Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(poeme @ 2017 04 25, 11:39)
Dabar svarbiausia - ką kam AŠ esu prisižadėjusi??????
simsiukui - lobelijas, kas dar????
zygintai - margenį ką??? oksalį????
edinkai-baklažanai....
Kas dar????

Prisiminiau! Vijukui - porú. Kas dar??? Nu padėkit.....
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2017 04 25, 13:22)
Turiu du didžiuljus podus bordiniu, pernai liko neskirstyti, šiemet rudini reikes verst lauk, galesiu duoti.

ploja.gif thumbup.gif
Mano pastebejimas,musu naujam name viskas blogiau auga tongue.gif
Atsakyti

Ačiū visoms , grožiu pasidalijusioms :wub:  :aciuks: 

Daiva P,pačios nemačiau, bet keksiukuą jau išbandžiau ...nu labai   :thumb_yello:

Mergaitės, kas rožių norėjote? ŽS 25 proc nuolaida nuo 2,99...Bet jau baigia išpirkti. Labai džiaugiuosi , kad per mugę nepirkau iš to vyriškio, ir labai ačiū Lakšmi už informaciją apie tai, kur ir už kiek pirko :oro_buckis:  

Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 04 25, 13:09)
SIMSIUK manau kad atlaikys,paliejau truputi.

4u.gif

QUOTE(poeme @ 2017 04 25, 15:22)
Tai čia vyrui reikia paduot, jei nori, kad žmona būtų laiminga  ax.gif

Gaila man to vyro biggrin.gif gal nepalūšiu ir be vitaminų biggrin.gif

QUOTE(vilmak @ 2017 04 25, 19:24)
Mergaitės, kas rožių norėjote? ŽS 25 proc nuolaida nuo 2,99...Bet jau baigia išpirkti. Labai džiaugiuosi , kad per mugę nepirkau iš to vyriškio, ir labai ačiū <strong>Lakšmi </strong>už informaciją apie tai, kur ir už kiek pirko oro_buckis.gif  </p>

A tu čia rimtai .... ar šliaužiančių dar yra ?

Nu blyn gal tada reik šiaušt ryt į miestą unsure.gif

Mano augalų ūkis visas jau šiltnamį , bus kaip bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 25 balandžio 2017 - 20:37
laba laba, sandėlininkei ir darbinyyykėms ax.gif

aš atnešiau mergikėms astrus rudeninius žemaūgius, ne šiaip sau bileką. O rimusiai - apteniją

ir dar atnešiu gėlių mergaitei bordinio kiškio kopūsto kelis grūdelius, miegantys dar, galės ramiai susidėlioti. Galiu ir to žalialapapio vazoniuką, tik jis sode tupi (poeme, gal tau po ranka arčiau?)

Beje, poeme, gera atmintis, kad galva ir sukasi, o kietasis diskas veikia mirksiukas.gif porus man, o aš tau papriką savąją (ar dvi?) pas aurutę užnešiu.

DaivaP - su prirašymu smile.gif einu až atrašyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 04 25, 20:05)
ploja.gif  thumbup.gif
Mano pastebejimas,musu naujam name viskas blogiau auga  tongue.gif
[right][snapback]71591413[/snapback][/right]

Toks jausmas, kad ir pas mane unsure.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2017 04 25, 23:38)
Galiu ir to žalialapapio vazoniuką, tik jis sode tupi (poeme, gal tau po ranka arčiau?)

Beje, poeme, gera atmintis, kad galva ir sukasi, o kietasis diskas veikia mirksiukas.gif porus man, o aš tau papriką savąją (ar dvi?) pas aurutę užnešiu.
[right][snapback]71591944[/snapback][/right]

Jau įdėjau gėlių mergaitei, nesirūpink 4u.gif Šiandien planuoju viską nuvežt aurutei 4u.gif
Ta pindutė tai nepriminė, kad jai cimžiedės žadėjau doh.gif Jau taip sunkiai tas kietasis diskas veikia vartotojo įkelta nuotrauka Bet sakau, gal porus biški vėliau, kai jau sodinsim į dirvą?
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 25, 22:16)
Nu blyn gal tada reik šiaušt ryt į miestą  unsure.gif
[right][snapback]71591715[/snapback][/right]

Šiaušk šiaušk. 11 val vežu aurutei tavo lobelijas ir 2 skirtingas fuksijas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 25, 22:16)
Gaila man to vyro  biggrin.gif gal nepalūšiu ir be vitaminų  biggrin.gif
[right][snapback]71591715[/snapback][/right]

Nu radai tu ko gailėt tongue.gif
Papildyta:
Tiesa agava per žiemą rūsy priaugino 100 vaikų blink.gif Kas norit? Foto galėsiu įmest rytoj, arba šnd vakare į fb ( nes iš telefono čia įsikels dinozauriška)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 26 balandžio 2017 - 08:01
QUOTE(poeme @ 2017 04 26, 08:05)

*Šiaušk šiaušk. 11 val vežu aurutei tavo lobelijas ir 2 skirtingas fuksijas  ax.gif

**Nu radai tu ko gailėt  tongue.gif

* bigsmile.gif tai tada tikrai reik šiaušt ... sulaukiu savo hebros ir varom mirksiukas.gif

** Per daug geras kad galėčiau skriausti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 26 balandžio 2017 - 08:59

Labas :),

kažkaip neleidžia man cituoti...

Simsiuk,  šliaužiančių raudonų tik keletas bebuvo, ružavų mačiau ir gal porą baltų...(Čia Bielskio g., ar yra Žemaitės gatvėje- nežinau)

Poeme, ale vislumas gi tos agavos :blink: :blink:

Atsakyti
Simsiukui, ačiū už brugsinijas bis.gif Gėlių mergaitei už šilokiuką bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 26 balandžio 2017 - 09:09
Punktas dirba ir laukia 4u.gif

Jei kas turėsit perteklių salierų,poru,priglausčiau.Nesėjau,nes tikrai nebūčiau turėjus kur augint,o kai ateis laikas sodint į daržą teks eit į turgų.Jei kas neturėsit kur dėt,šūktelkit.
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už "vaišes" , t.y. daigus, daigiukus ir daigYYYYYščius blink.gif Atsiėmiau iš aurutės ežiuolę, ramunes, rudbekijas, margenius, šilokus, svogūnus..........ir netgi visą medį blink.gif Nu Simsiuk, respect wub.gif O aurutei pristačiau:
simsiukui: lobelijas: mėlyną, raudoną ir baltą ( užrašiau ant indelių) ir 2 fuksijų daigelius 4u.gif varyk atsiimt savo dėžės, o tai tuoj nebetilps į bagažniką lotuliukas.gif
edinkai: 2 baklažanai 4u.gif
gėliųmergaitei: 2 oksaliai( žalias ir bordo) 4u.gif
Daugiau niekas nepriminėt, jei kam ką esu skolinga - šaukit hmm.gif

aurute - Dėl porų nepažadu, kai pasisodinsiu ir atiduosiu dalį Vijukui, žiūrėsiu kas liks 4u.gif

rimusia kaip jūs gyvenat?????? pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 26 balandžio 2017 - 11:36
POEMEI bagažinytę prikrovėm,o sandėlyje kažko nesijaučia sumažėjimo:D Nusipirkau svogūniukų RIMI(gerai kad POEME pasakė)dabar rami galiu laukt stanislavinių biggrin.gif Dar pagriebiau žirnių su bordo ankštimis,nu niekaip nepasisėju žirnių,kada atšils,nenoriu nagų šalt.
Atsakyti