Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(*simsius* @ 2017 03 21, 12:36)
Tokių nesu darius , kartais pasidarau dilgynių raugą  4u.gif

Tai jo, čia lauke.......... O tos tipo kambarinėms unsure.gif Pamačiau fb ir galvoju ar gerai hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2017 03 21, 12:58)
O ka trestum?lauke ar kambary?man tai vaidenas,kad toks kokteilis duos puvima,rugima,pelesi ir t.t.

Kodėl? unsure.gif Šiaip man viskas ok, tik bananų žievė kažkaip sustabdė ax.gif
Nu pas mane lobelijos dar egzistuoja................ tik nežinau kiek ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Vijukai kiek laiko dygsta kleomės? Jau praradau viltį................... angel_sadangel.gif
Atsakyti

man išdygo gal per kokią savaitę.....bet stovi vietoje, gal link lindimo atgal..

Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2017 03 21, 17:07)
<p>man išdygo gal per kokią savaitę.....bet stovi vietoje, gal link lindimo atgal..
</p>

Kas??? Kleomės??????????? Man jau mėnuo nedygsta.............. Iš dviejų skirtingų pakelių, ir nei vienos blink.gif
Atsakyti
Kazkada dejau ant kambariniu geliu kavos tirscius(be cukraus)man pelyjo blink.gif
aplamai tik lauke tokius pripazystu dalykus,ziurejau jutubej apie viena ,,pomidoriste,, apie 1300 veisliu pomidoru augina,tai sake per ziema dziovina zieves bananu,apelsinu,mandarinu,svogunu lukstus ir t.t. tada sumala ir deda i pomidoru sodinimo duobutes,tokiu alia miltus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 03 21, 16:38)
Kas??? Kleomės??????????? Man jau mėnuo nedygsta.............. Iš dviejų skirtingų pakelių, ir nei vienos  blink.gif

O man kleome 100 proc. Sudygo. Turejau 1 seklyte ir ta isaugo!!!
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 03 21, 19:07)
O man kleome 100 proc. Sudygo. Turejau 1 seklyte ir ta isaugo!!!

Tai esi supermoteris mirksiukas.gif

Labas, tsakant, dirbu tatais. Kai neturiu nieko, tai pirštą nors čiulpk, o kai užsiverčiu, tai ir savaitgalį prie kompo. Valcavimo staklės šįkart mane domino. veu veu

Kleomės trektos. Šiaip iki dviejų sav. Bet man pernai tarp pomidorų dygo išpikiuotų, kai žemę supykus supyliau į kibirą. Jas būtina išpikiuot iki skilčialapių. Geresnėj žemėj migom paaugs. Aš dar nesėjau.
Pomikai išlindo, kiti augaliukai laikos. Vakar pusę dienos vieną palangę tvarkiau. Maudžiau kaktusus, genėjau pelarg.ir priplencavau svyrančių. Jei prigys, padalinsiu.

Senukuos žiūrėjau daigelius ir ranka nekilo. Man per brangu. O lelijos pačios iki kasos su manim nuėjo. Akcija buvo. Ir kardeliai

Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2017 03 21, 11:58)
O ka trestum?lauke ar kambary?man tai vaidenas,kad toks kokteilis duos puvima,rugima,pelesi ir t.t.
Lobelijos mano visos pamirojo,toks sepetukas buvo sudyges  unsure.gif
Merginos,kuom patrest siltnami pirma kart sodinant?zeme bus darzo+durpes?

Į duobutes dėčiau pomidorams spec.trąšų po šaukštą, ir organikos;gal komposto arba tų granuliuotų spirų. Šiaip ir superfosfatas tinka kuo anksčiau išbarstyti. Neaišku, kaip ta daržo žemė buvo prižiūrėta. Galima ir iš karto sukadus kokių garstyčių pasėti. Paskui jau nebeperkasinėti prieš pomidorus, tik nuskusti su kauptuku. Ir trąša bus, ir mulčas. Bet tada ridikiukų nesėti, nes tie patys kenkėjai.
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 03 21, 10:58)
Merginos,kuom patrest siltnami pirma kart sodinant?zeme bus darzo+durpes?

Sodinant, į duobes dėti perpuvusio mėšlo.

QUOTE(poeme @ 2017 03 21, 12:56)
Tai jo, čia lauke.......... O tos tipo kambarinėms  unsure.gif Pamačiau fb ir galvoju ar gerai  hmm.gif
Papildyta:

Ai aš kambarinėm tai pirktinių užpilu, ką čia smardinsies biggrin.gif vasarai reik vazonams ar gėlynam palaistyti, tai pasirauginu kokio smirdalo biggrin.gif vien su kemyra gali subankrutuot

Kas čia šiemet su tom lobelijom, visom miršta unsure.gif

Šauniai pasidarbavom kieme assa.gif išsigenėjau sodelį (atrodo net medeliams lengviau smile.gif ) susikasiau šiltnamį , pasėjau ridikus, baigėm tvarkytis malkas (su tom ramu iki rugpjūčio assa.gif ) savaitgalį šiltą praneša ,tai dar šiektiek pradžius didysis gėlynas ir kitą sav musėt imsiuos darbo hmm.gif daug kas jau išlindę bandysiu daryti tvarką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 21 kovo 2017 - 21:18
Is kur to meslo gausiu,nepazystu ne vieno gyvulio artimoj aplinkoj biggrin.gif
Tu kur granulem nusipirksiu,ar dedat zuvele arba zuvies miltu?
Su dilgelem darysiu rauga vasara,bet jis man kaip smyrda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 03 21, 21:37)
*Is kur to meslo gausiu,nepazystu ne vieno gyvulio artimoj aplinkoj  biggrin.gif
**Su dilgelem darysiu rauga vasara,bet jis man kaip smyrda  blink.gif

*biggrin.gif Tada gausi pirkti granules tas mirksiukas.gif dedu dar ir strimelikių .

**Smirda , bet gėliukams skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 03 21, 22:37)
Is kur to meslo gausiu,nepazystu ne vieno gyvulio artimoj aplinkoj  biggrin.gif
Su dilgelem darysiu rauga vasara,bet jis man kaip smyrda  blink.gif

Gyvulių nereik pažinoti, tik jų šeimininkus tongue.gif

aš su žuvim neprasidedu, dedu tik tų granulių, trąšų, pelenų saujikę. Žuvies miltai - fosforas. tai galima dėti ir jų, nesu pirkusi.
Atsakyti
Jau matau savo klaida,prisisejau per daug vienos rusies pomiku blink.gif
Ai ziuresiu del tu zuvies miltu,jei kokia akcija pasitaikys,pirksiu smile.gif
Atsakyti