QUOTE(zygintama @ 2017 03 21, 19:07)
O man kleome 100 proc. Sudygo. Turejau 1 seklyte ir ta isaugo!!!
Tai esi supermoteris
Labas, tsakant, dirbu tatais. Kai neturiu nieko, tai pirštą nors čiulpk, o kai užsiverčiu, tai ir savaitgalį prie kompo. Valcavimo staklės šįkart mane domino. veu veu
Kleomės trektos. Šiaip iki dviejų sav. Bet man pernai tarp pomidorų dygo išpikiuotų, kai žemę supykus supyliau į kibirą. Jas būtina išpikiuot iki skilčialapių. Geresnėj žemėj migom paaugs. Aš dar nesėjau.
Pomikai išlindo, kiti augaliukai laikos. Vakar pusę dienos vieną palangę tvarkiau. Maudžiau kaktusus, genėjau pelarg.ir priplencavau svyrančių. Jei prigys, padalinsiu.
Senukuos žiūrėjau daigelius ir ranka nekilo. Man per brangu. O lelijos pačios iki kasos su manim nuėjo. Akcija buvo. Ir kardeliai
Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2017 03 21, 11:58)
O ka trestum?lauke ar kambary?man tai vaidenas,kad toks kokteilis duos puvima,rugima,pelesi ir t.t.
Lobelijos mano visos pamirojo,toks sepetukas buvo sudyges
Merginos,kuom patrest siltnami pirma kart sodinant?zeme bus darzo+durpes?
Į duobutes dėčiau pomidorams spec.trąšų po šaukštą, ir organikos;gal komposto arba tų granuliuotų spirų. Šiaip ir superfosfatas tinka kuo anksčiau išbarstyti. Neaišku, kaip ta daržo žemė buvo prižiūrėta. Galima ir iš karto sukadus kokių garstyčių pasėti. Paskui jau nebeperkasinėti prieš pomidorus, tik nuskusti su kauptuku. Ir trąša bus, ir mulčas. Bet tada ridikiukų nesėti, nes tie patys kenkėjai.