QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 28, 00:11)
Na l.smagu, kai norai pildosi, bet nauji augaliukai prašosi naujų žinių. Ačiū už kiškio kopūstus- oxalius - mergaitės. Kartu su padėkavojimu klausiu po kiek tų spirgų dėt į vazoniuką, ar iš kiekvieno spirgiuko po vešlų krūmą išauga, ar reik kelis pakavot, t.y. kuo daugiau spirgučių, tuo didesnis krūmelis ? Pamokykit dar jų neturėjusią, bet dabar besidžiaugiančią , kad turi... ir nemokančią pasodint...
Teisingai Vijukas parašė. Žalius galima rečiau, kas 3 cm, sukiškit ir visus mažiukus svogūniukus, jie taip pat greitai auga. O bordiniai tinginiukai, jie lėčiau auga ir dauginasi. Juos aš auginu namie, kaip pasodinau į vazoną, taip ir auga. O žalius tik lauke, vazone, visą vasarą gražūs lapai ir žiedus vis krauna, rudenį nupjaunu ir į rūsį. Pavasarį išverčiu ir persodinu svogūniukus, nes per vasarą būna patrigubėję
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 04 27, 21:40)
nu, šaunuolės, gal apsisodinot šiltnamius?

Juk taip atšilo, net vienu laipsniu...
Bijau eit į šiltnamį...............
Papildyta:
QUOTE(rimusia @ 2017 04 26, 20:48)

Gerai gyvenu, turiu maloniu rūpesčių (marti

)Aš tai pat visus pasiilgau
Oi, tikrai smagūs rūpesčiai

Ateina naujas žmogutis į šeimą
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 27, 11:49)
Salierų daigeliai - šakniniai - pas mane jau nemaži ir jie nebijo šalčio, kaip kopūstai, tai ir aš atnešiu likutį. Jau galima sodint ,jei tinkamo ūgio. Pernai auginau pirmus metus ir marinavau šiaudeliais tarkuotus su morkom, tai sulapnojom moment, a-ni-ni-kiek neliko. Sako, reikia aplink šaknis vasarą peiliu apipjaut,tada didesnės ropės auga. Ar kas tai darot ? Gal dar didesni būtų.
Aš taip pat girdėjau, kad reikia peiliu apipjaut, įkišus į žemę, bet niekada taip nedariau
. Nes šakninius auginau turbūt tik 1 kartą. Kažkaip aš tik lapinius

Parašykit receptuką