Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(vilmak @ 2017 04 20, 07:08)
Vijuk, man tikrai jau pažengęs 'zeimeris", kaip senikė kaimynė sakydavo...žirnį pamiršus buvau...Gal vakare po 19 val?Šiandien arba ryt?</p>

Gali šiandien, pasiskambink po darbo
Atsakyti
Labas rytas

Atrodo rytas šiltesnis nei vakar , tai gal išlįsiu gėlyną baigt tvarkytis hmm.gif vakar tai kailinių reikėjo ...

Daigiukai auga neblogai ( norėčiau tik pomidorus panešiot į šiltnamį ) bet vakar nešildė visai , jei šiandien pašildys išnešiu bent per dieną , nes nestorėja kotai, nori stypt į viršų.

Salvijos kur sėtos iš pirmos partijos jau su žiedais , tai dar mėnesį jos ir žydės tuose vazonėliuose . Nu greičiau sušiltųųųų...

Gal kuri turit ir skirstyti planuojat eraičinus rolleyes.gif priglausčiau kokį kelmiuką rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 20 balandžio 2017 - 08:14

Labas rytas kraštietės

su praėjusia atgimimo švente ir su ateinančiu atvelikiu. 

Tai vat. Noriu visada žydinčio kokio kiliminio augaliuko. Gal ką galite rekomenduoti, o gal pačios turite savo darželiuose. Mainais galėčiau pakasti kelis labai gerų remontantinių aviečių kelmelius. 

Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 04 19, 22:29)
kokie valakai mugėj? ten maišiukais nebent rastum, mergaitegeliu92.
aš, šitą, va, pamislijau, kad man reiktų tų dvimečių katilėlių (kur aukšti auga), jei dar yra. Gal pas aurutę užsiliko?

Aš jau išdalinau,gausi laukt papildymo biggrin.gif

VILMUK atnešiau tau sliekus.Lauksiu atlekiant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 20 balandžio 2017 - 08:40
Jei augantys dabar pas tave dar nedidckiai, tai gali būti, kad šįmet nežydės. Aš juos rudenį iš visų pakampių surankioju pasisėjusius, tai jie gali būti skirtingų metų dygimo. PASISAKYK ČIA, jei mažiukai, tai be problemų parinksiu didesnių, kad tikrai žydėtų. O ta dryžuota viksva greičiausiai nendrinių pogrupio miskantas, kurie ypatingai grobuoniški ir nevaldomi. Domėjaus daug apie žolynus, tai iš jų būrio retas kuris mandagus, tvarkingai tupi... angel.gif Kažkada pas Astersitą buvau augaliukų, tai ji daug tokių siūlė, bet agresyvumas numušė ūpą. Penktadienį ar šeštadienį užsuksim sodan, parvešiu. VILMAK, PASIIMKIT RAMUNES PAS AURUTĘ.
Papildyta:
Čia kalba ėjo apie dvimečius katilėl. VIJUTEI.
Papildyta:
Otų žvaigždinių turit http://sklepismena.p...11_image011.jpg Dar šilokiukų vazoniukuose kažkam vešiu.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2017 04 20, 08:34)
. Noriu visada žydinčio kokio kiliminio augaliuko.

Kad visada žydėtų tokio nežinau ar iš vis yra hmm.gif vienas nužydi kitas pražįsta .
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 20, 09:01)
Otų žvaigždinių turit http://sklepismena.p...11_image011.jpg  Dar šilokiukų vazoniukuose kažkam vešiu.

Aš norėčiau šito wub.gif
Atsakyti

Kad visada žydėtų tokio nežinau ar iš vis yra hmm.gifvienas nužydi kitas pražįsta .

Esu kažkur užmačius, užskaičius, kad visą sezoną mainosi žiedai.  Bet neužsirašiu pavadinimo. Atsimenu dar daug maž, kad raudoni žiedeliai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 20 balandžio 2017 - 09:22
Sveikos šiaulietės darbštuolės 4u.gif Noriu atlaisvinti vieną žemės plotelį, tai dovanoju daug atliekamo kaukazinio šliaužiančio šiloko (ružavi, balti žiedukai) ir vaistučio (šliaužiantis, sidabro spalvos lapai, žydi baltai). Nėra tie augaliukai kokie gražuoliai, bet šmesti vis kažkaip ranka nekyla, gal kuriai reikia kokį neišvaizdų kampą apsodinti? Tik pasiimti reiktų iš namų, nes pati nevairuoju, privežti nėra galimybių ax.gif Dar rasčiau raudonžiedės braškės plenciukų bei dekoratyvaus kiečio jei kuri norėtumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 20, 08:01)
Jei augantys dabar pas tave dar nedidckiai, tai gali būti, kad šįmet nežydės. Aš juos rudenį iš visų pakampių surankioju pasisėjusius, tai jie gali būti skirtingų metų dygimo. PASISAKYK ČIA, jei mažiukai, tai be problemų parinksiu didesnių, kad tikrai žydėtų. O ta dryžuota viksva greičiausiai nendrinių pogrupio miskantas, kurie ypatingai grobuoniški ir nevaldomi. Domėjaus daug apie žolynus, tai iš jų būrio retas kuris mandagus, tvarkingai tupi... angel.gif Kažkada pas Astersitą buvau augaliukų, tai ji daug tokių siūlė, bet agresyvumas numušė ūpą. Penktadienį ar šeštadienį užsuksim sodan, parvešiu.  VILMAK, PASIIMKIT RAMUNES PAS AURUTĘ.
Papildyta:
Čia kalba ėjo apie dvimečius katilėl. VIJUTEI.
Papildyta:
Otų žvaigždinių turit http://sklepismena.p...11_image011.jpg  Dar šilokiukų vazoniukuose kažkam vešiu.

Šilokiukai turbūt man, aš prašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2017 04 20, 11:25)
Sveikos šiaulietės darbštuolės  4u.gif Noriu atlaisvinti vieną žemės plotelį, tai dovanoju daug atliekamo kaukazinio šliaužiančio šiloko (ružavi, balti žiedukai) ir vaistučio (šliaužiantis, sidabro spalvos lapai, žydi baltai). Nėra tie augaliukai kokie gražuoliai, bet šmesti vis kažkaip ranka nekyla, gal kuriai reikia kokį neišvaizdų kampą apsodinti? Tik pasiimti reiktų iš namų, nes pati nevairuoju, privežti nėra galimybių ax.gif Dar rasčiau raudonžiedės braškės plenciukų bei dekoratyvaus kiečio jei kuri norėtumėt mirksiukas.gif

Ar būsit rytoj mugėj ? Jei būsit ir yra galimybė prigriebkit tą aguoną , susirasiu jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2017 04 20, 10:21)

<p>Esu kažkur užmačius, užskaičius, kad visą sezoną mainosi žiedai.  Bet neužsirašiu pavadinimo. Atsimenu dar daug maž, kad raudoni žiedeliai. </p>

ilgai žydi (ir pakartotinai) aubretės (rausvai, melsvai), šiliniai gvaizdikai, paskui dar alpinė hučincija ilgai (baltai), dar visokios uolaskėlės

mergaite gėlių, aš apie dvimečius melsvus ir rausvus klausiau (kaip skambaliukai žiedai), kitokių turiu (ir baltų kaip žvaigždės, ir tankiažiedžių, ir didžiažiedžių, ir žemuliukų)

o tas nendrinis babaužis, tai gražus, atokaitoj jam patinka, aš kas metai apipjaunu ir leidžiu gyventi, tai nežinau, jau kiek sodybų apdalinau smile.gif
Atsakyti
Prie katileliu ir as senai seile varvinu eilej ax.gif
merginos gal turit atliekamu daugiameciu pavesio geliu,belekokiu rolleyes.gif
gal kas norit pomiku s/piere,turiu daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 20 balandžio 2017 - 20:21