Noriu susitikti

Papildyta:

Man labiau tiktų savaitgalis. Mažylį savo babai "įmontuosiu", tuomet galėsiu mergaitiškai pabūti ;-)

Dabar rašau trumpai dėl susitikimo

rankos tiesias į sėklas, parduotuvėse jau nuolaidos, kaip ir nieko šiemet nereikia, bet kaip nesustosi....o sustojau, ir viskas...pluoštelis pakelių jau nupirktas- tos mirabillis margais žiedeliais, lobelijos svyrančios ir nesvyrančios, kvepiantieji žirneliai vazonui ,bazilikai , kažkokias dekoratyvesniais lapeliais....silpna, aš oi, silpna bevalė....
šiandien teko pasivažinėt po Lietuvą ir po metų laikus ...Išvažiavau pavasarį, radau gilią žiemą, grįžau į vėlyvą rudenį
Išties, ryte pas mus skaisčiai švietė saulytė, sniego nė kruopos, net laukai jau žaliuoja, paukštukai linksmai čirškė...kvepėjo pavasariu...paskui Panevėžy pakliuvau į ūkanotą žiemą....Kupišky sniego gal dar daugiau., vos batų neprisėmiau iš mašinos išlipusi....Grįžau, pas mus irgi šiek tiek pašalę...
Susitinkimo labai labai noriu, galiu vakarais ir savaitgaliais...geriausia gal penktadienio vakaras, bet ne 02.15

Susitikimuis deriname laika ir vieta.
VASARIO 15 d.(ketvirtadienis) CAN CAN Tilzeje.As prisijungciau tik 20 val.nes man darbo diena
VASARIO 22 d.(penktadienis) as galiu kad ir nuo 17 val.
Siulykit savo variantus.Laikas susitikti ir aptarti orus,darbus ir seklu dalinimusi kaip ir laikas uzsiimti

Susitikimuis deriname laika ir vieta.
VASARIO 15 d.(ketvirtadienis) CAN CAN Tilzeje.As prisijungciau tik 20 val.nes man darbo diena
VASARIO 22 d.(penktadienis) as galiu kad ir nuo 17 val.
Siulykit savo variantus.Laikas susitikti ir aptarti orus,darbus ir seklu dalinimusi kaip ir laikas uzsiimti

Tinka visas vasaris, tik ne nuo vasario 21...
O ko taip delsti? Ko blogai šis pentadienis ar šeštadienis?
Sveikos mergaitės, aš tik šį šeštadienį negaliu. Trečiadienį dirbu iki pusės 8..Kitas dienas galiu..Būtų gera pasimatyti....