Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

tai ko tylim? galvikės sopa? bigsmile.gif aš be žodžių nuo posėdžio, nu visų gerumo, nuotaikos, gebėjimų gausos, nuo skanėstų, nu ir šiaip, penktadienis ir dar 13 nerealus.

pyragų, kurie netilpo burnon, užsitepiau ant striukės, lapnoju poemes triušiuuuką (pasaka bis.gif ), simsiuko kibinas buvo pusryčiams (nieko tam savo MB nedaviau, da drįso aiškint, kad aš spec.telefoną išsijungiau, kažką dar sakė, bet mano lokatoriau nebepriėmė).

psio, einu pokaituko
Atsakyti
Prabudau 10.30, galvelę sopėjo, po pusryčiukų išvariau į turgų, pardes-vyko kačių, akvariumų, gėlių apiprekinimas. Parsiradau po 14 val. žvali kaip daržo agurkėlis. Piniginė kažko liūdnai atrodė... Grįžus kibinas pašildytas labai pravertė. Bevalgant vos nepaspringau nuo skambučio ir....o kur tu buvai? Niekaip prisiskambint negalėjau...Rūpinausi.-Mama pasijuto nuo mano pasaulio atskirta.

Ačiū už linksmą vakarą, šiltą priėmimą, naujus įspūdžius... Kaip gera pažinoti tiek daug nerealiai nuostabių moteriškių.
Mergaitėsgėlių lapelis sanpaulijos KARNAVALAS atrodys taip:

vartotojo įkelta nuotrauka

Kitas lapelis (...ir Vijutės) K-VOJAŽ

Viskas. Einu laiptinės plauti, mano savaitė, o langus stiklino, apipavidalino, šiukšlių priveikė.
Atsakyti
As tai gryzus (DaivuteP)pristate saugiai iki pat duru,nors minuciu klausimas ir butumem abi nakvojusios Saules Mieste biggrin.gif Su kibinu uzkisau MB gerkle nes jau norejo nurasyt moralu kodel neskambinau,siandien oras puikus,pasisodinau gelikes Evoros ir Geliu mergaites wub.gif
Apie susitikima tai esu be zado bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Niu liuks lauktuvės vyrams biggrin.gif tik kas atidavė kas pačios suėdė tongue.gif biggrin.gif

Super kad naujokės neišsigandot wub.gif sakiau kad nėra ko bijoti mes puikios blush2.gif

Rytoj šiektiek apsigrėbt lapus( greičiausiai užkursiu dar žolepjovę bus greičiau nei su grėbliu ) , o antradienį planuoju gatvės sezono uždarymą su cepelinais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 10 15, 22:00)
Niu liuks lauktuvės vyrams  biggrin.gif tik kas atidavė kas pačios suėdė  tongue.gif  biggrin.gif 

O kažkas nei ėdė, nei atidavė... verysad.gif taip ir neparagavau taip lauktų čeburėkų.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 10 14, 16:45)
tai ko tylim? galvikės sopa? 

Patikėk, gryžus negalėjau užmigt. Energijos buvo tiek, kad galėjau šiltnamį iškonstruot vartotojo įkelta nuotrauka. Užsimaniau valgyt, tai pusę arbūzo prarijau vartotojo įkelta nuotrauka

Vat kibiną ir aš pusryčiams pasilikau, tiksliau pusę kibino, nes daviau vyrui paragaut, tai kai kaaaando vartotojo įkelta nuotrauka, gerai ka pirštai sveiki liko vartotojo įkelta nuotrauka

Šeštadienis buvo poilsis ( nugi reikėjo jėgų atsigaut tongue.gif ), o sekmadienį jau ariau ariau ariau, lygiuosius laukeeelius, deja neatėjo mergelėėėė, pati pasidariau puuusryčius vartotojo įkelta nuotrauka
Užsikūriau džiovyklę, turbūt paskutinį kartą vartotojo įkelta nuotrauka

O šiandien vėl, Boso diena. Vėl šventė vartotojo įkelta nuotrauka ach
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2017 10 16, 00:04)
O kažkas nei ėdė, nei atidavė... verysad.gif taip ir neparagavau taip lauktų čeburėkų.

Kokių dar čeburėkų? vartotojo įkelta nuotrauka Šiaip simsius kibinus vežė vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 16 spalio 2017 - 09:23
Gerai kad šiandien į darbą,nors pailsėsiu biggrin.gif
Penktadienis diena ir dar 13,SUPERINĖ.Galėtų ji tęstis amžinai.
Šeštadienis buvo per trumpas darbams,tai viskas susikrovė sekmadieniui ax.gif
Kelios valandos darže.Džiovyklėse sukasi salierai ir morkos.Sesė atitempė spanguolių,tai teko ir tas sukrauti į indelius ir į šaldiklį.Vyro brolis atitempė 40 litrų rūgščių obuolių sulčių(sekasi tinginiams)tai pusę susipilsčiau į maišus,o kitai pusei pritrūkau maišiokų,reiks lėkt į ermitažą ax.gif Išsiviriau didžiausią puodą burokų,šiandiena marinuosiu.Jau viena akimi matau marinavimo sezono uždarymą :blink:Kad darbų nepritrūkčiau,nuplėšiau viename kambaryje tapetus,uh galėsiu pasižaisti.Kažin ar užteks laiko mezgimui biggrin.gif

GĖLIŲ MERGAITE auuuuuuuu.Parsinešiau gėlių,man atrodo iš tavęs,kiaušinių dėžutėj,kas ten per panaberijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 10 15, 22:04)
O kažkas nei ėdė, nei atidavė... verysad.gif taip ir neparagavau taip lauktų

čeburėkų.

Tai kaip tu čia taip ..... unsure.gif kažkas matyt du įsidėjo lotuliukas.gif

Kibinų 4u.gif

Nu tai blyn blyn kur ta šiluma blink.gif jau nebesugeba nei dienos į priekį pasakyti tiksliai doh.gif nu pikta jau rimčiausiai
aggressive.gif išeiginė ir vėl ta pati muzika biggrin.gif
Atsakyti
Aurut geliu mergaite kiausiniu dekluose lygtais katilelius-varpelius atnese,as jau viena dekla issodinau mirksiukas.gif i kibina visa vakara aki padejus buvau,taip norejau sulest,bet nutariau kad jis man per didelis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 10 16, 11:37)
Tai kaip tu čia taip ..... unsure.gif  kažkas matyt du įsidėjo  lotuliukas.gif

Nu vijute maciau po viena dejo visoms. Teisingiau ju vyrams tongue.gif Tai aisku, edinka taviskio turbut ji nepazysta, tai neidejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 16 spalio 2017 - 10:25
Viskas,,per pazintis,, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 10 16, 10:24)
Nu vijute maciau po viena dejo visoms. Teisingiau ju vyrams  tongue.gif Tai aisku, edinka taviskio turbut ji nepazysta, tai neidejo  lotuliukas.gif

Liko tai tik vienas,skirtas mano vyriokui biggrin.gif
Atsakyti