Nu nereik to kriminalo
bus tų kibinų

Gal kuri turit atliekamų moliūgų ( išderkliojimui
) imu visus atliekamus

QUOTE(*simsius* @ 2017 10 17, 23:14)
Aš mažute turiu tik spagetiniį

zieminių česnakų ir aš norėčiau pirkti...mano gal numirkę šiemet, kažkokie keisti, vargu ar žiemos iki pavasario...
Beje vienam miestely užėjau į sėklų parduotuvėlę, nes pamačiau skelbimą lange-"Parduodami žieminiai česnakai "žiemiai"...Ir ką.... trys mažiukės galvikės 2,99...Gal jie iš sėklų auginti, ką aš žinau, bet sklitikės ten- kaip katino nagas...
Sakau, kuo jie ypatingi?..Ai, sako, niekuo neypatingi, tik tikrai iš Babtų, tikrai tos veislės...
Och, kaip šiandien knisausi gėlyne. Mažutis plotelis liko ir neišturėjo lietus nelijęs.
Kol nešiojau žolynus į šiukšlyną, dar kažkas nušvilpė ir kastuvą. Net jurginų išsikasti negalėjau.
Teks laukti kitos dienelės be lietaus.
Kaip nekeista, bet begonijos žydi ir klesti visam gražume. Dar palikau iki šaltesnių orų.
O kaip kitų gėlynai? Ar jau paruošėt žiemos atostogom?
Kol nešiojau žolynus į šiukšlyną, dar kažkas nušvilpė ir kastuvą. Net jurginų išsikasti negalėjau.
Teks laukti kitos dienelės be lietaus.
Kaip nekeista, bet begonijos žydi ir klesti visam gražume. Dar palikau iki šaltesnių orų.
O kaip kitų gėlynai? Ar jau paruošėt žiemos atostogom?
evora, kokie žmonės baisūs, kad darbo įrankio net negali trumpam palikti...
aš sodo nemačiau jau 10 d. Net česnakus vyras pats vienas pasodino, nes vakare dirbau... Gal ne atbulai?
Kad būtume anksčiau išsikalbėjusios, tai česnakų būčiau iš Telšių parvežusi. Mama daug augina ir truputį parduoda, sėkla jos gera, aš irgi užsiveisiau. Sako, kas keletą metų reikia pakeisti, nes ta pati išsigimsta. Man irgi neblogi užaugo, tik kad nedaug. Kai nuvažiuosiu į sodą, pažiūrėsiu, gal galėsiu keletą galvų jums padalinti
Gėlynai mano iš dalies buvo sutvarkyti, reikia iškasti jurginus, monbretes ir kardelius, susitvarkyti vazonines, išspausti dar sultis. ir namuką susitvarkyti, patalynes nuvilkti, šaldytuvą išlaidinti...
aš sodo nemačiau jau 10 d. Net česnakus vyras pats vienas pasodino, nes vakare dirbau... Gal ne atbulai?
Kad būtume anksčiau išsikalbėjusios, tai česnakų būčiau iš Telšių parvežusi. Mama daug augina ir truputį parduoda, sėkla jos gera, aš irgi užsiveisiau. Sako, kas keletą metų reikia pakeisti, nes ta pati išsigimsta. Man irgi neblogi užaugo, tik kad nedaug. Kai nuvažiuosiu į sodą, pažiūrėsiu, gal galėsiu keletą galvų jums padalinti

Gėlynai mano iš dalies buvo sutvarkyti, reikia iškasti jurginus, monbretes ir kardelius, susitvarkyti vazonines, išspausti dar sultis. ir namuką susitvarkyti, patalynes nuvilkti, šaldytuvą išlaidinti...
QUOTE(poeme @ 2017 10 18, 15:09)
Aš mažute turiu tik spagetiniį
Nedidelis, pailgas, žalsvas............ jei tinka, galiu duot 

Jau radau savam kaime

QUOTE(evora @ 2017 10 18, 20:39)
*dar kažkas nušvilpė ir kastuvą.
**bet begonijos žydi ir klesti visam gražume. Dar palikau iki šaltesnių orų.
***O kaip kitų gėlynai? Ar jau paruošėt žiemos atostogom?
* nu viršūnė

** aš saviškes jau nupjausčiau ir sutempiau vazonus į rūsį . Žydėjo dar , bet jau tiek permirkę vazonai , baisu kad nesupūtų

*** Šlape kaliošus gali palikt

Šiaip taip su tridančiu išsikasiau ismenes. Šiais metais pirktos, savo gražiųjų žiedų neparodė, dėl ko esu ant jų labai pikta. Pagalvojau ir nusprendžiau, kad tokių tinginių man nereikia. Turiu 6 krūmus apkibusius pagrindinę mamkę 2-3 vaikais.
Ar būtų norinčių auginti?
Ar būtų norinčių auginti?
QUOTE(evora @ 2017 10 18, 22:39)
*Kol nešiojau žolynus į šiukšlyną, dar kažkas nušvilpė ir kastuvą. Net jurginų išsikasti negalėjau.
**O kaip kitų gėlynai? Ar jau paruošėt žiemos atostogom?
**O kaip kitų gėlynai? Ar jau paruošėt žiemos atostogom?
* Viršūnė

**Beveik

Bet darže dar darbo yra, braškes susitvarkyt, morkas išsikast, prieskonių daržą susitvarkyt,m česnakus pasodint, žolę pjaut

Mano gėlynai nedideli,tai prie jų darbo nedaug.Visą daržą jau MB su kastuviuku suvarpė.Nuravėjo ką reikia ir ko nereikia.Liko nusirauti porus,viksvuoles.Nupjauti avietes ir lapų grėbimas.OI ČESNAKAI NESODINTI.Kai pasibaigs lauko darbai sėdėsiu namuose šiltai ant pečiaus
,jau nuo lapkričio 1d.atsisveikinu su punktu,ir nežinau ar pradėti nervuotis ar džiaugtis
.Keista būti bedarbe
Be darbo praktiškai nesu buvus,tai savijauta įdomi.
Kas turit atliekamu stiklainių,priglausčiau.Vėl neįsitekau į savo limitus,grybai ir kopūstai kalti,jiems nebuvo planuoti stiklainiai.O dar noriu ir GĖLIU MERGAITĖS salierų pabandyt.O jezus su visais jezusiukais,gelbėkit mane nuo tos ligos
Vakar didžiausia puodą užmarinavau kopūstų ir dar šeimyną palepinau prabangiom Daivutės salotom.Įvertinimas 100 balų.Ačiū Daivut už gražią ir skanią vakarienę

Kas turit atliekamu stiklainių,priglausčiau.Vėl neįsitekau į savo limitus,grybai ir kopūstai kalti,jiems nebuvo planuoti stiklainiai.O dar noriu ir GĖLIU MERGAITĖS salierų pabandyt.O jezus su visais jezusiukais,gelbėkit mane nuo tos ligos

Vakar didžiausia puodą užmarinavau kopūstų ir dar šeimyną palepinau prabangiom Daivutės salotom.Įvertinimas 100 balų.Ačiū Daivut už gražią ir skanią vakarienę

QUOTE(aurute66 @ 2017 10 19, 11:04)
jau nuo lapkričio 1d.atsisveikinu su punktu,ir nežinau ar pradėti nervuotis ar džiaugtis
.Keista būti bedarbe
Be darbo praktiškai nesu buvus,tai savijauta įdomi.

Aš sakyčiau - nesinervuok iš anksto

QUOTE(poeme @ 2017 10 19, 09:33)
Aš sakyčiau - nesinervuok iš anksto
Puikiai suprantu savijautą, klausykis savo širdies............. manau darbą tikrai gausi, tik pati nuspręsk ar nori šokt iš kart į kitą vietą
Ar nori truputį pailsėt. Aš bandyčiau ilsėtis, pabūt namie, ramiai sulaukt švenčių.............. o po naujų pradėt dairytis darbo rimčiau
Jei 2-3 mėn pabūsi namie, juk pasaulis nesugrius
Nuo pat lapkričio 1 dienos nueik į darbo biržą, kad būtum socialiai drausta, dar gausi kapeiką duonai nusipirkt
Ir gulėk ramiai, megzk, skaityk, žiūrėk serialus.............. juk šitiek metų neturėjai atostogų
Viskas priklauso nuo mąstymo, nuo nusiteikimo. Nieko nedaryk prievarta 

Ačiū Jurgitėl