QUOTE(TuDa @ 2016 12 08, 11:10)
POEME, kaip tau siandien kelelis
Papasakosiu aš tuoj

Išeinu iš namų, visa laiminga laiminga

Nesvarbu, kad kėliausi 5:30, bet šiandien, ŠIANDIEN, jau turėsiu valgomojo stalą, apie kurį svajojau nuo įsikėlimo į namą dienos, galėsim kaip žmonės valgyti, švęsti šventes ir t.t. nes vyras išvažiavo jo parvežt.............kaip tik šiandien jį parveš, koks sutapimas, galėsim vakare GIMTADIENINES šampano taures dėt ant NORMALAUS STALO! žodžiu, susiruošėm su vaikais į miestą, tokį nuostabiai džiaugsmingą rytą, einam link mašinos čiauškėdami, kokia gi staltiese apgaubsim savo džiaugsmą, tik pyst pirmas išsistiesia sūnus, po jo dukra... nu kas belieka man? iš solidarumo guliu kartu su jais, net nespėjau supykt jog į mokyklas ir daržus jie eis murzini................... Supratau, kad kieme atsirado nemokama ledo arena. Gimtadienio stebūklai prasideda..............krč nušliaužiam į mašiną, susėdam jau laimingi, jog esam nesulūžusiom rankom, kojom

. Bandau važiuot. Labai stipriai BANDAU................ kažkodėlprisimenu kaip baba kaime mokino "Tėve mūsų................" Ir su babos palaiminimu suprantu jog kažkur judam........... IKI POSŪKIO. Gerai, kad turiu protingą vyrą, nes tik tada supratau kam jis posūkį karklais apsodino. Nespėjus mintyse jam padėkot, atsitokėjau, jog mus tiek karklai taip stipriai apsikabino ( kaip ta staltiesė stalą

) Sėdim, 6 dyyyyYYYYdelės akys karkluose

Sakau sūnui - nu ką vaike, atėjo laikas tau suaugt! Lipk iš mašinos - stumk! Būk vyras! Kadangi esu nerealiai protinga, tai dar spėjau atsidaryt langus ir susivyniot veidrodėlius, kad jie neliktų kabėt ant karklų ( nors gal ir nieko, juk tuoj kalėdos

). Vaikutis, tfu vyrukas kad stumtelėjo, mama sustojo apakus.............stovėjo vargšas nuo galvos iki kojų šlapiai musrzinas........... bet davoooooolnas, čyyyyyzas nuo ausies iki ausies, nes tapo VYRU

Dar pasiūliau nuvežti atgal persirengt ( nežinau kaip būč tą padarius), bet jis išdidžiai atsisakė - mokyklos tulike nusivalysiu

Iki miesto jau važiavom kitaip nei kasdien............Kažkokia keista vyriška energija klajojo ore

Mes kaip tikros damos, beveik švarios atvykom į savo darbus

Kokia laimė turėt šeimoj vyrų