Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Stovų pavyzdžiai

vartotojo įkelta nuotrauka

Savo greitosiomis nerandu, reik paieškoti.

Atsakyti
Gedute ir evora didžiausias ačiū už jurginus vartotojo įkelta nuotrauka Dar ir evoros ismenę priglaudžiau 4u.gif Tikrai labai ačiū mergaitės wub.gif
Atsakyti
Prašom, sėkmingai augti, džiaugtis.

Mano suchimičintas Babelio bokštas. Tilpo 15-16 vazonėlių. Dabar viršutinis bliūdas jau nuimtas, stovi vienas didelis vazonas su trispalviu rėjumi. Smarkiai mažinu sanpaulijų skaičių, pasilieku tik nuostabiausias. Gaila, tų nuostabiausių dar per daug, bet ...iki pavasario gal kokia nusibaigs, neišgyvens.

Atsakyti
Evora ačiuks už pvz mirksiukas.gif nu reik užsiimti rimtom paieškom ax.gif per karšta joms ant palangių , vasara saulė degina , dabar nuo radijatorių labai greit išdžiūna .
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2017 10 23, 15:32)
Prašom, sėkmingai augti, džiaugtis.

Mano suchimičintas Babelio bokštas. Tilpo 15-16 vazonėlių. Dabar viršutinis bliūdas jau nuimtas, stovi vienas didelis vazonas su trispalviu rėjumi. Smarkiai mažinu sanpaulijų skaičių, pasilieku tik nuostabiausias. Gaila, tų nuostabiausių dar per daug, bet ...iki pavasario gal kokia nusibaigs, neišgyvens.

Jei kokia atliks paimsiu , nemesk lauk wub.gif mirksiukas.gif man jos visos gražios wub.gif
Atsakyti
Ir aš džiaugiuos paskutinių dienų gražiu, ramiu oru, labai reikalingos puikios dienelės paskutinių darbelių nudirbimui.Šeštadienį turistauti karjeruose sekėsi puikiai, saulutė šypsojosi visą dieną, kavikė Ventos pakrantėj apkritusioj margaspalviais klevų lapais gėrėsi taip romantiškai.. wub.gif O va statybinio molio, kalkakmenio gavybos proceso stebėjimui tik ilgaauliai guminukai, Vijut, gelbėjo doh.gif Taip puolėm to balto molio- ant veido tepamo, rinkti, kad vieną bendražygę du vyriškiai iš to molyno vos išlupo lotuliukas.gif doh.gif Pagalvojau, nusitepsiu tuo gydomuoju nuo kaktos iki barzdos - Helowyno kaukė i gatava.. blink.gif lotuliukas.gif Sode pagaliau puskibirį tulpių sukavojau, žiemojimui gėlikes susandėliavau pas kaimynką, rovimo-kirpimo darbukai baigti. Lieka iiiiilgi lapų grėbimai, rupus pupus, vėjo nėr, pas kaimynus anie neskrend.. liezuvis.gif mastau.gif Lentynų gėlytėms, nužiūrėjau, IKEA turi visokiausių, sanpaulijoms darėm - stiklai iš senos sekcijos, kojos metalinės stiklinimo firmos -brangokai, bet išmatavimai,kokių norėjom. http://www.ikea.com/...PE563908_S4.JPG http://www.ikea.com/...PE597109_S4.JPG http://www.ikea.com/...PE385541_S4.JPG http://www.ikea.com/...bathroom/20802/
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 10 23, 20:13)
Jei kokia atliks paimsiu , nemesk lauk  wub.gif  mirksiukas.gif  man jos visos gražios  wub.gif

Nemetu, mamai daug atidaviau, ji irgi jas kolekcionuoja. Dar kolegei į kabinetą 4 paprastesnes pasipuošti atidaviau.
Atsakyti
Labas rytas.
Pradėjau šalnų sezoną ir aš savo kieme. Dar vakar begonijos gražiausiai žydėjo, o šiandien gerai šaltuko sustingdintos. Reiks po darbų kasti lauk.
Kaip pergyvenote naktines šalnas atviresnėje teritorijoje? Kaip Poemės fazendoje?

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 10 24, 07:45)
Labas rytas.
Pradėjau šalnų sezoną ir aš savo kieme. Dar vakar begonijos gražiausiai žydėjo, o šiandien gerai šaltuko sustingdintos.  Reiks po darbų kasti lauk.
Kaip pergyvenote naktines šalnas atviresnėje teritorijoje? Kaip Poemės fazendoje?

Labas rytas

Pas mus po pirmos rimtos šalnos begonijoms jau amen buvo. Vakar kapus tvarkiau tai visur ledinukams, serenčiams, begonijoms, jurginiukas amen. Prasidės dabar chrizantemų biznis biggrin.gif buvau nulėkus draugės šiltnamius apžiūrėti wub.gif banguoja tūkstančiai vazonų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 24 spalio 2017 - 08:07
QUOTE(evora @ 2017 10 24, 09:45)

Ryte buvo -5 vartotojo įkelta nuotrauka Balta balta kur dairais............. mašinos langus jau su jėgele reikėjo trint, tiesa, vyras nutrynė wub.gif , o sūnus mašiną užkūrė, tai mes su mažąja damočka jau į šiltą mašiną įsėdom vartotojo įkelta nuotrauka
Lauke buvo palikta brugmansija vazone, jaučiu visiškai absoliučiai amen juze vartotojo įkelta nuotrauka Toks dyyyydelis, sunkus vazonas, vis galvojau vėliau..............cray.gif
Nerealiai džiaugiuos, kad morkos nurautos, nes ir joms amen būtų buvę unsure.gif
Šiemet auginau ir tokias ax.gif Skonis nieko neįprasto, bet jau grooožis, jos ir viduj tokios pat spalvos, tai sutarkuotos salotose labai gražiai atrodo ax.gif Pagalvojau apie daivutes salotas - tiktų 4u.gif
Pas mane senai senai žiedų nebėra, viskas nušalė, net rudeniniai astriukai. Viskas. Sezonas zakrytas vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2017 10 23, 17:32)
Mano suchimičintas Babelio bokštas. Tilpo 15-16 vazonėlių.

Uuuuuuj kokia fantastika, ypač kai už lango šalna, viduj toookia šiluma ir jaukumas wub.gif
Man iš jūsų duotų 5 veislinių lapelių, prigijo 2 unsure.gif Augina kuokštelius lapelių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 24 spalio 2017 - 08:52
Nuo anksto ryto atsikėliau ir pradėjau mąstyti, kad visi negandai tikrai turi atsvaros tašką.Taip taip, stipri šalna tėkštelėjo riebų tašką puoselėtam grožiui, bet dideliu brūkšniu nubraukia godumo nuodėmės įsisiautėjimą - plačiai plačiai atveria vartus gerumui ir dalijimuisi. Nepatampa taip žmogelis akla pele ant pilno grūdų aruodo, jei turiu per daug, galiu dalintis. Džiaugsmas apima ir pačiam gavus dovanų.. 4u.gif .Stebuklinga gerumo aura visad veikia, kaip smagu, kad ji plevena ir tarp visų forumiečių, skaitant širdukė džiaugiasi 4u.gif. Mano gėlynai, žiemojantys namie, irgi sunkiai telpa. Gal kas norėtumėt, atiduočiau jau gerokai paaugintas 2 baltas papr. ir l. atsparias+ 3 švelniai viol. mažais pilnavid. žiedeliais žydinčias sanpaulijas(kelios žydi). Atneščiau pas Aurutę dar ar kitur. http://www.imgion.co...umn-graphic.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 24 spalio 2017 - 10:08
Kačių temelėje šiandien įmetė tokį mezginuką. Pagalvojau, kad visai tinkamas šaltuose namuose, šveičiant apšalusius mašiniuko langus ar mezgėjoms fanatikėms žiemos sezono projektui. biggrin.gif

Atsakyti
Evora oi gerulis mezginukas biggrin.gif vakar su pussesere is jo issijuokem biggrin.gif
del stovu gelem ir as ziurineju Jyske prie vonios temos,bet pas mane problema,turiu pukuota smalsuti kuris laaabai domisi gelem,jau nebezinau kur det,lakstau su vazonais po namus,visur pasiekia unsure.gif
Atsakyti