Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(Rutytis @ 2017 03 22, 15:06)
Ai ziuresiu del tu zuvies miltu,jei kokia akcija pasitaikys,pirksiu  smile.gif

Praeitą savaitę pirkau Moki veži, mokėjau apie 2 eurus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 22 kovo 2017 - 14:22
Užsukau po darbo į Moki veži, pažiūrėjau dar kartą į tuos žuvų miltus blink.gif 4 eurai su kapeikom blink.gif Aš tikrai mažiau mokėjau, net čekį susiradau, matyt akcija buvo 4u.gif
Senukuose graibsto gėlių daigus, tirpsta akyse................
Atsakyti
Vakar buvau priversta į viską spjauti ir išeiti į daržą biggrin.gif Pasodinau trešnę (ačiū Irenai)Dar apžiūrėjau vietas aktinidijos ir sausmedžių sodinimui,jie vazonuose,tai tamsoje jau nebekišau į žemę.Bandžiau gėlynus tvarkyt,bet nagai nušalo ir sutemo.Šiandien taip būtų gerai pasikuist po daržus,ale darbas ax.gif
Pomidorai daigyklose kaip ir neblogi,matysim toliau kas gausis.
Atsakyti
Nerimstu..................Kadangi lobelijos užsispyrusios lenda atgal į žemę, auginsim kopūstus. Pačios kaltos vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 24 kovo 2017 - 09:15
wau... vasiliokai kooookie gražūs!
Atsakyti
Mano lobelijos jau amen,kazka ant virsaus uzsodinau,tuos kopustus as megstu,kiekvienais metais sodinu,turiu viena pakiuka,vakar lauko sandeliuka tvarkiau,as metu lauk MB viska atgal tempia blink.gif jam viskas reikalinga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2017 03 24, 12:35)
wau... vasiliokai kooookie gražūs!

o kas yra vasiliokai? blink.gif nusipirkau galvodama kad rugiagėlės unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2017 03 24, 13:26)
vakar lauko sandeliuka tvarkiau,as metu lauk MB viska atgal tempia  blink.gif  jam viskas reikalinga  tongue.gif

Tu su mano vyru gyveni????????????????????? blink.gif blink.gif blink.gif

Mane šiemet violetinė valdo lotuliukas.gif Nuėjau apsiprekint savaitgaliui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 03 24, 11:46)
o kas yra vasiliokai?  blink.gif nusipirkau galvodama kad rugiagėlės  unsure.gif
Papildyta:

Tu su mano vyru gyveni?????????????????????  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Mane šiemet violetinė valdo  lotuliukas.gif Nuėjau apsiprekint savaitgaliui  unsure.gif

jo rugiagėlės, bet ant pakelio parašyta vasiliok biggrin.gif
Atsakyti
Pernai violetavus žirnius auginom VILMORIN pakavimo BLAUWSCHOKER čia tikriausiai pavadinimas. Augalas buvo aukštas- žabais smaigstėm,žali stiebai ir ankštys riebios violetinės intensyviai, nu bet skonis tai beskonis. Kadangi dideli ir nekirmijo,tai daba sriubelytę verdam.Gal žabus kaip jurtos formą susmaigsčius ir ratu apsėjus būtų graži kompozicija. Gražių bandymų.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 03 24, 16:40)
Pernai violetavus žirnius auginom VILMORIN pakavimo BLAUWSCHOKER čia tikriausiai pavadinimas. Augalas buvo aukštas- žabais smaigstėm,žali stiebai ir ankštys riebios violetinės intensyviai, nu bet skonis tai beskonis. Kadangi dideli ir nekirmijo,tai daba sriubelytę verdam.Gal žabus kaip jurtos formą susmaigsčius ir ratu apsėjus būtų graži kompozicija. Gražių bandymų.

Čia nykštukiniai mirksiukas.gif Valgomi ir stiebai. Aukštis 1 metras. Ankštys nedidelės, 5 cm. Nupirkau mažajai princesei, sodinsis į vazoną ir turės SAVO biggrin.gif VIOLETINIUS biggrin.gif
Aš į jurtą sodindavau vijoklines šparagines 4u.gif Būdavo labai patogu skinti rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau įkritusi į savo gėlininkystės spintą-tvarką dariau. Po aktyvių archeologinių paieškų aptikta nemažas skaičius nereikalingų vazonų. Visi likę po pardėse pirktų augalų persodinimo į man patinkančius vazonėlius. Jie nėra storos plastmasės, tokius gaunate pirkdamos turguje pas augintojus gėles ar MAXėje sanpaulijas.

Mažiausių diametras 10 cm. Yra nemažai sanpaulijoms tinkamų plačių, žemų.
Štai ir pagalvojau, gal nemesti man juos į šiukšlyną, o atvežti savaitgaly pas Aurutę-gal kam labai prireiks.

Visos prisisėjusios visokiausio gėrio, reiks tuoj persodinti, tai gal tie vazonai būtų reikalingi?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 03 25, 13:47)
Buvau įkritusi į savo gėlininkystės spintą-tvarką dariau.  Po aktyvių archeologinių paieškų aptikta nemažas skaičius nereikalingų vazonų. Visi likę po pardėse pirktų augalų persodinimo į man patinkančius vazonėlius. Jie nėra  storos plastmasės, tokius gaunate pirkdamos turguje pas augintojus gėles ar MAXėje sanpaulijas.

Mažiausių diametras 10 cm. Yra nemažai sanpaulijoms tinkamų plačių, žemų.
Štai ir pagalvojau, gal nemesti man juos į šiukšlyną, o atvežti savaitgaly pas Aurutę-gal kam labai prireiks.

Visos prisisėjusios visokiausio gėrio, reiks tuoj persodinti, tai gal tie vazonai būtų reikalingi?

Ot fainuolė....visada apie mus pagalvoja:))
Atsakyti