Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Sveikos kraštietės, 

o vienmečių gėlių daigelių jau yra pardavimuose: Ermitaže ar senukuose ? 

Atsakyti
Sveikos, šiandiena buvau Ermitaže, nepastebėjau, nebuvo.
Atsakyti
laaaabas ax.gif

šiandien buvau darbšti tongue.gif
persodinau visus meilenius, gloksinijas išskirsčiau, sanpaulijas ir ritlenius persodinau, achimenes iškračiau iš vazono ir susodinau (net penkis vazonus ir dar liko rizomų. Gal kam reikia? paprastos klasikinės), pabaigiau sėti paprikas, pasėjau levisijas, verbenas (norėjau ir pentinius pasėti, bet sėklų neberadau, kažkur nukišau...). Žodžiu, nusivariau manikiūrą.

Jau sudygo mano baklažanai, kai kurie čiliai ir paprikos, ragilės. Lobelijų sėklos pernykštės, tai sunkiai kalasi. Jau vietos ant palangių nebėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2017 02 20, 15:31)
<p>Sveikos kraštietės, 
</p><p></p><p>o vienmečių gėlių daigelių jau yra pardavimuose: Ermitaže ar senukuose ? </p>

Senukuose yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2017 02 20, 13:31)
<p>Sveikos kraštietės, 
</p><p></p><p>o vienmečių gėlių daigelių jau yra pardavimuose: Ermitaže ar senukuose ? </p>

Tik senukuose , ermitaže dar nėra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 02 20, 15:59)
laaaabas ax.gif

šiandien buvau darbšti  tongue.gif
persodinau visus meilenius, gloksinijas išskirsčiau, sanpaulijas ir ritlenius persodinau, achimenes iškračiau iš vazono ir susodinau (net penkis vazonus ir dar liko rizomų. Gal kam reikia? paprastos klasikinės), pabaigiau sėti paprikas, pasėjau levisijas, verbenas (norėjau ir pentinius pasėti, bet sėklų neberadau, kažkur nukišau...). Žodžiu, nusivariau manikiūrą.

Jau sudygo mano baklažanai, kai kurie čiliai ir paprikos, ragilės. Lobelijų sėklos pernykštės, tai sunkiai kalasi. Jau vietos ant palangių nebėra  unsure.gif

Niblogai padirbėjai :super

Aš šiandien tingėjau visą dieną blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 20 vasario 2017 - 16:45

Vijuk, padirbėjai iš peties :)

Achimenių norėčiau...ir ritlenio norėčiau, niekad neauginau, būtų įdomu pabandyti...

Pas bobutę kioskelyje yra Actaros, jei kam reikia....

Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2017 02 20, 18:10)
<p>Vijuk, padirbėjai iš peties smile.gif</p><p> Achimenių norėčiau...ir ritlenio norėčiau, niekad neauginau, būtų įdomu pabandyti...</p><p></p><p> Pas bobutę kioskelyje yra Actaros, jei kam reikia....</p><p></p>

achimenių rizomų man buvo zygintama davusi pernai, tai pripurčiau saują didžiausią iš vieno vazoniuko. O dar ir šiemet atvežė. Tai galiu pas aurutę palikti, kol dar nesudygo. Jos mažutės tokios. Ritlenių neturiu dar dalyboms, pernai mažiukus pirkau, tai tik persisodinau, vėliau, kai dauginsiu, turėsiu tave galvoje.

aš jau actara apsirūpinau. Man net ir fitosporino kliuvo smile.gif
Atsakyti
Kas nori achimeniu paprastu alyviniu nereikliu ir nelepiu galiu duoti rizomu. Turiu atliekamu. Ranka ismesti jas nekyla, bet jau labai reikia sodinti, nes daigeliai kalasi...
Atsakyti

galiu pasidalinti viena kita pomidorų sėklyte: 

hibridiniai: Tretjakovskij, Giulietta, Belle, Dartagnan, Bountiful,  Apresa (čeri tipo)

Nehibridiniai:juodi- Černika ir Bliu P20, Zefir v šokolade, Zolotoj Byk

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

sakot sėjat jau ane bigsmile.gif
aš dar vis purtau pernykščius vazonus biggrin.gif Kanos nuo rudens buvo vazonuose jau ir dygti pradėjo,tai lupu lauk...

pas mane toks pavasaris ant palangių wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
*
*
*
Atsakyti

:wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
žiūrėkit, kas pabudo - Monami, labas pavasaris 4u.gif gražios tavo palangės, riebūs žiedai, smagu matyti bigsmile.gif

vilmak, tai apsipirkai?
tai ar palikti pas aurutę achimenes? žiupsniukas vienam vazonėliui. Jei gali, aš norėčiau keletos sėklikių Zolotoj Byk. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti