Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Atnešiu 4u.gif O gelsvės turi?

Ir gelsvės neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 10, 14:03)
Ir gelsvės neturiu ax.gif

Ok 4u.gif
O gal nori iskasiu gabaliuka?
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 10 10, 13:42)
Ok  4u.gif
O gal nori iskasiu gabaliuka?

Žinok,NORIU 4u.gif
Atsakyti
oi nu, komedijų klubas nuo ryto. Neliūdna su jumis nė kiek, gražiai apsirengusios kudakuojat, poeme - respekts už sūnų ir kaimo garbę.

edinka, aš suprantu, kad už mane stumbro degtinės fabrikas konservavo blink.gif tai gal tiks? nes adžikos, cukinijos marinuotos ir paprastų agurkų juk nenešiu?

aš ką nors sūraus ir kartaus pagriebsiu, nes saldžiai gal reiktų nebevalgyt?

kristulee, Lakšmi ar ateisit? Gal Lakšmi kokios pagalbos kilniam darbe reikia?
Atsakyti
Labuks 4u.gif

Ir vėl lietus, lietus ... kaip tikroj LIetuvoj biggrin.gif nebejuokinga , nežinau ką su begonijom daryti unsure.gif vis dar žydi , bet ir baugu kad nesupūtų per tokią drėgmę unsure.gif jaučiu reik jau nešt kur šilčiau , tegu džiovinasi unsure.gif

Susitikimui atsivešiu obuolių pyragą ( naują atradau visiems patinka tai ir jūs įvertinsit smile.gif ) dar paimsiu mūsų kibinų . Vilma ar būsi penkt ? Gal ir tau atvešt kibinų ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi prie depresuojančių dėl tokio oro, drėgmės, tamsos, fuiii unsure.gif

Per tokį orą nėra kada daržo nuravėt, šlapia, visa žemė nešasi su žolėm lauk, pomidorai jau beveik nuskinti, palikau kaboti pačius mažiausius, gal dar paaugs, jei ne, nuskinsiu greitu laiku. Neturiu nei morkų, nei burokėlių, net ir česnakų neturiu, o žadėjau prikaišioti šiemet tarp braškių, bet ir tų nenusipirkau, vienu žodžiu....

Grybomanija pasibaigė biggrin.gif lauksim kitų metų, o žiemą valgysim marinuotus ir šaldytus grybukus smile.gif

Gėlės ir baigia savo žydėjimus, dar liko svogūninius pasodinti.

Avietės beskonės nuo lietaus, tinkamos tik trauktinei bigsmile.gif

poeme, na ir nuotykiai, nepavydžiu tokių kaimynų 4u.gif Aš gal norėčiau tos katžolės daigelį 4u.gif

Ir kaip aš pražiopsojau tokių burokėlių akciją, super kaina buvo ax.gif

aurute66, liūdna labai dėl punkto uždarymo unsure.gif bet tau pailsėti reikia, tik gaila, kad ne vasara tas poilsis 4u.gif

Ligoniukams linkiu greičiau pasveikti 4u.gif 4u.gif

Sveikinimai jaunai močiutei sulaukus anūkėlio 4u.gif

Einu ruošti stiklainių ir buteliukų, spausim sultis šiandien, reikia išpilstyti smile.gif

Susitikimas jau artėja, o man baimė didėja karsta.gif blush2.gif bijau.gif biggrin.gif

Geros dienos visoms 4u.gif bet tas lietus ir ta tamsa užkniso juodai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2017 10 11, 10:16)
Susitikimas jau artėja, o man baimė didėja karsta.gif  blush2.gif  bijau.gif  biggrin.gif

Geros dienos visoms 4u.gif bet tas lietus ir ta tamsa užkniso juodai unsure.gif

Baimė dėl ko? Dėl susitikimo? gossip.gif
Atsakyti
Uf fuuuu kol perskaiciau karsta.gif nu joooo,kaimynai yra laimes dalykas,as dziaugiuos neblogais kaimynais,padedam vieni kitiems viskuo dalinames,subaliavojam kai reikia biggrin.gif
Nieko idomaus nevakuoju ir aplamai esu pusetina seimininke,daugiau i blogaja puse,tai atnesiu ka prekybos centrai pasiulys :lol rolleyes.gif
zada +17.neblogai ania bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 10 11, 13:56)
Nieko idomaus nevakuoju ir aplamai esu pusetina seimininke,daugiau i blogaja puse,tai atnesiu ka prekybos centrai pasiulys :lol  rolleyes.gif

Nu tik neapsimesk angel.gif Kriaušės su šermukšniais, burokėliai su salierais................... wub.gif
Atsakyti

Sveikos , 

skaitau, bet vis neparašau...

Kaip gaila paskirstymo punkto  :(  :cry2:  Atostogos, žinoma , gerai, bet geriau jos būtų buvusios vasarą....Bet, tokio darštumo žmogus, kaip Aurutė, nugi tikrai neprapuls.  :4u: 

Labai labai noriu į susirinkimą, bet yra vienas bet....Penktadienį būsiu Vilniuje, nesu tikra, kad spėsiu grįžt...Nebent, jūs pasėdėtumėt iki kokių 20-21 val...Bet yra nemaža tikimybė, kad ir 18 val spėsiu...Žodžiu, 50;50... Dėl to, Simute,  kibinų noriu, bet bijau užsisakyti...dar ryt pasakysiu, kolegių pasiklausiu, gal jos labiau nusakys laiką...

Atsinešti dėl tos pat priežasties nelabai ką atsinešiu...Tiesa, Vijuk, belaukdama susirinkimo, jau 3 lambruscas suvartojau.... :D Vis , pamačius nusiperku-bus susirinkimui- o susirinkimo nėr, lambrusca susivartoja, tada nusiperku kitą-bus susirinkimui ir t.t.    :D 

Gal ir man kas gelsves šaknytę turėtumėt? :4u: 

Atsakyti

Nu tik neapsimesk angel.gifKriaušės su šermukšniais, burokėliai su salierais................... wub.gif

jergau, kaip čia skaniai ir neįprastai skamba... :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 10 11, 09:09)
... dar paimsiu mūsų kibinų . Vilma  ar būsi penkt ? Gal ir tau atvešt kibinų  ax.gif

Kas čia per naujiena, gal *simsius* firmos gamybos....kažką praleidau, kažko nežinau...o gal ir aš nooooriu, ne tik Vilma mirksiukas.gif
Atsakyti