Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(poeme @ 2018 01 10, 14:02)
Tiesa, pražydo mano "Olaf"as" vartotojo įkelta nuotrauka Rutyti nepyk, bet man tai žiemos pranašas  wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Poeme... jis nuostabus :-)
Atsakyti
Labutes toki grazu serksnota ryta wub.gif kaip graziai medziai,augalai prazilo biggrin.gif vel noriu kaledu,mano nuotaika 100 proc nuo oro smile.gif
Poeme ziedas karalisko grozio wub.gif bigsmile.gif aaaa pas mane vazelem daug kas pavirsta,zvakides,taures,stiklines...
Atsakyti
net nežinau, kaip bešnekėti, ką berašyti, čia taip jauku, pyragais, poezija ir salotom kvepia, gėlės žydi, supermamos šypsosi, žodžiu, kaip namie smile.gif

Sveikos šiais metais. Kad ir žiema, pavasariu pakvipo, kaip niekad daug mano falenopsių ėmė žiedus krauti, sanpaulijų vaikiukai auga (evorytei ačiū ačiū už vasarinius lapukus), pelargonijos laiptinėj gyvos, meilenius poemes įsakymu reikia parsinešti. Apie sėją tokioj tamsybėj dar negalvoju.

užsikasus darbais, sėdžiu išvarvėjusiom akim prie kompo, vakar net nugarą surakino.

Per šventes pilna troba buvo pačių mylimiausių svečių : sesė iš Danijos po ketverių nebuvimo metų kalėdojo, vyro sesė su šeima iš Vokietijos Naujus pas mus sutiko, žodžiu, lovų klojimo ir valgių ruošimo (neslėpsiu, vyno irgi padegustavom smile.gif) sočiai.

Pažadu dažniau čia ateiti. FB esu iš tel. ištrynus, nes reikia save disciplinuoti. Jungiuos retai ir tik per kompą. Ir ką. Gyva smile.gif

Atsakyti
auuu, pasijaučiau kaip Alisa veidrodžių karalystėje savo atspindį pamačius. Kur visos? pašalot? Šiandien pagal senovės inkų horoskopą pirma diena, tinkama aplankyti sėklų parduotuves smile.gif ką ir padariau. Su malonumu užsukau turguje į sėklų kioskelį. Pardavėja žvali, laukia su pomidorų ir kitų skanėstų blizgančiais pakiukais. Greitosiomis pagriebiau keletą ir moviau lauk, nes vaikai zyzė (mama, kiek galima?) Porai ir dvi pomidorų veislės (Orlinyj kliuv ir F1 Jekaterina Velikaja).

Ką jau perkat?
Atsakyti
Nebuvau nei karto turguj tam kioskely,patariat,geros ten seklos? as perziurejau savo seklas is pernai ka turiu,is bedos galeciau visa siltnami apsodint,kiek yra like,bet noriu dar geltonu,oranziniu,na ir cheriuku kazkiek,ananasu butinai sodinsiu bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2018 01 18, 20:10)
Ką jau perkat?

Aš irgi pagalvojau, kad užsnigo visas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš neperku nieka, net negalvoju, ką turiu iš sėklų irgi nežiūrėjau........... Man žiema,
jėzs sausio mėnuo vartotojo įkelta nuotrauka Užpuolė gimtadieniai, mes visi žieminiai tongue.gif Sūnus, dukra, ryt tetės jubiliejus, tai kol visus aprengiau, supirkau batus, diržus ir baltinius doh.gif Viena paguoda - išpardavimai tongue.gif Kitą savaitgalį išlekiam į Druskininkus.............. nu sėjimas paskutinis ateitų man šiuo metu į galvą ax.gif Mes šventes švenčiam vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 19 sausio 2018 - 10:00
QUOTE(vija zemaite @ 2018 01 18, 20:10)
Su malonumu užsukau turguje į sėklų kioskelį. Pardavėja žvali, laukia su pomidorų ir kitų skanėstų blizgančiais pakiukais. Greitosiomis pagriebiau keletą ir moviau lauk, nes vaikai zyzė (mama, kiek galima?) Porai ir dvi pomidorų veislės (Orlinyj kliuv ir F1 Jekaterina Velikaja).

Kokios kainos? Nes Žalia stotelė jau pernai šiurpino savosiomis frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2018 01 18, 23:44)
ananasu butinai sodinsiu  bigsmile.gif  smile.gif

Tau patiko ananasas? smile.gif Nu kaip, patiko ir man skonis, dydis, bet buvo 2 pomidorai ant viso augalo. Man mažai unsure.gif
Atsakyti
Šventės gerai smile.gif

kioskiuke kainos kaip ir pernai, sakė, kad nekėlė. Mačiau nuo 0,7 iki 3 EUR. Rus.pomidorai nuo 0,9 iki 2-3, daugiausiai po 1 ar 1,2
Atsakyti
Ananasai man nerealaus skonio,na mazai ju bet didumo kokio 1 pomidoro bliudui salotu uztenka,ir tokie nereiklus,stiprus augalai,bet ziuriu ju visokiu firmu yra,tai nezinau gali pataikyt ant nekokio blink.gif siunciaus is kinieciu,bet ziuriu i tas seklas ir bijau kad isaugs kokie mutantai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2018 01 19, 14:18)
Ananasai man nerealaus skonio,na mazai ju bet didumo kokio 1 pomidoro bliudui salotu uztenka,ir tokie nereiklus,stiprus augalai,bet ziuriu ju visokiu firmu yra,tai nezinau gali pataikyt ant nekokio  blink.gif  siunciaus is kinieciu,bet ziuriu i tas seklas ir bijau kad isaugs kokie mutantai  biggrin.gif

Aš turiu tokį. Galiu atiduot, nes tikrai dėl 2 pomidorų neauginsiu biggrin.gif Man reikia daaaaaug salotų bliūdų biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2018 01 19, 12:36)
Šventės gerai smile.gif

kioskiuke kainos kaip ir pernai, sakė, kad nekėlė. Mačiau nuo 0,7 iki 3 EUR. Rus.pomidorai nuo 0,9 iki 2-3, daugiausiai po 1 ar 1,2

Tai normaaaaaliai clap.gif Nu 3 jau baisu, bet to skaičiaus stengiuos nematyt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 19 sausio 2018 - 12:25
Poeme galim keisti turiu pakeli tokios pat firmos BLACK KRIM 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 19 sausio 2018 - 13:02
QUOTE(Rutytis @ 2018 01 19, 15:00)
Poeme galim keisti turiu pakeli tokios pat firmos BLACK KRIM  4u.gif

Nepatiko tau? Man nereikia pakelio, užteks poros sėklų ;) Kitą sav. įsimesiu įrankinuką, parašysiu ;)
Atsakyti