Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Evora
Reiks, žinoma. Geroji tu mūsų fėja motinėle smile.gif
Atsakyti
Paieškomas pomidoras LOTARINGSKAJA KRASAVICA ir KAZANOVA- sočiai užtektų po vieną sėkliukę, galiu pirkti. Prašyčiau BATIKOS kokį persiką atsparų pasiūlyti ar patarti, tikrai patikimesnę veislę mūsų klimatui. Norim pirkti dovanų. Apie daržus-šiandien sėjau salierus, nes delčia l.gerai šakninėms daržovėms. Šiltnamy sutupdžiau norfinius valgomus svogūnus- laiškų priaugina daug geriau,nei ant palangės. Ten ir kopūstus ankstyv. jau pabėriau, vėsiai jie mėgsta. Pirmadienį jau jaunatis, visai netinka sėjai ir kt. žemės darbams. Paprika išpikiuota, žemuogytės kūdikio stadijoj kantriai prižiūrimos, begonijos suvilktos trobon ir budinamos. Balkone vazonuose suslėptos dygstančios lelijos ir kalijos - nu irgi Senukuose paskui mane iki kasų atsėlino... Dauguma gėlių - monarda, guboja, serenčiai,zinijos, saulėgr., anyž.lofantas bus sėjamos vėliau šiltnamy ar lauke. Amariliai rūsy kaip meškos miega, nė krust, gal tas pavasaris tikrai vėluos, nebeturiu vietos jiems budinti,tai palieku dar pasnaust.
Atsakyti
Labukas.
Poeme, aš irgi pasiruošus rausimo darbams Priedas  DSCF5927.JPG   226,72KB   1 Parsiųsta kartų Dydis normalus, tik gaila, kad nagai ant dešinės, o aš rausiu kaire ranka.
Priedas  DSCF5925.jpg   238,82KB   1 Parsiųsta kartų
Išpikiavau paprikas ir vos neapsiverkiau - jų daugiau negu pomidorų, nes tie šikniai labai prastai dygo. Paprikų likutį vežti į punktą ar mesti lauk?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 27 kovo 2017 - 16:44
Sveikutės bitutės bigsmile.gif

sėjat,pikiuojat bigsmile.gif
aš irgi biški pasisėjau,sudygo...
lauke kapstausi,šiltnamį jau pasiruošiau,reiks kurią dieną ką nors pasėti...

QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 03 26, 04:02)
Amariliai rūsy kaip meškos miega, nė krust, gal tas pavasaris tikrai vėluos, nebeturiu vietos jiems budinti,tai palieku dar pasnaust.

ogo kaip ilgai miega,maniškiai jau baiginėja peržydėti,tik 8kažkodėl taip ir nesugalvojo žydėti unsure.gif

QUOTE(edinka @ 2017 03 27, 17:42)
Dydis normalus, tik gaila, kad nagai ant dešinės, o aš rausiu kaire ranka.

kokioj parduotuvėj yra ir kokia kaina?gal neapsimoka siųsti ...

truputi jau žydėjimas prasideda wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
*
*
*
*
*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 27 kovo 2017 - 16:59
QUOTE(*MONAMI* @ 2017 03 27, 17:51)
Sveikutės bitutės 
kokioj parduotuvėj yra ir kokia kaina?gal neapsimoka siųsti ...
truputi jau žydėjimas prasideda

Sveikutė, pražuvėle 4u.gif
Nežinau ar pas mus yra - aš parsisiunčiau.

Pas tave gražu net ir be žydėjimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 03 27, 21:34)
Sveikutė, pražuvėle  4u.gif
Nežinau ar pas mus yra - aš parsisiunčiau.

Pas tave gražu net ir be žydėjimo wub.gif

4u.gif
aišku,tas pats alibaba biggrin.gif
wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba laba, kaip pas mus spalvinga, ačiū, Monami, pas tave visada idealu 4u.gif
ir edinka naginga bus bigsmile.gif

aš dar nieko nepikiuoju, bijau, nors jau reiktų reiktų.

poeme, kleomės ėmė dygt tik tos, kur pati sėklas rinkau, o tavo duotos dar laukia.

nežinau, ar sakiau, kad aš iš gėlių mergaitės sėklų prisigrobiau. O sėti dar nesėjau, žadu tiesiai į šiltnamį gėles berti.

sode nebuvau nuo kovo 8... nieks neveža unsure.gif ir ridikėliai nesėti, ir salotos tik balkone vazoniuke kelios. Ko laukiu, gal amerikonų (mama taip sakydavo)?
pomidorai normaliai dygsta, tik stabdo mainų programos "atradimai", kur po sėklą gavau, gal senos, gal uždžiūvę.

meileniai stovi kaip įkalti, galiukas žiedo matosi ir nelenda, bijau laistyti, kad lapai nebūtų pirmi.
Atsakyti
Monami gėlynai super 4u.gif
Mano pomidorai kaip skėčiai biggrin.gif kotas kotas kotas ir lapeliai.Lakstau kaip kvailelė nuo vieno kampo i kitą,šiandien uždės palanges,tai nors kai nedirbs meistrelis,galėsiu uždėt pomikus ax.gif
Pasisodinom šiemet naujų sodo gyventojų:AKTINIDIJĄ,SAUSMEDŽIUS IR TREŠNĘ.Dabar su MB kaip maži vaikai laukiam pumpurėlių ax.gif
Atsakyti
Labutes,
as ,,nereali,, sodininke,nieks pas mane nezydi,siltnamio neatveze,siandien jau parasiau uzklausima,daigiukai kazko ,,nestovi,, na nieko mamyte priaugins,nors as siemet jai zadejau priaugint,nes pas mane vietos zymiai daugiau rolleyes.gif
*MONAMI* kokie grazus vaizdai pas jus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,saulutė žeme ridinėjasi,bet grįžau ir aptingau ,o planų kiek buvo...

Pasirodykit ir jūs merginos wub.gif
pas mane kol kas tik vienas kampelis pasispalvino,laukiu atostogų - tada daugiau spalvų bus wub.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2017 03 28, 09:45)
Laba laba, kaip pas mus spalvinga, ačiū, Monami, pas tave visada idealu  4u.gif

wub.gif
QUOTE(aurute66 @ 2017 03 28, 10:04)
Monami gėlynai super 4u.gif

wub.gif
QUOTE(Rutytis @ 2017 03 28, 10:08)
*MONAMI* kokie grazus vaizdai pas jus  bigsmile.gif

wub.gif
Atsakyti
Pas mane skurdokas gelynelis lauke,kelios pilnavidures snieguolytes zydi smile.gif
parasiau uzklausa kodel nera mano siltnamio,sake labai daug uzsakymu,ta proga pakeiciau uzsakyma i didesni siltnamiuka tongue.gif
prisirinkau sakeliu obels kai nukirto ir isrove,pasimerkiau namie,jau lapukus leidzia,man kazkaip visada sirdi skauda kai medi reikia naikint,bet jau tikrai reikejo unsure.gif
Atsakyti
Labutis

Jau prasideda rimtas darbų sezonas 4u.gif parėjau sub....nę atkišus 4u.gif persisodinau vieną gėlyną ( jau šamšalynas buvo ) matysim kaip jis vasara atrodys . O apie didyjį einu ratais ir vis dėlioju augaliukus ir kaupiuos darbui 4u.gif

Aplankiau šiandien Aurutę pasiėmiau sėkliukus , ačiū poeme mirksiukas.gif 4u.gif

Man tie nagai atrodo, kad nepatogu unsure.gif nu nieko su jais nesugraibyčiau unsure.gif

Monami žiedai wub.gif

Atsakyti