Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(Rutytis @ 2017 05 04, 12:27)
perziurejau foto pernai dariau daugiameciu,dingo mano melsves,pernai isdalyjau dideli kera,negi neisgyveno?

Dar neišlindo mirksiukas.gif Bent jau pas mane 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2017 05 04, 12:19)
O pinavija, tai ne tas pats??? galėčiau duot vieną... tik spalvos nežinau, kadangi tik rudenį pasodinom. Žinau kad turi būti baltos ir rūžavos.... bet kur kuri bus aišku tik po žydėjimo  ax.gif

Jaučiu tas pats 4u.gif Aš labiausiai ir noriu balto ir rūžavo wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2017 05 04, 12:20)
Bijunus raudonus zemucius tris is Evoros buvau gavusi. E dabar galvoju, bijunas ar jurginas? Ot as ju neskiriu! Sekmingai suzele. Galiu Poemei viena perleisti. Margeni irgi priglausiu!
Turiu vedrynu miksa. Sekmingai suzele. Galiu kelis israuti is vazono. Ju ten daugoka

Turiu bordo 4u.gif Ačiū 4u.gif Jurginus reikia žiemai iškast, o bijūnai laukiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 05 04, 12:03)
Dar neišlindo  mirksiukas.gif Bent jau pas mane  4u.gif
Papildyta:

Jaučiu tas pats  4u.gif Aš labiausiai ir noriu balto ir rūžavo  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

Turiu bordo  4u.gif Ačiū  4u.gif Jurginus reikia žiemai iškast, o bijūnai laukiniai  mirksiukas.gif

bet kaip dabar juos atskirt??? blink.gif blink.gif ar rizikuojam.....

Jurginų turiu visokių - galiu pasidalint kam reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 05 04, 14:59)

Jurginų turiu visokių - galiu pasidalint kam reikia  ax.gif

Norėčiau jurginų
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 05 04, 12:03)
Papildyta:

Jaučiu tas pats  4u.gif Aš labiausiai ir noriu balto ir rūžavo  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

Turiu bordo  4u.gif Ačiū  4u.gif Jurginus reikia žiemai iškast, o bijūnai laukiniai  mirksiukas.gif

Tada pas mane iskasti buvo. Vadinasi raudoni jurginukai 😀
Atsakyti
Lelijūnas sk. punkte biggrin.gif kas norejo, prašome užsukti pas aurute smile.gif
Noriu ir aš bijūnu, bet noriu kad butu įvairių spalvų ir žiedų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 05 04, 11:27)
...,dingo mano melsves,pernai isdalyjau dideli kera,negi neisgyveno?

Vieną tokią nemažą kasiu lauk - galiu neišmest...

QUOTE(poeme @ 2017 05 04, 13:03)
Papildyta:

Papildyta:

Bet melsvės jau matosi, kad lenda.
Turiu rūžavą, galiu atkirst
Atsakyti
POEME, man geriau dabar jums katiliukų mixą suruošti,nes reikia vietas atlaisvinti, kur jų per daug prisikerojo. Greičiausiai po savaitgalio pristatysiu į punktą, ar gerai ? Kaip supratau visų 3 rūšių - žvaigždin., pieniniai ir dvimečiai. Bijūnų turiu visokių spalvų, bet be rugpjūčio nejudinu- sutriks žydėjimas, dabar ne laikas skirstyt kerus.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 05 04, 19:09)
Vieną tokią nemažą kasiu lauk - galiu neišmest...
Bet melsvės jau matosi, kad lenda.
Turiu rūžavą, galiu atkirst

Noriu melsvės,labai jas liūbiju,bijūnų pernai iš mamos draugės gavau,jau lenda snapukai,bus matyt kokių kokių spalvų
Atsakyti
Daržas suskvarbytas,daug kas pasėta.Liko svogūnai(kada jus sodinsit),porai ir salierai(laukiu kas sušelps).Aišku dar laukia šiltnamis ir moliūgai ,cukinijos ir arbūzai.Bet kentėsiu ,nesodinsiu,kita savaitę nekokios prognozės.

Pernai gauti svogūniukai POETINIŲ NARCIZŲ,jau sukrovė žiedelius,laukiu pražįstančių wub.gif ačiū gėlių mergaitei.
ŽYGINTOS duoti braškių daigeliai pakankamai grąžūs,tulpytės dar nepražydo.
POEMES čiobrelis irgi vešlus.
RIMUSIOS dovanotas gensijonas žiemą išgyveno,lauksiu tolesnio augimo.Tiesa RIMUSIOS lapiniai kopūstai peržiemojo ir toliau žaliuoja.Įdomu,gal dar ir toliau duos derliu antrus metus.

POMIDORAI gyvena didelėje dėžėje,nakčiai apdengiu,grūdinasi iki išsodinimo.
Atsakyti
Vaje, Aurute, kaip malonu girdėti, kad ir tave , atrodo, reta etnografine virtusi gėlelė - poetinis narcizas- džiugins ne tik žiedu, bet ir kvapas iš koto verčiantis clap_1.gif Kokie netinginiai, jau šiemet parodys, kad ir pas tave patenkinti.
Papildyta:
Tu, atrodo, ir vėlyvių bulbikes ėmei. Taigi lapų kaip salotų priaugina, o žiedai tik rudeniop.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 05, 13:23)
Vaje, Aurute, kaip malonu girdėti, kad ir tave , atrodo, reta etnografine virtusi gėlelė - poetinis narcizas- džiugins ne tik žiedu, bet ir kvapas iš koto verčiantis clap_1.gif Kokie netinginiai, jau šiemet parodys, kad ir pas tave patenkinti.
Papildyta:
Tu, atrodo, ir vėlyvių bulbikes ėmei. Taigi lapų kaip salotų priaugina, o žiedai tik rudeniop.

Jo,vėlyviai sužaliavo super.VIJA buvo užėjusi,klausiu kada tų žiedų tikėtis,sako vasaros pabaigoj,lauksiu ir vėlyvių žydėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 05 04, 16:12)
Norėčiau jurginų

QUOTE(rimusia @ 2017 05 04, 18:30)
Lelijūnas sk. punkte  biggrin.gif kas norejo, prašome užsukti pas aurute  smile.gif
Noriu ir aš bijūnu, bet noriu kad butu įvairių spalvų ir žiedų  rolleyes.gif

Merginos, pas mane mixas (visokių spalvų ir dydžių) tikrai nesugebėsiu atrinkti biggrin.gif jei tinka pristatysiu į punktą biggrin.gif
Atsakyti