Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(vija zemaite @ 2017 02 23, 20:43)
važiavau šiandien pro simsiaus kaimuką smile.gif dairiausi, kur ta gražiausia sodyba, bet nieko nepamačiau. Nebuvo laiko sustoti, būčiau į parduotuvę užsukusi (gal simsius ten dirba prieš biblioteką?)

bigsmile.gif sodyba dar miega tongue.gif o tu gausi į kailį kad nesustojai aggressive.gif taip dirbu ten , ir šiandien kaip tik dirbau. Sekantį kartą prašom pasitaisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 23 vasario 2017 - 22:24
QUOTE(*simsius* @ 2017 02 23, 23:23)
bigsmile.gif  sodyba dar miega  tongue.gif o tu gausi į kailį kad nesustojai  aggressive.gif  taip dirbu ten , ir šiandien kaip tik dirbau. Sekantį kartą prašom pasitaisyti  mirksiukas.gif

nebark manęs, mane vežė ir skubėjom į Akmenės teismą (buvau vertėja tongue.gif ), o paskui atgal lėkėm greitai, nes vakare kursai laukė...
Mielai būčiau sustojusi, jei ne tie reikalai
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 02 24, 10:08)
nebark manęs, mane vežė ir skubėjom į Akmenės teismą (buvau vertėja tongue.gif ), o paskui atgal lėkėm greitai, nes vakare kursai laukė...
Mielai būčiau sustojusi, jei ne tie reikalai

Nu tada nemušiu biggrin.gif
Atsakyti
Nu a varysit žiemą iš kiema? vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Sakykit ką dar varydama galiu pasėt? Kleomes? Monardą? ................. Ką dar? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 02 23, 22:43)
Užėjau į tokią įstaigą, gėles nužiūrėjau, pamačiau meilenius ant palangės nudžiūvusius, norėjau pasigrobt smile.gif

Tikiuos ne teisme nagai panižo? vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 02 23, 21:43)
Tokiu pavasariu dvelkia. ...

Kokiu pavasariu...šiandien slidinėjom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 02 24, 14:44)
Nu a varysit žiemą iš kiema? [url=http://smayliki.ru/smilie-1016123655.html]

Nu reike varyti, matai kad nenori išeiti biggrin.gif planuojam į Naisius , tai gal išvarysim . Visai nebenoriu to sniego ir pliurzių .

Žygintama su tavo diena happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 24 vasario 2017 - 20:06
QUOTE(*simsius* @ 2017 02 24, 20:01)
Nu reike varyti, matai kad nenori išeiti  biggrin.gif planuojam į Naisius , tai gal išvarysim . Visai nebenoriu to sniego ir pliurzių .
Žygintama su tavo diena  happybday.gif

Aciu, Simsiau!
Svenciu... Poemes parpikas jau Ananas ir Theos pasodinau...kitos dar sildosi dregnai...
Vijos paprikiukai sauluteje maivosi... naslaites kaip kareiviukai, 1 verbena isdygo... spriges, kleome, raktazoles ir euhomos nedygsta...
Atsakyti
Ką sėjam? Ką pjaunam? Ar porus jau laikas sėti?
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 02 27, 16:57)
Ką sėjam? Ką pjaunam? Ar porus jau laikas sėti?

Vakar pasėjau žemaūges rudbekijas ir margenius ax.gif

Sakyk kaip elgtis su lobelijom jau išdygusiom, kad nesulystų atgal į žemę unsure.gif kiek sėju tiek jos man sulenda atgal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 02 27, 19:26)
Vakar pasėjau žemaūges rudbekijas ir margenius  ax.gif

Sakyk kaip elgtis su lobelijom jau išdygusiom, kad nesulystų atgal į žemę  unsure.gif  kiek sėju tiek jos man sulenda atgal  unsure.gif

Gali būti juodoji kojelė. Iš žemės kyla ir numarina. Saugokis taip: nelaistyk iš viršaus. Pabarstyk sausu kaitintu smėliu, agroperlitu ar vermikulitu. Tikslas - sausa sterili žemė palei apačią. Sėjai irgi naudok sterilią žemę
Atsakyti
Su ateinančiu pavasariu wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2017 02 27, 21:39)
Su ateinančiu pavasariu  wub.gif

O jetau marija. Kaip per kovo 8
Atsakyti