tai darkart AČIŪ ale negaliu atsidyvit , kokiu autokaru tokius didžiausius kelmus atitemt reikėjo??? Ir tai juk ne tik man kliuvę...
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 26, 10:51)
Aš savo gražiuosius kopūstėlius iškasiau,bet nesuprantu,radau daug mažų gumbelių ir keli dideli,kaip jurginų šaknys.Ką su jais daryti,irgi palikti ar mesti lauk,nesu dar auginusi ir nežinau,ot kaušikė tikra 

Aš auginu vazonėly, tai nieko neperkasinėju, pavasarį į lauką išnešu, rudenį į rūsį nunešu. Šiaip neturėtų būt šaknų kaip jurginų

Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 30, 17:24)
Taip tylu pas mus,kapuose ir tai sambruzdis didesnis.Kur jūsų moliūgų raižiniai,laukiu nesulaukiu grožių.
Tyngiu. Turiu išskaptuotų, bet nesukelta į kompą......... Šiandien švęsim helowyno vakarėlį, tai jei turėsiu fotkių- įkelsiu

Nesupratau, špygas laikyt, kad gautum atostogas ar kad sėkmingai persikeltum į Tilžę?

Aurut, aš už tave mazgą rišau, kad tik į gera..
Šiemet su moliūgais juk problematiška, mažųjų rūšies tik kelis užaugino- sriubikei taupom.Taip puošti kiemukai l.užburiančiai atrodo.http://www.imgion.com/images/03/Scary-Happy-Halloween-Wishes-glitter-card.gif Po kapų tvarkymo, lakstymo per kelias vietas, eglių pešimo, puokščių gaminimo pačios galva kaip moliūgas išsipūtus. Įlipom į metukus, kai vos ne daugiau mirusių artimųjų lankome, nei gyvųjų turime .Dar pirmą kartą puokštę iš lofalizuotų, miegančių, rožių konstravau- anytos gimtadienis per Vėlines. Suviliojo oranžinės.Pavyko, l.gražu ir praktiška..toks netikėtas, mielas saulės trupinėlis .. http://www.imgion.co...om-Flower-1.jpg Gražios saulutės visai dienai

QUOTE(poeme @ 2017 10 31, 10:28)
Aš auginu vazonėly, tai nieko neperkasinėju, pavasarį į lauką išnešu, rudenį į rūsį nunešu. Šiaip neturėtų būt šaknų kaip jurginų 
Papildyta:
Tyngiu. Turiu išskaptuotų, bet nesukelta į kompą......... Šiandien švęsim helowyno vakarėlį, tai jei turėsiu fotkių- įkelsiu
Nesupratau, špygas laikyt, kad gautum atostogas ar kad sėkmingai persikeltum į Tilžę?

Papildyta:

Nuplaukė mano atostogos,jau nuo 20 dienos raitojuosi rankoves ir vėl į darbus

Neverk, Aurute
Juk žinai-niekada nebūna gerai. Būtum pergyvenusi, kad darbą praradai, priverstinėse atostogose sėdi. O dabar pergyveni, kad viskas susitvarkė, darbelis nedingo.
Man ,,Tilžė' dar geresnė vieta. Nebereiks išlipti prie tavęs ir vėl autobuso laukti iki ,,Ermitažo". Dažniau aplankysiu ir visko pristatymas bus patogesnis.
Aš jokių Helowynų nepripažįstu ir nežadu švęsti. Kažkaip nedera jis mums tokiu rimtu metu, kai artimųjų kapus lankome. Mokykloje vaikai pablūdija ir gana.

Juk žinai-niekada nebūna gerai. Būtum pergyvenusi, kad darbą praradai, priverstinėse atostogose sėdi. O dabar pergyveni, kad viskas susitvarkė, darbelis nedingo.
Man ,,Tilžė' dar geresnė vieta. Nebereiks išlipti prie tavęs ir vėl autobuso laukti iki ,,Ermitažo". Dažniau aplankysiu ir visko pristatymas bus patogesnis.
Aš jokių Helowynų nepripažįstu ir nežadu švęsti. Kažkaip nedera jis mums tokiu rimtu metu, kai artimųjų kapus lankome. Mokykloje vaikai pablūdija ir gana.
QUOTE(aurute66 @ 2017 10 31, 11:58)
Nuplaukė mano atostogos,jau nuo 20 dienos raitojuosi rankoves ir vėl į darbus
,o dar ir iš šito darbo neišėjus 

Matai, kokia populiari esi

QUOTE(evora @ 2017 10 31, 15:04)
Neverk, Aurute

Viskas gerai,vadinasi taip turėjo būti.EVORA lauksiu tavęs ir visų kitų apsilankant.
HELOWYNU ir aš nepripažįstu,bet vakar 2 metų senumo moliūga paaukojau,išpjausčiau ir šiandien padėjau darže,vakare uždeksiu žvakutes viduj,bobutes pašiurpinsiu.
QUOTE(evora @ 2017 10 31, 17:04)
Pažystu žmogų, gimusį lapkričio 1 dieną, kaip elgtis? Nešvęst? Juk viskas priklauso nuo požiūrio, nuo aplinkybių.......... Prisimenu savo senelius dažnai, ne tik tą dieną, o vaikus auginu šiandien. Tos pačios mokyklos, darželiai ir skatina šią šventę, skaptuoja moliūgus, daro vakarėlius ir t.t. Dabar labai liūdnas ir tamsus metas, susėsti su šeima prie stalo, užsidėjus akių karolius, nematau nieko blogo

QUOTE(poeme @ 2017 11 02, 11:19)
Pažystu žmogų, gimusį lapkričio 1 dieną, kaip elgtis? Nešvęst? Juk viskas priklauso nuo požiūrio, nuo aplinkybių.......... Prisimenu savo senelius dažnai, ne tik tą dieną, o vaikus auginu šiandien. Tos pačios mokyklos, darželiai ir skatina šią šventę, skaptuoja moliūgus, daro vakarėlius ir t.t. Dabar labai liūdnas ir tamsus metas, susėsti su šeima prie stalo, užsidėjus akių karolius, nematau nieko blogo
Juk niekas nešvenčia kaip gimtadienio ar vestuvių, su dainom ir šokiais. Ryte atsikėlus labai ramiai galima kapus aplankyt, į bažnyčią nuvažiuot
Užaugs vaikai, bus kiti "vargai" 

Poeme, išsakiau savo požiūrį, apibūdinau savo elgesį. Į tavo šeimos tradicijas nieks nesikėsina. Gyvenk kaip tau patogu ir dūšiai artima. Kadangi dabar auginam ir auklėjam ateities kartą kosmopolitais, tai nuo svetimų kultūrų tradicijų praktiškai neįmanoma apsisaugoti. O ateitis parodys kas kam vertinga ir reikalinga. Visokių yra/visokių reikia.
Aš į tą ateitį kažkaip tuo metu nesiderinu prisiminusi savo gyvenimą su amžinatilsiu vyru. Ne žvengt ir linksmintis norisi, kai ašaros bėga.
Kažkaip pritrenkėt...................... per gyvenimą ir aš ne tik žvengdama keliauju..............

Kažkaip niūroka, saulutės vėl nebematome. Be jos ir likę sodininkavimo-daržininkavimo darbai tik slinkimo pagreičiu slenka...
Gerai, kad lapai veik visi žolynan nugulė, tai mano gėliukai po tręšnių lapų patalais jau miegui paruošti. Sveiki ir dideli, ir gausybė jų pamažina pinigiukus durpėms pirkti.Gal ta šiluma nepakenks šiltai tupinčioms šaknims
Kai jau gruodas tikresnis paspaudžia, tai jautresnioms dar didesnes pop.dėžes ant galvų maukšlinu. Šiltnamy reik sukast, galvoju, kad per likusį šieno sluoksnį pavasarį vadinamos daugiam.salotos nepasisės. O špinokai dar ir dabar visu gražumu ir sultingumu žaliuoja ant lauko, geras atradimas šiemet, bet taip ir nepritaikiau, kur maksimaliai naudingai juos panaudoti..?
Gal kuri žinot? Greičiausiai bus maistelis sliekams komposte. Burokėlių salotos su džiovintom slyvom žiemai ėmė vis l.patikti .Kai ruošiau, tas gerokas saldumas įtartinai atrodė (viso cukraus vistik nedėjau), bet dabar paragavom-visiems patiko
Tokia kitokia skonio atsvara marinuotiems. Salierai dar darže..
EVOROS dovanota mėlynukė vos ne mėnesį žiedeliais džiugina, mano paprastutės irgi neatsilieka.
TAIGI, ŠYPSOMĖS IR LAUKIAM SAVAITGALIO http://www.imgion.co...-with-smile.gif http://www.imgion.co...-its-friday.gif

nu ka, pagrabines nuotaikas šalin. Palmira, horoskopų meistrė, aiškino, kad Lietuva - vėžys, o vėžiams visokios lūdnos šventės prie dūšios, tai ir mes kapus mėgstam
Man šventė - kaip niekas neserga, kai pyrago sočiai, kai su kaimynais čierkiuką pakeliam, kai saulė švysteli. Pusseserė per lapkr. 1 gimusi, visada tą dieną švenčia. Pas ją visa šeima ir draugai vakare renkas, nematau problemos
Man smagiausi prisiminimai, kaip po kapinių pas babą su puskėm susitikdavom, kaip tėvukai atsipalaidavę vaikystės juokų pripasakodavo. Ir bočelis kapuos nepyksta juk, kai mes smagiai sėdim.
Nieko lauke nebedirbsiu. Užteks. Laiptinėj pelargonijas apsigenėjau, nudžiūvusių lapų maišą išvilkau, plovo pririjau, einu verst

Nieko lauke nebedirbsiu. Užteks. Laiptinėj pelargonijas apsigenėjau, nudžiūvusių lapų maišą išvilkau, plovo pririjau, einu verst