Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

tai ką, ilsidės darbe po savaitgalio?
Šiandien geras laikas sėti paprikas, baklažanus
sėjos kalendorius 2017

po pietų imsiuos šio malonaus darbo (t.y.užsimerksiu sėklas)
Atsakyti

Labas, mergickos, snd netinkamas laikas seti, menulis dylantis. Tinka tik kas augina deliu po zeme.

Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 02 13, 11:39)
tai ką, ilsidės darbe po savaitgalio?
Šiandien geras laikas sėti paprikas, baklažanus
sėjos kalendorius 2017

po pietų imsiuos šio malonaus darbo (t.y.užsimerksiu sėklas)

QUOTE(Venta9 @ 2017 02 13, 13:16)
<p>Labas, mergickos, snd netinkamas laikas seti, menulis dylantis. Tinka tik kas augina deliu po zeme.</p>

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif PASIMEČIAU
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 02 13, 17:26)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif PASIMEČIAU

Kiek kalendorių, tiek nuomonių. Mano nuotaika puiki. Aš užmerksiu sėklas smile.gif
Atsakyti
Aš pasisėjau sekmadienį: paprikas, čilius, baklažanus, salotas, pekino kopūstus................. vakar užsimerkiau tą dyvinutę, šiandien sukišiu į žemę ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nieko dar nesėjau ( ilsėjaus beveik porą sav, rytoj jau į darbą verysad.gif ) šiandien taip gražiai saulikė šviečia wub.gif eisiu pasėsiu lobelijas ir kanas apipilsiu žemėm.

Kada sėti dedešvas ir pentinus ?
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 02 14, 13:41)
kanas apipilsiu žemėm.

Jau atsineši iš rūsio?

Tikrai superinė diena vartotojo įkelta nuotrauka Fantastiška wub.gif Buvau Rimi, gavau helio balionų širdelės formos, nusipirkau tortą, švęsiu,kaip Maša sako - love is in the air wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 14 vasario 2017 - 13:35
QUOTE(poeme @ 2017 02 14, 13:33)
Jau atsineši iš rūsio?

Ne , aš apipilu žemėm ir palieku rūsį, kol pradeda dygti mirksiukas.gif dar savaitę kokią kol pradės dygti , o tada jau į kambarį kur šviesu ir šilta mirksiukas.gif
Atsakyti
tai miegam, nešvenčiam? lithuania.gif

nebloga paskaita apie pom. auginimą (su degtinaite mirkyti siūlo, Lakšmi, neskaityk)
Paskaita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 16 vasario 2017 - 23:43
QUOTE(vija zemaite @ 2017 02 17, 00:43)
nebloga paskaita apie pom. auginimą

Na lyg ir vskas girdėta, žinoma, bet...tiek daug ir taip dažnai to nedarau ir nenaudoju. Jei viską daryčiau kaip čia rodo, tai gal vietoj 30 daigų užtektų kokių 5 blink.gif
...o su degtinėle reiks pabandyt mirksiukas.gif
Jau išbandžiau laistymą verdančiu vandeniu (ko seniau tikrai nedarydavau)- žiūrėsiu kas gausis bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Kaip savaitgalis? Ką nuveikėt? ax.gif
Aš pasisėjau lobelijas ir briuselio kopūstus................... Beveik paskutinė žiemos savaitė bigsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Aš ir vakar atidariau sėjos sezoną smile.gif pasėjau lobelijas , salvijas , lakišių ax.gif

Fuksijas , brugmansijas ištempiau į šviesą , tai liko tik begonijos tamsoj , dar porą sav pakankinsiu aš jas biggrin.gif
Atsakyti