Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Poeme, labai gražu.

Pas mus tai šiais metais 100% papuošė sūnus eglutę. Tai sukabino visus kokius tik rado žaisliukus ir bele kaip. Bet savotiškai gražu. :D

Atsakyti
Kadangi dainuot nemoku, tai nėra kam ir nutilti. Po truputį ruošiasi vaikai šventėms. Ant durų ir sienų prisikabinėjo snaigių ir mažų žaisliukų smile.gif
poeme, nuoširdūs susižavėjimo plojimai clap.gif Labai kukliai, saikingai ir puošniai viskas išėjo. Ir šuniukas pritiks prie tokių natūralių atspalvių.

Mano meileniai miega dar rūsyje. Bet turiu tokį kantrybės išbandymą: neaiškios rūšies orchidėja (gal cambria, pirkau be pavadinimo pernai už kelis centus) susikrovė žiedukus. Jau du mėn. auginasi, drebėdama slankioju aplink ir laukiu nesulaukiu, kada prasiskleis.

Susitikimo tema: Vakarinius darbus baigsiu šią sav., liks tik vaikų būreliai. Teoriškai kaip ir turėčiau paprastą vakarą laiko. Savaitgalį tai niekaip. Gal tikrai po švenčių?

O kur mūsų zygintama?

aurute66 - gyva po baliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 06 gruodžio 2016 - 11:39
QUOTE(k@mylye @ 2016 12 06, 13:22)
<p>Poeme, labai gražu.
</p><p></p><p>Pas mus tai šiais metais 100% papuošė sūnus eglutę. Tai sukabino visus kokius tik rado žaisliukus ir bele kaip. Bet savotiškai gražu. biggrin.gif
</p>

Ačiū 4u.gif
Bet juk dėl vaikų ir eglutė mirksiukas.gif
Mes šiemet dėl to ir kepėm žaisliukus, kad ir jie būtų prisidėję prie namų puošimo newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2016 12 06, 13:38)
poeme, nuoširdūs susižavėjimo plojimai  clap.gif Labai kukliai, saikingai ir puošniai viskas išėjo. Ir šuniukas pritiks prie tokių natūralių atspalvių.

Ačiuks wub.gif Tiksliai, šuo visai netyčia, bet į colorą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Cambrios man nesisekė augint. Žydėjo tik parnešta iš pardės. Vėliau buvo sukrovus žiedus, bet jau taip mažai jų buvo, kad nėr ką lygint............... phalaenopsis mažiau pretenzingos man smile.gif

Dėl susitikimo, aš galėčiau po darbo kokį vakarą. Savaitgalį jau nelabai............ Tik kaip sakiau 28,29 dienos man iš gyvenimo iškrenta ( gerąja prasme lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 06 gruodžio 2016 - 13:12
Sveikutės 4u.gif

Aurute tai supratau kad baliu liuks pavyko thumbup.gif mirksiukas.gif

Dėl susitikimo tai man tik šis savaitgalis laisvas , daugiau visos išeiginės jau suplanuotos . Tai tikriausiai atidedam po švenčių , kai praeis tas visas chaosas biggrin.gif

Poemes eglutė graži wub.gif man dirbtinės patinka kad galima jas gražiai papuošti , gyvos taip nepapuoši šakos nelygios, tarpai dideli. Bet ai vistiek noris man gyvos wub.gif smile.gif

Nugabenau ir aš namą į mokyklą , tai sūnus parėjas sujuokino, sako mokytoja pusę pamokos žiūrėjo ir aimanavo koks grožis biggrin.gif šiandien eglutę išsinešė , pasipuoš . Baigiu karpyt karpinius papuošiu langus ir su mokykla bus ramu , galėsiu jau namus pradėt puoštis wub.gif
Atsakyti
Vija. Aciu kad uzieskojai...
Esu. Gyva. Vos vos. Draugauju su kosuliu popieriais ir skaiciukais...
Geliukai mano demesio nebesulaukia... vienas kitas meilenis bunda. Pelargonijos svyrancios mirstalioja. Kitos parastos pelargonijos neblogai. Frezijos su hiacintais ir narciziukais prabudo.
Paskaitau jusu pokalbius. Neturiu kada parasyti...
Noriu i musu sekanti pasisedejima!!! 4u.gif
Atsakyti
POEME, kaip tau siandien kelelis doh.gif
Atsakyti
Labas rytas

Poeme wub.gif tadam tadam tadam birthday.gif birthday.gif birthday.gif su tavo dienele 4u.gif būk sveika , laiminga , visada besišypsanti wub.gif

Orelis tai vedantis tik prie ligų doh.gif vieną dieną šaltis , kitą lietus doh.gif išprotėjo ta gamta unsure.gif

Atsakyti
Aš irgi pabudusi pagalvojau,kaip POEMEI kelias šiandien.Tikiuosi iš vakaro nešventei 4u.gif Gražios tau šiandien dienelės,nežiūrint į orą.Tegul tavo kelias gyvenime niekada nebūna slidus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 12 08, 11:10)
POEME, kaip tau siandien kelelis doh.gif

Papasakosiu aš tuoj vartotojo įkelta nuotrauka
Išeinu iš namų, visa laiminga laiminga vartotojo įkelta nuotrauka Nesvarbu, kad kėliausi 5:30, bet šiandien, ŠIANDIEN, jau turėsiu valgomojo stalą, apie kurį svajojau nuo įsikėlimo į namą dienos, galėsim kaip žmonės valgyti, švęsti šventes ir t.t. nes vyras išvažiavo jo parvežt.............kaip tik šiandien jį parveš, koks sutapimas, galėsim vakare GIMTADIENINES šampano taures dėt ant NORMALAUS STALO! žodžiu, susiruošėm su vaikais į miestą, tokį nuostabiai džiaugsmingą rytą, einam link mašinos čiauškėdami, kokia gi staltiese apgaubsim savo džiaugsmą, tik pyst pirmas išsistiesia sūnus, po jo dukra... nu kas belieka man? iš solidarumo guliu kartu su jais, net nespėjau supykt jog į mokyklas ir daržus jie eis murzini................... Supratau, kad kieme atsirado nemokama ledo arena. Gimtadienio stebūklai prasideda..............krč nušliaužiam į mašiną, susėdam jau laimingi, jog esam nesulūžusiom rankom, kojom vartotojo įkelta nuotrauka. Bandau važiuot. Labai stipriai BANDAU................ kažkodėlprisimenu kaip baba kaime mokino "Tėve mūsų................" Ir su babos palaiminimu suprantu jog kažkur judam........... IKI POSŪKIO. Gerai, kad turiu protingą vyrą, nes tik tada supratau kam jis posūkį karklais apsodino. Nespėjus mintyse jam padėkot, atsitokėjau, jog mus tiek karklai taip stipriai apsikabino ( kaip ta staltiesė stalą blink.gif ) Sėdim, 6 dyyyyYYYYdelės akys karkluose blink.gif blink.gif blink.gif Sakau sūnui - nu ką vaike, atėjo laikas tau suaugt! Lipk iš mašinos - stumk! Būk vyras! Kadangi esu nerealiai protinga, tai dar spėjau atsidaryt langus ir susivyniot veidrodėlius, kad jie neliktų kabėt ant karklų ( nors gal ir nieko, juk tuoj kalėdos unsure.gif ). Vaikutis, tfu vyrukas kad stumtelėjo, mama sustojo apakus.............stovėjo vargšas nuo galvos iki kojų šlapiai musrzinas........... bet davoooooolnas, čyyyyyzas nuo ausies iki ausies, nes tapo VYRU ploja.gif Dar pasiūliau nuvežti atgal persirengt ( nežinau kaip būč tą padarius), bet jis išdidžiai atsisakė - mokyklos tulike nusivalysiu happy.gif Iki miesto jau važiavom kitaip nei kasdien............Kažkokia keista vyriška energija klajojo ore tongue.gif Mes kaip tikros damos, beveik švarios atvykom į savo darbus wub.gif Kokia laimė turėt šeimoj vyrų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 08 gruodžio 2016 - 10:28
QUOTE(poeme @ 2016 12 08, 10:21)
Papasakosiu aš tuoj [url=http://smayliki.ru/smilie-1274880615.html]....

Gerai, kad tik į karklus, mūsų keliuke kas antra mašina griovy. O tas tai pakankamai gilus... Nu žodžiu aš dirbu namie šiandien, MB irgi tik nesenai išvažiavo, o statybininkai nuo posūkio atėjo pėškom , palikę mašiną pakely. Sakė geriau taip, nei mašiną traukti iš griovio. Nu žodžiu tie keli km žvyrkelio katastrofiški.
O tavo pasakojimas tai thumbup.gif tu nereali moteris wub.gif džiaugiuosi kartu su tavimi, kad PAGALIAU turėsi stalą wub.gif

SU GIMTADIENIU, MIELOJI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Poeme, su gimtadieniu.Labai smagiai viską aprašei.

Pas mus 3 km žvirkelio. Tai ryte tiesiog džiaugiausi, kad MB suplanavo pasiimti iš manęs mašiną ir mane kaip ponia nuvežė į darbą. Jei pati būčiau vairavus, tai 100 % būčiau griovyje.Ant kelio tikra ledo arena.

Paskui MB skambina ir pasakoja, kad prie mūsų namų daug veiksmo. Fūra griovy, barstytuvas pats nepavažiuoja, gaisrinė irgi kažkaip nepravažiuoja ar irgi griovy,nebesupratau. SAkė davė kelininkams karutį, barsto rankiniu būdų :D

Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 12 08, 11:48)
Poeme  wub.gif  tadam tadam tadam  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  su tavo dienele  4u.gif būk sveika , laiminga , visada besišypsanti  wub.gif

QUOTE(aurute66 @ 2016 12 08, 11:59)
Gražios tau šiandien dienelės,nežiūrint į orą.Tegul tavo kelias gyvenime niekada nebūna slidus 4u.gif

QUOTE(TuDa @ 2016 12 08, 12:47)
SU GIMTADIENIU, MIELOJI 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū brangenybės mano wub.gif
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2016 12 08, 12:55)
<p>Poeme, su gimtadieniu.

AČIŪŪŪ 4u.gif
Atsakyti