Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 21, 13:02)
Ale moteras, neikit į tą Bielskio g. mugę, nu pas Aurutę tiek prekių užversta... i da dykai... victory.gif Tiesiog sodininkių rojus, ne kitaip. Kaip jai atsidėkoti už vadybinį darbą, neįsivaizduoju 4u.gif Manyčiau perspjausime tą išgirtąją mugę... Palikau siuntinukus POEMEI, SIMSIUI, RUTYČIUI, NAINAI, VIJUTEI. p. s. šilokiukus prinešiu po 15,00 val. , paliksiu daugiau ir laiškinį česnaką.  VILMAK, dėkui, jaučiuosi nepelnytai pamaloninta.

Na ir pasakei NEPELNYTAI ax.gif Atitempei maišus rankom nutysusiom,ir dar nepelnytai.Smagu,kad dalinatės ir puošiat namus ir kiemus,o dar kai nekainuoja,kas gali būti maloniau.Juk kiekvienas daigelis ir kiekviena sėkliukė dabar toki kosmosą kainuoja.O man tai labai puiki priemonė pažinti vis daugiau augalų ir pabendrauti su jumis visomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 04 21, 11:46)
Tau gėlių mergaitė atnešė žvaigždinius katilėlius ir ežiuolę.

Kur atnešei sėklikes kopūsto,aš porą pasivogsiu ax.gif kaip suprantu jis toks kaip pas POEME buvo nuotrauka.

Ačiū mergaitei mirksiukas.gif 4u.gif užsuksiu kitą sav gal antradienį mirksiukas.gif

Ar żinai kad vogti nuodėmė biggrin.gif geriau pasiimk mirksiukas.gif nieks daugiau neprašėt , būčiau tų kirminukų daugiau
įpylus mirksiukas.gif aha toks kaip poemė rodė ;)

Miegu miegu ir dar noriu biggrin.gif taip tylu vaikai išsiskirstė, viena pas drauges, kitas į žvejybą , matai jau nuo šiandien lydekas galima žvejot biggrin.gif žino jis viską, tešlos bliūdai privelti , meškerė per petį ir pats pro duris biggrin.gif kaži ilgai jis sirgs ta liga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 21 balandžio 2017 - 14:24
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 21, 14:21)
Ačiū mergaitei  mirksiukas.gif  4u.gif  užsuksiu kitą sav gal antradienį  mirksiukas.gif

Ar żinai kad vogti nuodėmė  biggrin.gif  geriau pasiimk  mirksiukas.gif  nieks daugiau neprašėt , būčiau  tų kirminukų daugiau
įpylus  mirksiukas.gif  aha toks kaip poemė rodė  ;)
Miegu miegu ir dar noriu  biggrin.gif  taip tylu vaikai išsiskirstė, viena pas drauges,  kitas į žvejybą , matai jau nuo šiandien lydekas galima žvejot  biggrin.gif  žino jis viską, tešlos bliūdai privelti , meškerė per petį ir pats pro duris  biggrin.gif  kaži ilgai jis sirgs ta liga  biggrin.gif

Juk žinai ,kad vogti augaliukai geriau auga. biggrin.gif

O kas liečia žvejybą,tai galiu paguosti,kad šita liga nepraeina. ax.gif Namuose turiu du žvejus,patikėk žinau kad nuo 20 jau ir lydekas galima,nes svaigt pradeda iš anksto.Savaitgali Šilutėj laimę bandė.Jei ko labai užsimanau ir vyras nesutinka,tai pasiūlau į žvejybą ir viskas suderinta ax.gif
Atsakyti
Aciu uz augaliukus,jus nuostabios 4u.gif mintyse deliojuos gelyna,jau rytoj kaip pulsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 04 21, 18:03)
Aciu uz augaliukus,jus nuostabios  4u.gif  mintyse deliojuos gelyna,jau rytoj kaip pulsiu  smile.gif

tai palik vietos ir iš manęs kur imsi. jei orai leis, būsim savaitgalį sode, gali privažiuot su tačke smile.gif adresą į fb įdėsiu. šeštad planuojam iki 16 h., o sekm. dar nežinau.

gėles užeisiu paimti pas aurutę gal net ir pirmadienį. kasdien pro ten keliauju
Atsakyti
Vija vietos daugiau negu reikia pas mane,si savaitgali jau nepavyks,tik nieko neismesk rolleyes.gif
visko noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 04 21, 14:50)
Juk žinai ,kad vogti augaliukai geriau auga. biggrin.gif

O kas liečia žvejybą,tai galiu paguosti,kad šita liga nepraeina. ax.gif Namuose turiu du žvejus,patikėk žinau kad nuo 20 jau ir lydekas galima,nes svaigt pradeda iš anksto.Savaitgali Šilutėj laimę bandė.Jei ko labai užsimanau ir vyras nesutinka,tai pasiūlau į žvejybą ir viskas suderinta ax.gif

biggrin.gif Na žiūrėsim kiek jam čia ji taip patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 04 21, 19:25)
Vija vietos daugiau negu reikia pas mane,si savaitgali jau nepavyks,tik nieko neismesk  rolleyes.gif
visko noriu  ax.gif

Tokios nuodėmės nedarau. Esu išmetusi tik hortenzijas, kurios nervavo mane 3 metus. Nežydėjo, nušaldavo, vazone 1 žiedą išspaudė ir nušalė. Gal dar kokių kilimukų padraskau.
Atsakyti
Sveikos mergicos, smile.gif užeinu kasdien, paskaitau kaip gyvenat ,bet parašyti vis neprisiruošiu. Turiu melsvė, balta juosta eina per vidurio lapą ir šokoladiniu mėtų. Gal kas nori? ax.gif Mėta Vijai žadėta dar pernai. ax.gif Atnešiu į surinkimo punktą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2017 04 22, 10:06)
Sveikos mergicos, smile.gif  užeinu kasdien, paskaitau kaip gyvenat ,bet parašyti vis neprisiruošiu. Turiu melsvė, balta juosta eina per vidurio lapą ir šokoladiniu mėtų. Gal kas nori?  ax.gif Mėta Vijai žadėta dar pernai. ax.gif Atnešiu į surinkimo punktą.  mirksiukas.gif

Sveika išlindusi.Mes jau sukam galvas,kas su tavim nutiko,o ji paskaito ir tyli.Nors kart nuo karto šypsenėlę įmesk biggrin.gif Lauksiu punkte.
Atsakyti

ir aš labai mėtos norėčiau....

Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2017 04 22, 11:06)
Sveikos mergicos, smile.gif  užeinu kasdien, paskaitau kaip gyvenat ,bet parašyti vis neprisiruošiu. Turiu melsvė, balta juosta eina per vidurio lapą ir šokoladiniu mėtų. Gal kas nori?  ax.gif Mėta Vijai žadėta dar pernai. ax.gif Atnešiu į surinkimo punktą.  mirksiukas.gif

nu sveika sveika, taip taip, aš norėjau. O tau auginu tą pluoštagėlytę žalią. Atnešti? su mezgėjom nebespėjom susitikt, sezoniniai darbai užgriuvo
Atsakyti