Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Mergaitės,AČIŪ  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 20 balandžio 2017 - 20:28

Mergaitės,AČIŪ  :4u:  :4u:  :4u: 

Ramunytes pasiėmiau (kiek daug :blink: )   :4u: , sliekų maišą gavau,cibulių pusmaišį irgi :)  :4u:  ir braškės atsiimtos.

bandžiau Editai grąžinti kibirus, bet nebetilpo į rankas visas turtas, tai vėl l sukrovėme viską į kibirą, ir išsitempiau, vėl kibirą skoloj :) Bet dabar tik vieną :)

Vija, nu labai labai dėkinga už augaliukus ir už rūpestį  :4u: 

Mergaitės, fantastiška jus turėti  :wub:  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 04 20, 20:43)
Prie katileliu ir as senai seile varvinu eilej  ax.gif
merginos gal turit atliekamu daugiameciu pavesio geliu,belekokiu  rolleyes.gif
gal kas norit pomiku s/piere,turiu daug  smile.gif

Aš pakviesiu tave pas save ir pasirinksi. Turiu astilbių, melsvių, kilimukų visokių
Vilmak, tai tau ačiū! Niam
Atsakyti
Vijuk aciu 4u.gif astilbes dievinu,kazkokia pernai sodinau,bet mano gelynas nerodo gyvybes,aisku ka noret tokiu oru tongue.gif
Atsakyti
Prisitupinėjau kaip priklauso 4u.gif pagaliau pabaigiau 4u.gif lauksim dabar vasaros ir žiūrėsim kaip atrodys wub.gif

Rytoj vežu perteklių į punktą kam esu prižadėjus , viskas išsodinėta, tai galit labai neskubėti , nenumirs ir jei per savaitgalį punkte pabus 4u.gif

Poeme : margeniai , juka , rudbekijos
Žyginta :margeniai
Vilmak : margeniai, raudonalapio zuikio kopūsto kirminiukai
Edinka : gaurės
Nainai : brugmansijos

Ir keletas fuksijų daigelių , dalinkitės kam reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 20, 21:05)
Prisitupinėjau kaip priklauso  4u.gif  pagaliau pabaigiau  4u.gif  lauksim dabar vasaros ir žiūrėsim kaip atrodys  wub.gif

Rytoj vežu perteklių į punktą kam esu prižadėjus , viskas išsodinėta, tai galit labai neskubėti , nenumirs ir jei per savaitgalį punkte pabus  4u.gif

Poeme :  margeniai , juka , rudbekijos
Žyginta :margeniai
Vilmak : margeniai, raudonalapio zuikio kopūsto kirminiukai
Edinka : gaurės
Nainai : brugmansijos

Ir keletas fuksijų daigelių , dalinkitės kam reik  mirksiukas.gif

Simute, aciu, paimsiu gal sestadieni margenius. Jei nieks neimtu fuksiju, as paimsiu.
Kai dar paaugs pelargonijos, galesiu paraskyti sakeliu.
Ryt zadu pomidorus nesti i siltnami. Uztempiau agro balta, kad saule nenudegintu. Kazin, ar gera mintis? Nesti? Ar visgi tegu tupi namie? Vakare buvau siltnamyje, nu salta...
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 20, 12:42)
Ar būsit rytoj mugėj ? Jei būsit ir yra galimybė prigriebkit tą aguoną , susirasiu jus  mirksiukas.gif

Nedalyvausiu mugėje schmoll.gif Nebent užsuktumėt į namus, būsiu po pietų mirksiukas.gif

Dar kažkas rašėt dėl gėlių, atrodo Vilmak, netyčia ištryniau žinutę hmm.gif Gyvenu šalia gel stoties Dubijos-23, rytoj po pietų būsiu namie, galit užsukti, savaitgalis dirbamas, namie būsiu tik vakarais ax.gif
Atsakyti
Stengsiuosi suruošti siuntinukus savaitgaliui arba po savaitgalio VIJAI - dvimeč. aukšti katiliukai, SIMSIUI - žvaigždiniai katiliukai, RUTYTIS - katiliukų rinkinukas, POEME - ramunės ir šilokiukai, NAINAI - šilokai. Kai pasieks punktą, parašysiu.
Papildyta:
Kitos žadėtos gėlytės dar nedrįsta išlįsti, šalta matyt. Pas mane daržo gale irgi tūbė atsirado -tokia aukšta, kaip bizūnas, žydi geltonai.Šiemet jau apsivaikavo, gal to gėrio kam reik ?
Papildyta:
http://flores.lt/wp-...2014/07/695.jpg
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 04 20, 21:13)
Ryt zadu pomidorus nesti i siltnami. Uztempiau agro balta, kad saule nenudegintu. Kazin, ar gera mintis? Nesti? Ar visgi tegu tupi namie? Vakare buvau siltnamyje, nu salta...

Aš vakar išnešiau , vakare parsinešiau , o šiandien tai jau aišku kad tupės ant šiltos palangės . Matysiu kaip kitą sav
orai, jei praneš daugiau saulėtų dienų nešiu viską , kraiposi vaiposi jau viskas , nori pastovios šviesos.

QUOTE(Astersita @ 2017 04 20, 21:38)
Nedalyvausiu mugėje  schmoll.gif Nebent užsuktumėt į namus, būsiu po pietų  mirksiukas.gif

Neužsuksiu , tiek to, apseisiu ir be aguonos biggrin.gif

Krovinys jau pas aurutę mirksiukas.gif mugė nieko gero, beveik vien vaismedžiai vaiskrūmiai. Pasiėmiau šermukšnius ,dar porą kadagių šliauženčių ( į kapines reike ) ir namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 21, 10:49)
Aš vakar išnešiau , vakare parsinešiau , o šiandien tai jau aišku kad tupės ant šiltos palangės . Matysiu kaip kitą sav
orai, jei praneš daugiau saulėtų dienų nešiu viską , kraiposi vaiposi jau viskas , nori pastovios šviesos.
Neužsuksiu , tiek to, apseisiu ir be aguonos  biggrin.gif
Krovinys jau pas aurutę  mirksiukas.gif  mugė nieko gero, beveik vien vaismedžiai vaiskrūmiai. Pasiėmiau šermukšnius ,dar porą kadagių šliauženčių  ( į kapines reike ) ir namo  ax.gif

Tau gėlių mergaitė atnešė žvaigždinius katilėlius ir ežiuolę.

Kur atnešei sėklikes kopūsto,aš porą pasivogsiu ax.gif kaip suprantu jis toks kaip pas POEME buvo nuotrauka.
Atsakyti
Ale moteras, neikit į tą Bielskio g. mugę, nu pas Aurutę tiek prekių užversta... i da dykai... victory.gif Tiesiog sodininkių rojus, ne kitaip. Kaip jai atsidėkoti už vadybinį darbą, neįsivaizduoju 4u.gif Manyčiau perspjausime tą išgirtąją mugę... Palikau siuntinukus POEMEI, SIMSIUI, RUTYČIUI, NAINAI, VIJUTEI. p. s. šilokiukus prinešiu po 15,00 val. , paliksiu daugiau ir laiškinį česnaką. VILMAK, dėkui, jaučiuosi nepelnytai pamaloninta.
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2017 04 20, 21:28)
...</p><p> bandžiau Editai grąžinti kibirus, bet nebetilpo į rankas visas turtas, tai vėl l sukrovėme viską į kibirą, ir išsitempiau, vėl kibirą skoloj smile.gif Bet dabar tik vieną...

Tegul bus pereinamieji kibirai...sakiau, kad dar prireiks mirksiukas.gif

QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 21, 14:02)
Ale moteras, neikit į tą Bielskio g. mugę, nu pas Aurutę tiek prekių užversta... i da dykai... victory.gif Tiesiog sodininkių rojus, ne kitaip....

Tai ten važiuojam, kad su Batika susitikt...kitų mums nereikia biggrin.gif
Atsakyti