Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Labutis 4u.gif

Mano daržai nejudinti , nes be kitos sav nesėsim dar , tai ir nedžiovinam ax.gif

Tėvą įdarbinau daro žemuogėm piramidę ax.gif

Šiltnamio gyventojai džiaugesi šiluma ir saulę wub.gif vištų šeimyna taip pat deginasi wub.gif kaži ar tik ilgai čia mes džiaugsimės biggrin.gif

Apsimėčiau namus , einu lietinius , spurgas iškepti ir pypinu baigt kapus tvarkyti mirksiukas.gif rytoj jau į darbą , kaip greit tos išeiginės praeina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 03 gegužės 2017 - 12:07
Sveikos merginos,gal kas nori lelijūno(Ismene) vaikiuku ? auginamas kambariuose dideliuose vazonuose, kaip meilenius, bet vasarą galima auginti ir lauke. bigsmile.gif
Atsakyti
As beveik viska susodinau,liko tik porai ir pupeles,na gelynai dar nebaigti,nezinau ar agurkus sodinsiu lauke? rolleyes.gif vietos truksta,reikia kiekviena lopeli is MB vejos atiminet,tas kad galetu viska zole uzsetu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 04 25, 17:57)
Prisiminiau! Vijukui - porú. Kas dar??? Nu padėkit.....

Poeme, man zalio oksalio!!!

Kitoms galiu duoti to bordo lapais oksalio, jei kas pageidauja.
Siandien verbenas issodinau. Galiu pasidalinti. Liko 4 ir 3 daigeliai atskiruose vazonikuose. Galiu atvezti i punkta.
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 05 03, 21:30)

Siandien verbenas issodinau. Galiu pasidalinti. Liko 4 ir 3 daigeliai atskiruose vazonikuose. Galiu atvezti i punkta.

labas labas, varle keliauninke,
ax.gif
aš pabūsiu nekukli, ir paprašysiu verbenos (gal dviejų), nes gėda gėdingoji, o iš visų sėtų tik vienas daigelis apykreivis likęs, poeme, girdi? Tavo sėklos buvo geros, tik mano žemėj buvo juodoji kojelė...

rimusia, kol nieks nesusigaudė - imu ismenę ax.gif

gal kas dar kokio pomidoro trūkstat kol neišvežiau į sodą? kristuleei esu pažadėjusi, bet dar keli yra atliekami. galiu žemų duoti arba jau šiltnaminių aukštų

Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2017 05 03, 18:57)
Sveikos merginos,gal kas nori lelijūno(Ismene) vaikiuku  ? auginamas kambariuose dideliuose vazonuose, kaip meilenius, bet vasarą galima auginti ir lauke. bigsmile.gif

Aš noriu. Turėjau, bet neišsaugojau, o man ji tokia graži... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 03, 22:28)
labas labas, varle keliauninke,
ax.gif
aš pabūsiu nekukli, ir paprašysiu verbenos (gal dviejų), nes gėda gėdingoji, o iš visų sėtų tik vienas daigelis apykreivis likęs, poeme, girdi? Tavo sėklos buvo geros, tik mano žemėj buvo juodoji kojelė...

rimusia, kol nieks nesusigaudė - imu ismenę  ax.gif

gal kas dar kokio pomidoro trūkstat kol neišvežiau į sodą? kristuleei esu pažadėjusi, bet dar keli yra atliekami. galiu žemų duoti arba jau šiltnaminių aukštų

Ok, verbenas penktadieni atvesiu, vaziuosiu pas tevus aplankyti, galiu atvezti. ji taves nebus namie, paliksiu laiptineje. galiu visus 7 tau, jei niekam nereikia.
Ismenes man dar miega... yra 6. galesiu irgi kam perleisti. Nors pernai nezydejo, tik po du dukterinius svoguniukus uzaugino.
Beje, gal ka BROKOLIU? pas mane jie sudygo puikiai, reikia jau iskeldinti is pomidoryno, o lauke dar salta... kita savaite bus...
Papildyta:
Vija, o kokiu pomidoru pertekliaus turi? parasyk pavadinimus. dali saviskiu, kuriu po daugiau pasilikau, trenksiu i lauka.
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 05 03, 20:30)

Aš noriu verbenos ax.gif
Atsakyti
Ir aš noriu verbenos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2017 05 03, 22:30)

Esu užsirašius kad oksalis ir margenis tongue.gif Jau gryžai, tai galiu pakuot ax.gif
Papildyta:
Aš turiu atliekamų surfinijų jei kas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2017 05 03, 14:04)
Šiltnamio gyventojai džiaugesi šiluma ir saulę  wub.gif  vištų šeimyna taip pat deginasi  wub.gif  kaži ar tik ilgai čia mes džiaugsimės  biggrin.gif

Apsimėčiau namus , einu lietinius ,  spurgas iškepti ir pypinu baigt kapus tvarkyti  mirksiukas.gif rytoj jau į darbą , kaip greit tos išeiginės praeina  verysad.gif

Jėėėėzau kokias batareikas tu naudoji? kaip voverytė vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 03, 12:55)
Tylim, nes  mylim....sodą. Kaimynei reik perdėliot kompoziciją su akmenim, tai kaip pagalbininkė guglinau. Nu vėl ką įdomaus randu, tai jau galvą suku, kur dar pas save paturbint. Paspalvinsiu vaizdeliais  https://www.domstoy....ds/17412373.jpg akmenukai turėtų būti nespalvoti ir tarpuose žemi kilimukai-augaliukai    http://inndesign.ge/...esign-ideas.jpg -  šėliojantys laistytuvai  http://www.gvlandsca...ones-garden.jpg ir dar pavėsiukams http://i65.tinypic.com/t6sb5w.jpg visa skulptūra, bet išradingai  http://sdelaysam-sam...-dlya-dachi.jpg  http://sdelaysam-sam...-dlya-dachi.jpg

Gražu 4u.gif Bet mano patirtis sako, kad tai labai laikina ax.gif Aš visą kalniuką buvau susidėliujus akmenukais, bet taip greit apžėlė, kad jų jau senai nebesimato unsure.gif
Aš pagalvojau, kad aš absoliučiai jokių katilėlių neturiu unsure.gif Lyg per nai ėmiau paprastus. Bet žvaigždėtų, saulėtų................... neturiu. Jei kada dar turėsit, mielai priglausiu 4u.gif Nebūtinai šiemet 4u.gif
Papildyta:
Jau sėjatės? Šakės. Ar jau galima porus, briuselio kopūstus sodint į daržą? Dar taip tyngiu......... flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 04, 00:28)
nes gėda gėdingoji, o iš visų sėtų tik vienas daigelis apykreivis likęs, poeme, girdi? Tavo sėklos buvo geros, tik mano žemėj buvo juodoji kojelė...

Jokios gėdos nematau cool.gif
Papildyta:
O gal kas nors turit bijūnų??????????? Nu kaip noriuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 05 04, 09:49)

Jokios gėdos nematau  cool.gif
Papildyta:
O gal kas nors turit bijūnų??????????? Nu kaip noriuuuuuuuuuuuu  wub.gif

O pinavija, tai ne tas pats??? galėčiau duot vieną... tik spalvos nežinau, kadangi tik rudenį pasodinom. Žinau kad turi būti baltos ir rūžavos.... bet kur kuri bus aišku tik po žydėjimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 05 04, 09:49)
Ir aš noriu verbenos  ax.gif
Papildyta:

Esu užsirašius kad oksalis ir margenis  tongue.gif Jau gryžai, tai galiu pakuot  ax.gif
Papildyta:
Aš turiu atliekamų surfinijų jei kas  mirksiukas.gif

Papildyta:
O gal kas nors turit bijūnų??????????? Nu kaip noriuuuuuuuuuuuu  wub.gif

Sutariam. Verbenas vezu i Aurutes punkta. Bus Aurutei ir Vijai.
Bijunus raudonus zemucius tris is Evoros buvau gavusi. E dabar galvoju, bijunas ar jurginas? Ot as ju neskiriu! Sekmingai suzele. Galiu Poemei viena perleisti. Margeni irgi priglausiu!
Turiu vedrynu miksa. Sekmingai suzele. Galiu kelis israuti is vazono. Ju ten daugoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zygintama: 04 gegužės 2017 - 10:22
As visko noriu noriu,tik jau save stabdau,viens dalyks vietos stoka,kitas-nemoku augint ax.gif nebunda mano kalijos,nors pas drauge identiskai vienos vados sodintos jau didziausios,numarinau beveik visas sanpaulijas unsure.gif perziurejau foto pernai dariau daugiameciu,dingo mano melsves,pernai isdalyjau dideli kera,negi neisgyveno?
Atsakyti