Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(vilmak @ 2017 04 25, 20:24)
 Daiva P,pačios nemačiau, bet keksiukuą jau išbandžiau ...nu labai   thumb_yello.gif
QUOTE(vija zemaite @ 2017 04 25, 22:38)
DaivaP - su prirašymu smile.gif einu až atrašyti rolleyes.gif

Ačiū, merginos 4u.gif Tikiuosi susitikti ir realybėje 4u.gif
QUOTE(aurute66 @ 2017 04 26, 12:54)
Dar pagriebiau žirnių su bordo ankštimis,nu niekaip nepasisėju žirnių,kada atšils,nenoriu nagų šalt.

Aš irgi tokius žirnius pasėjau, bus matyti koks skonis, gražiai atrodė, todėl susigundžiau smile.gif Mačiau, kad jau sudygę!

Neturiu nei gėlyčių, nei daržovių daigelių, ką galėčiau pasiūlyt ax.gif bet turiu narcizalapių svogūnų ar česnakų (nežinau kas tiksliai ten biggrin.gif ) kur laiškai kaip narcizo lapų, traškūs, skanūs, pirmieji darže užauga, tai kasiu porą kelmelių lauk, nes nesuvalgom, gal kas nori, galiu atvežt smile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2017 04 26, 15:28)
Neturiu nei gėlyčių, nei daržovių daigelių, ką galėčiau pasiūlyt ax.gif bet turiu narcizalapių svogūnų ar česnakų (nežinau kas tiksliai ten biggrin.gif ) kur laiškai kaip narcizo lapų, traškūs, skanūs, pirmieji darže užauga, tai kasiu porą kelmelių lauk, nes nesuvalgom, gal kas nori, galiu atvežt smile.gif

Nuoriu hi.gif Nes turiu tik stribulkiukus rev.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2017 04 26, 13:28)
Ačiū, merginos 4u.gif Tikiuosi susitikti ir realybėje 4u.gif

Aš irgi tokius žirnius pasėjau, bus matyti koks skonis, gražiai atrodė, todėl susigundžiau smile.gif Mačiau, kad jau sudygę!

Sveikos 4u.gif

Daivut,augini laiškinius česnakus,kažkas dar norėjo,bet nepamenu kas,gal atsilieps kuri mergaitė.
Nesvarbu kad neturi kuo dalintis,rašyk ko pati noretum,gal mergaitės galės išpildyt tavo norus.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 04 26, 14:52)
Nuoriu  hi.gif Nes turiu tik stribulkiukus  rev.gif

Atvešiu rytoj aurutei mirksiukas.gif
QUOTE(aurute66 @ 2017 04 26, 14:57)
Daivut,augini laiškinius česnakus,kažkas dar norėjo,bet nepamenu kas,gal atsilieps kuri mergaitė.
Nesvarbu kad neturi kuo dalintis,rašyk ko pati noretum,gal mergaitės galės išpildyt tavo norus.

Gal kas atsilieps iki vakaro dar, rytoj užeisiu pas tave 4u.gif

Bandysiu galvot ko aš norėčiau smile.gif
Atsakyti
Poeme ar tiks tau tas medis unsure.gif norėjau dar didesnį atpjaut, bet išsikraipes kotas , atpjoviau tiesiausią dalį mirksiukas.gif

Pralaisvinau punktą , bet kaip mes tai paštininkei atsidėkosim aš neįsivaizduoju unsure.gif

Nu taip Žalią stotelę aišku aplankiau , gražiai ten kalba ir aišku įkalbėjo biggrin.gif matysiu ar taip augs ir išgyvens kaip sako 4u.gif ( kaina nėra baisiai didelė, tai nebus didelio gailesčio jei neišgyventų ) paėmiau tris krūmines ir vieną šliauženčią wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 26 balandžio 2017 - 16:53
QUOTE(aurute66 @ 2017 04 26, 12:54)
Dar pagriebiau žirnių su bordo ankštimis,nu niekaip nepasisėju žirnių,kada atšils,nenoriu nagų šalt.

Labas,
tai bordo žirniais jau užpernai buvau susigundžiusi, neskanūs, paragavom ir roviau visus lauk. Nebent kažkam kitam jie tiktų, nes mes tik valgom žalius.

Aš žirnius pagaliau praeitą savaitę pasisėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2017 04 26, 19:05)
Labas,
tai bordo žirniais jau užpernai buvau susigundžiusi, neskanūs, paragavom ir roviau visus lauk. Nebent kažkam kitam jie tiktų, nes mes tik valgom žalius.

Nu va, tai ką dabar daryt, jau pasėti ir sudygę ax.gif teks įsitikint savo skonio receptoriais, o gal patiks, kaip ten tas posakis "na vkus i cvet, druzei net" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 04 26, 13:33)

rimusia kaip jūs gyvenat?????? pasiilgau  wub.gif

bigsmile.gif Gerai gyvenu, turiu maloniu rūpesčių (marti nestuke.gif )Aš tai pat visus pasiilgau wub.gif
daivaP labai ačiū už keksiukus, labai skanus. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 04 26, 10:04)
Punktas dirba ir laukia 4u.gif

Jei kas turėsit perteklių salierų,poru,priglausčiau.Nesėjau,nes tikrai nebūčiau turėjus kur augint,o kai ateis laikas sodint į daržą teks eit į turgų.Jei kas neturėsit kur dėt,šūktelkit.

Salieru,poru tikrai turesiu,jei luktelsi,nes dar mazulyciai-leliukai smile.gif
vakar puse vakaro prasedejau kazkokiam psl ,,Daugiametes geles,, pamaciau alyva kuri zydi visa vasara bigsmile.gif uzsimaniau ,tik 20 eur blink.gif
zirnius sejau pries Velykas gerokai,sningant biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Į šiltnamį ėjau su baime unsure.gif stipriai pašalę ( o prognozės nerodė minuso ) bet atlaikė 4u.gif ir kaimynės turiu šiltnamį saugot ( išvykus į kelionę ).

Rytoj atvažiuoja viščiukų ūkis ( netikėtai ir labai anksti ) ot turėsiu užsiėmimo unsure.gif jei kaimynė sužinotų , musėt ir šiluma nebemiela paliktų biggrin.gif gausiu visą fermą iki pirmadienio dabot unsure.gif kai grįš sakiau pajuokausiu ,pirkit dabar iš manes jau kaip paaugintus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 27 balandžio 2017 - 08:55
Labukas 4u.gif

Svogūnus poemei iškasiau ir vežu aurutei66, jei dar kas norės, vėliau dar 1 kelmelį turiu, galėsiu iškast smile.gif

Saulė šviečia, oras gražus, pasivaikščiosiu po miestą smile.gif

Aš pomidorus išnešiau į šiltnamį, vakare vėl parnešiu, tik 4 daigai visada grūdinasi jame, bet nieko, gerai laikosi, tik gal mažesni už tuos, kuriuos visada parsinešu, nes matyt, jiems nėra ten labai patogu biggrin.gif
Atsakyti
Atalekiu jau šiandien tų kopūstų spiriukių pas Aurutę. Ačiū Poemei už rūpestį ir dosnumą. Salierų daigeliai - šakniniai - pas mane jau nemaži ir jie nebijo šalčio, kaip kopūstai, tai ir aš atnešiu likutį. Jau galima sodint ,jei tinkamo ūgio. Pernai auginau pirmus metus ir marinavau šiaudeliais tarkuotus su morkom, tai sulapnojom moment, a-ni-ni-kiek neliko. Sako, reikia aplink šaknis vasarą peiliu apipjaut,tada didesnės ropės auga. Ar kas tai darot ? Gal dar didesni būtų. Jau rašiau, jų atnešus, ir pati tai darau - laiškinius česnakus kiškit į gėlyną, nes žaliuoja visą vasarą ir žydi mėlynais dekoratyviais burbuliukais, bujoja bet kur, plečiasi.
Papildyta:
NAINAI,gavau jūsų laiškelį. Šalavijas tikrai aukštas auga, dar jums numačius kelis kiliminius augaliukus atnešt, katiliukai žvaigždin. irgi neaukšti, tai kitą sav. pranešiu apie siuntinį.
Papildyta:
POMIDORŲ likutis WINTAGE WINE - 6 vnt. ir atrodo vintažiškai, TLACOLULA - 6 vnt. CITRINUKAI - 2 vnt.
Papildyta:
Wintage vine http://www.pomidorla...v/i/vintage.jpg Citrina http://i.imgur.com/nx4OQbV.jpg Tlacolula http://cdn1.bigcomme...451.395.jpg?c=2
Atsakyti