo...ir per teliką nerodys... mastau.gif  Pradžia intriguojanti, bet pabaiga tai šiaip sau - perdaug graži  blink.gif

Nu sekantį kartą labai pasistengsiu dėl tavęs wub.gif Ir per Farus, su perskelta lūpa, apsikabinus karvę pasakysiu - linkėjimai editai vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 09, 16:28)
Sūnus visas į mamą 4u.gif

Gerumu į mamą, blogumu į tėvą vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 09 spalio 2017 - 15:04
QUOTE(poeme @ 2017 10 09, 15:03)
Nu sekantį kartą labai pasistengsiu dėl tavęs  wub.gif Ir per Farus, su perskelta lūpa, apsikabinus karvę  pasakysiu - linkėjimai editai vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Gerumu į mamą, blogumu į tėvą vartotojo įkelta nuotrauka

Gerai kad tavo brangiausias nemato ką parašei,ryt pamatytumėm per TV PAGALBĄ tave su fanarais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 09, 17:08)
Gerai kad tavo brangiausias nemato ką parašei,ryt pamatytumėm per TV PAGALBĄ tave su fanarais biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tada blangioms Siaulių klasto augalų mylėtojoms pelduočiau linkėjimus vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Daba ne i tema biggrin.gif Kas davet salieru daigu? Ta, kuri dave, pasakojo kaip juos vakuoja, ane? su Morkom lygtais............. Prisipazinkit ka su jais daryt. Uzaugo mano mazosios kumscio dydzio lotuliukas.gif Ale vis tiek reikia nusiraut, tai ka su jais veikt daba? aurute lyg fb rasei kakzokia misraine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 09 spalio 2017 - 15:41
Poeme smagus savaitgalis buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
vartotojo įkelta nuotrauka

Kada mes susitinkam? 13 diena, kelinta val ???? bigsmile.gif Ka nešamės???? vartotojo įkelta nuotrauka Gal kas nors ko nors norit? Sibiriniu vilkdalgiu, katžolės, gvazdikiuku...................?????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 10 spalio 2017 - 08:53
QUOTE(poeme @ 2017 10 09, 15:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tada blangioms Siaulių klasto augalų mylėtojoms pelduočiau linkėjimus vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Daba ne i tema  biggrin.gif Kas davet salieru daigu? Ta, kuri dave, pasakojo kaip juos vakuoja, ane? su Morkom lygtais............. Prisipazinkit ka su jais daryt. Uzaugo mano mazosios kumscio dydzio  lotuliukas.gif Ale vis tiek reikia nusiraut, tai ka su jais veikt daba? aurute lyg fb rasei kakzokia misraine?

Sveplik,žinok salierus davė geliu mergaitė ir ji turi receptą,aš nežinau kaip juos marinuot.Laukim kol ji prisijunks.Visai norėčiau irgi išbandyt marinuotus.O mano net kumščio dydžio neužaugo,bet lapai gražūs,tai dabar džiovyklėje sukasi.

Renkamės SPALIO 13 D. 18 val.galima aišku kažkiek ir anksteliau.Aš būsiu nuo 10 val.ryto,kažko pasiruošti tikrai nesugebėsiu,pagriebsiu iš namų kas po ranka papuls.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 10 spalio 2017 - 09:10
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 10, 11:06)
Sveplik,žinok salierus davė geliu mergaitė ir ji turi receptą,aš nežinau kaip juos marinuot.Laukim kol ji prisijunks.Visai norėčiau irgi išbandyt marinuotus.O mano net kumščio dydžio neužaugo,bet lapai gražūs,tai dabar džiovyklėje sukasi.

Tai ir mano užaugo penkiametes kumstuko dydzio tongue.gif Bet labai interiasno marinuoti bigsmile.gif
Lapu bus nemazai, gal kas norit pasidziovint? 4u.gif

geliumergaite aūūūūūū vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 10 10, 09:25)
Tai ir mano užaugo penkiametes kumstuko dydzio  tongue.gif Bet labai interiasno marinuoti  bigsmile.gif
Lapu bus nemazai, gal kas norit pasidziovint?  4u.gif

geliumergaite aūūūūūū vartotojo įkelta nuotrauka

Jei niekas nenorės lapų,aš paimčiau.Darau prieskoniu mišinį ir proporcijom gal salierų biski per mažai turiu.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 10 10, 09:51)
Labas rytas
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaimynkos karvei kokią šiltesnę liemenikę numegzk, tikrai nebepyks mirksiukas.gif

Susitikimui nešamės tai, ką įdomaus konservavom, kad galėtumėm paragaut mirksiukas.gif Kadangi aš nieko nedariau ax.gif ...nu gerai jau gerai, kaiką dariau, bet tai staigmena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 10, 11:37)
Jei niekas nenorės lapų,aš paimčiau.Darau prieskoniu mišinį ir proporcijom gal salierų biski per mažai turiu.

Atnešiu 4u.gif O gelsvės turi?
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2017 10 10, 12:11)
Kaimynkos karvei kokią šiltesnę liemenikę numegzk, tikrai nebepyks  mirksiukas.gif

Čievo??? vartotojo įkelta nuotrauka Kol aš nunersiu tos karvės nei kvapo nebebus vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2017 10 10, 12:11)
*Susitikimui nešamės tai, ką įdomaus konservavom, kad galėtumėm paragaut  mirksiukas.gif 

**...nu gerai jau gerai, kaiką dariau, bet tai staigmena  tongue.gif

*Nieko įdomaus neturiu vartotojo įkelta nuotrauka

**Tu tai net neabejoju, kad turėsi kuo nustebint bigsmile.gif Jau pernai čilio džemas ant liežuvio galo vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti