Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(daivaP @ 2018 01 05, 00:46)
*Pyragą galima kepti ir prieš kelias dienas, kuo ilgiau stovi, tuo skanesnis darosi mirksiukas.gif

**Tai prie salotų kiaušinukų reikia bigsmile.gif

*Taip ir padariau vakar angel_not.gif Dariau vieną dyyyydelį ir 2 apkepėlių indeliuose, 1 aišku suvartojom su vakaro arbata o kitą atsinešiau į darbą ax.gif Koooooks skanuuuuus vartotojo įkelta nuotrauka O ir kiek žmonių pamaitinta biggrin.gif

**Nebespėsiu. Rytoj turiu dėt ant stalo ax.gif Ai darysiu lengvesnes, nes kepsiu svogūnų pyragą, tai bus kaip salotos prie jo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 05 sausio 2018 - 08:35
Ir maniškiai pyragiukai nuo vakar ilsisi ant šaldytuvo iki vakarinio degustavimo.Pagal komentarus tešlą dalinau pusiau, išėjo 2 nedideli. Užpilą ruošiau iš 1,5 normos produktų. Papasakokit, kokį margariną dedat, nes MB pirko Vilniaus, l.skysta tešla, nors šaldžiau, apie kočiojimą... nikaip, tik aliejuotom rankom tvarkiausi hmm.gif DAIVUT P. nesisielok dėl receptuko totalaus-momentalaus nušvilpimo tongue.gif blink.gif http://www.jhocy.com...18a4cb8846c.gif MALONIAUSIA DAUGYBA YRA DALYBA, ačiū šauniam kunigui Toliatui, kuris mums tą mintį vėl prikėlė 4u.gif Apie tavo aurą dabar sukasi tokie ryškūs gerumo, padėkos žvaigždynai (nu čia mano filosofija...) -tokį gerietį sujudimą sukėlei, tiek žmonių ragaudami malonių skonio minučių apturėjo... wub.gif Mes to nejaučiam ir nežinom ( aš rimtai tikiu), o mūsų sielos tuo maitinasi, nuo to šviesėja pačios aplinka. Ta dalijimosi, atviros širdies būsena, mes ir pelnom sau tuos geruosius bonusus. O jie žino visatos taisykles, neklaidžioja,nenusimeta, dauginasi ir grįžta bumerangu į dosnias, draugiškas sielas. Taip malonu pripažinti, kad mūsų visų bendravimas, sėklikių, daigiukų, receptukų, ir nnn dalybos ant tų pačių pamatų pastatytas 4u.gif 4u.gif :4u:TEGUL JŪSŲ DALIJAMAS GERUMAS, GERUMAS ŠIMTAIS APRAIŠKŲ, DAUGINASI Į TŪKSTANČIUS IR APKERI JUO SUTIKTAS ŠIRDIS. Te lieka tai Trijų Karalių pasveikinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 01 05, 11:24)
Ir maniškiai pyragiukai nuo vakar ilsisi  ant šaldytuvo iki vakarinio degustavimo.Pagal komentarus tešlą dalinau pusiau, išėjo 2 nedideli. Užpilą ruošiau iš 1,5 normos produktų. Papasakokit, kokį margariną dedat, nes MB pirko Vilniaus, l.skysta tešla, nors šaldžiau, apie kočiojimą... nikaip, tik aliejuotom rankom tvarkiausi  hmm.gif DAIVUT P. nesisielok dėl receptuko totalaus-momentalaus  nušvilpimo  tongue.gif  blink.gif  http://www.jhocy.com...18a4cb8846c.gif    MALONIAUSIA DAUGYBA YRA DALYBA, ačiū šauniam kunigui Toliatui, kuris mums tą mintį vėl prikėlė  4u.gif Apie tavo aurą dabar sukasi tokie ryškūs gerumo, padėkos žvaigždynai (nu čia mano filosofija...) -tokį gerietį sujudimą sukėlei, tiek žmonių ragaudami malonių skonio minučių apturėjo... wub.gif Mes to nejaučiam ir nežinom ( aš rimtai tikiu), o mūsų sielos tuo maitinasi, nuo to šviesėja pačios aplinka. Ta dalijimosi, atviros širdies būsena, mes ir pelnom sau tuos geruosius bonusus. O jie žino visatos taisykles, neklaidžioja,nenusimeta, dauginasi ir grįžta bumerangu į dosnias, draugiškas sielas. Taip malonu pripažinti, kad mūsų visų bendravimas, sėklikių, daigiukų, receptukų, ir  nnn dalybos ant tų pačių pamatų pastatytas  4u.gif  4u.gif  :4u:TEGUL JŪSŲ DALIJAMAS GERUMAS, GERUMAS ŠIMTAIS APRAIŠKŲ, DAUGINASI Į TŪKSTANČIUS IR APKERI JUO SUTIKTAS ŠIRDIS. Te lieka tai Trijų Karalių pasveikinimui  ax.gif

Oi tu musu biski sluba iskalbingoji Daivut.Taip graziai ir teisingai viska sudeliojai.Dazniau cia sedek ir dalink savo mintis,nuo to tik smagiau ir silciau darosi.
Eisiu ir as pirkti riesutu,knieti isbandyti vbisa procesa ir pavaisinti dar neragavusius.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 01 05, 13:24)
Papasakokit, kokį margariną dedat, nes MB pirko Vilniaus, l.skysta tešla, nors šaldžiau, apie kočiojimą... nikaip, tik aliejuotom rankom tvarkiausi  hmm.gif

Aš dėjau sviestą 4u.gif
O įdarą dariau iš pusės litro grietinėlės ax.gif Man norėjosi daaaaaaug įdaro 4u.gif
O darbe senai buvau ką iškepto atnešusi, nuleido ant žemės, tai dabar vėl ilgai nieko nenešiu vartotojo įkelta nuotrauka Dar tokių "malonių" bendradarbių turbūt nei viena neturit vartotojo įkelta nuotrauka
Svarbiausia, kad mano šeimynai žiauriai patiko ir tikiuosi rytojaus sveteliai irgi apsidžiaugs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 05 sausio 2018 - 14:23
QUOTE(poeme @ 2018 01 05, 08:35)
Dariau vieną dyyyydelį ir 2 apkepėlių indeliuose, 1 aišku suvartojom su vakaro arbata o kitą atsinešiau į darbą  ax.gif Koooooks skanuuuuus  O ir kiek žmonių pamaitinta

Ai darysiu lengvesnes, nes kepsiu svogūnų pyragą, tai bus kaip salotos prie jo 

Tai labai super iškepė bigsmile.gif Skanus ir sotus be abejo, daug nesuvalgysi smile.gif

Nu nieko, kitam kartui tada bus su kiaušinukais 4u.gif
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 01 05, 11:24)
Ir maniškiai pyragiukai nuo vakar ilsisi  ant šaldytuvo iki vakarinio degustavimo

Papasakokit, kokį margariną dedat,

DAIVUT P. nesisielok dėl receptuko totalaus-momentalaus  nušvilpimo 

Apie tavo aurą dabar sukasi tokie ryškūs gerumo, padėkos žvaigždynai (nu čia mano filosofija...) -tokį gerietį sujudimą sukėlei, tiek žmonių ragaudami malonių skonio minučių apturėjo...

Kaip šaunu!!! Ir ką ragautojai sakė? Patiko? Išpeikė? bigsmile.gif

Dėjau sviestą smile.gif

Nesisieloju, smagu, kad kažkas išbandys ir atras sau naują skanumyną smile.gif Ojej, tai dabar vaikščiosiu kaip su karūna angel.gif biggrin.gif

Gražiai čia aprašei, aš nemoku taip dėliot minčių 4u.gif 4u.gif
QUOTE(poeme @ 2018 01 05, 14:21)
O darbe senai buvau ką iškepto atnešusi, nuleido ant žemės, tai dabar vėl ilgai nieko nenešiu

Dar tokių "malonių" bendradarbių turbūt nei viena neturit

Svarbiausia, kad mano šeimynai žiauriai patiko ir tikiuosi rytojaus sveteliai irgi apsidžiaugs

blink.gif blink.gif blink.gif nu nedėkingi kokie, naminis pyragas, tiek gėrio pridėta, negaliu patikėti unsure.gif

Tai kas ten per fyfinai ir fyfos, geriau jau iš PC margarinas neaiškus koks ir visokio kito š...o pridėta, tai skaniau doh.gif

Šeimyna puiki wub.gif supranta tikro gėrio skonį ir mamos darbštumą 4u.gif

Labas naktis 4u.gif
Atsakyti
Labuks, dėkoju už atsakymukus dėl riešutų pyrago. Vieną sudegustavom, kad ir buvo skysta tešla- viskas kuo puikiausiai iškepė. Ir be brandinimo buvo suvalgytas, išgirtas, ir dar užsiprašytas 4u.gif wub.gif Tokią pat tešlą tik su sviestu ir trupučiu grietinės maišau sluoksniuotiems sausainiukams, matai ir tam pyragui sviestas tinka..? MB kaimiško naminio kartais suorganizuoja, tai tadu maišysiu su juo bigsmile.gif O virtas įdaras tai man baklava- turkišku saldėsiu visus namučius prikvėpino wub.gif Ten ryžių tešlą su virtu pistacijų ir cukraus-medaus įdaru sluoksniuoja, svaigstu nuo to aromato...Palaikau visas, norinčias švenčių grožiu pasidžiaugti. Nekyla dar ranka lempučių ir vainikų į spintas kišti- prisidedu prie slaviškų Kalėdų, taip jauku namie su mirksinčiais žiburiukais ax.gif O laiptinėj vieną pergyvenimą turiu, matyt jau drykstančių pelargonijų iki pavasario nebeišslaugysiu. Paprastos kupstinės ir sundavilės dar vegetuoja, o tos pajuodo iki pažemės, nors lieju retai. Žygimanta, tavo daigelių tikrai prireiks mirksiukas.gif Dryžuotąją pluoštagėlę irgi akylai daboju, nu ką nors turiu būtinai išgelbėti pavasariui soske.gif karsta.gif SKANIŲ PYRAGIUKŲ 4u.gif Poeme, nežinau nė ką pasakyt..į tokių žmonių širdis, gaila, per amžius nė Kalėdos, nė Trys Karaliai neateis. Nei daugyba, nei dalyba jiems nerūpi. Deda sau diiidelį riebų pliusą...ir viskas pofig.. Jų sieloms dar tūkstantį kartų teks atgimti žemiškiems vargams ir taurintis, dvasintis, tobulintis.. Ir kai jie šalia mūsų, mes išmokstame skirti juodą nuo balto (todėl jų irgi mūsų gyvenimui reikia) Nu nesijuokit, mano galvelė kartais gal pafantazuoja... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 06 sausio 2018 - 19:40
QUOTE(daivaP @ 2018 01 06, 02:47)
Tai kas ten per fyfinai ir fyfos, geriau jau iš PC margarinas neaiškus koks ir visokio kito š...o pridėta, tai skaniau doh.gif

Taip. Tipo fyfos. Toli iki tikrųjų, bet kartais taip užknisa angel_sadangel.gif

Mūsų svečiams irgi nerealiai patiko, labai skaniai suvalgėm, visą, o tikrai buvo didelis biggrin.gif Recepto paprašė ax.gif O salotos suėjo ir be kiaušinukų, net mocarela pamiršau įdėt doh.gif Bet sušveitėm kaip geras biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 01 06, 21:25)
Poeme, nežinau nė ką pasakyt..į tokių žmonių širdis, gaila, per amžius nė Kalėdos, nė Trys Karaliai neateis. Nei daugyba, nei dalyba jiems nerūpi. Deda sau diiidelį riebų pliusą...ir viskas pofig.. Jų sieloms dar tūkstantį kartų teks atgimti žemiškiems vargams ir taurintis, dvasintis, tobulintis.. Ir kai jie šalia mūsų, mes išmokstame skirti juodą nuo balto (todėl jų irgi mūsų gyvenimui reikia) Nu nesijuokit, mano galvelė kartais gal pafantazuoja... lotuliukas.gif  doh.gif

Nu taip taikliai!!!! Tikrų tikriausiai - ledinės širdys. Labai daug pavydo, paviršutiniškumo, apkalbų.......... Bet labai labai daug išmokau per tiek metų, tikrai tai gera mokykla 4u.gif Ir man jų gaila, tik nelaimingi/nemylimi žmonės gali šitaip elgtis. Bet čia jau, kaip sakoma, jų bėdos - man Kalėdos tongue.gif

Pagaliau pasnigooooooooooooooooo vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 08 sausio 2018 - 08:49
QUOTE(poeme @ 2018 01 08, 08:39)
Taip. Tipo fyfos. Toli iki tikrųjų, bet kartais taip užknisa  angel_sadangel.gif

Ir tu su jom turi visą dieną vienam kabinete sėdėt unsure.gif tada tau didžiausia užuojauta biggrin.gif 4u.gif

Sveikutės pagaliau išaušo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2018 01 08, 14:30)
Ir tu su jom turi visą dieną vienam kabinete sėdėt  unsure.gif  tada tau didžiausia užuojauta  biggrin.gif  4u.gif

Taip. Bet yra ir fainų žmonių, su kuriais bendraujam ir draugaujam ax.gif

Tikrai - pagaliau išaušo bigsmile.gif Ir taip gražu, saulėta su sniegeliu wub.gif Kaip pavydžiu toms, kurios namie wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Poeme seiles tysta paziurejus i tavo foto bigsmile.gif pyragas mmmmmmmrrr wub.gif (vazeles pastebejau,labai grazios)
Sniegelio tai kaip cukraus pudros pabarste biggrin.gif bet as eglute jau nupuosiau ir pilnai laukiu pavasario smile.gif
gal kiek per anksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2018 01 09, 21:01)
(vazeles pastebejau,labai grazios)
Sniegelio tai kaip cukraus pudros pabarste  biggrin.gif  bet as eglute jau nupuosiau ir pilnai laukiu pavasario  smile.gif
gal kiek per anksti  smile.gif

Vazelės tai Maximoj buvo žvakidės biggrin.gif O žvakėms ir žvakidėms buvo 40 proc nuolaida, tai už viena pusantro pinigo mokėjau wub.gif Pas mane namie jos tapo vazelėm tongue.gif Dabar ten puikuojasi pušelės šakelės, vėliau gal pienių prisimerksiu biggrin.gif
Aš dar nelaukiu pavasario. Dar žiemos nesulaukiau ax.gif Noriu dar pailsėt, palipdyt vakarais prie židinio, karštą vyną gert mišku vaikštant............. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 10 sausio 2018 - 09:44
Tiesa, pražydo mano "Olaf"as" vartotojo įkelta nuotrauka Rutyti nepyk, bet man tai žiemos pranašas wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 10 sausio 2018 - 13:03