Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Poeme tu nesupyk bet juokiuos balsu iš tavo pasakojimo biggrin.gif tu sugebi pakelt nuotaiką wub.gif pavydžiu tavo bendradarbėms , jos kazdien pareina vitamino c pasikrovusios biggrin.gif gerai kad viskas gerai baigėsi 4u.gif

Smagu dėl stalo mirksiukas.gif o vyrukas tai dabar turi būt kietas juk sportuoja visiškai rimtai thumbup.gif
Atsakyti
Kokia šlapiai niūri linksmai nuteikianti diena. Kabliukus susidėkit. Prisižve... prisipergyvenau iš poemes pasakojimo. Tik per gimtadienį tokiems nuotykiams ir vieta, nes kaip paskui atsiminsi senelių namuose pasakodama, kaip šventei brandos pradžią? Ir tos babos, ir tie vyrai su vyrukais atsiranda pačiu reikiamiausiu momentu. Koks gražus tas gyvenimas, džiaukimės, moterys, kad juokiamės, kad turim ką pasveikint, kad puodelis ant stalo ne tuščias.

Poemiukui jau fb prilinkėjau, bet ir čia pakartosiu: tu pati pačiausia! Tikrai verta ir teisinga, išgaginga ir išmoninga ir t.t. ir pan. Švęsk yahoo.gif

Ir visoms linkiu nepaslysti.
zygintama, atsikask iš po lapų.
ir su simsium pasidžiaugiau, kad kūryba mokykloj įvertinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 12 08, 14:03)
tu sugebi pakelt nuotaiką  wub.gif pavydžiu tavo bendradarbėms , jos kazdien pareina vitamino c pasikrovusios  biggrin.gif

Nu jooo, normaliai mes čia pažviegiam kartais tongue.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2016 12 08, 14:57)
Poemiukui jau fb prilinkėjau, bet ir čia pakartosiu: tu pati pačiausia! Tikrai verta ir teisinga, išgaginga ir išmoninga ir t.t. ir pan. Švęsk  yahoo.gif

Nesu pačiausia, yra pačesnių wub.gif Turiu ir aš bėdų, bėdelių, vargų vargelių.................bet jų daug mažiau nei gražių momentų vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 12 07, 22:55)
Esu. Gyva. Vos vos. Draugauju su kosuliu popieriais ir skaiciukais...

Ar tave ten taip juodai užtampė????????????? unsure.gif
Pas mus visos įmanomos tarnybos. Ir šiuo metu sėdi, popierius tik nešam, šviečiam, ieškom............įtampa didžiulė, nuo vasaros. Tiesioginiam darbui laiko nebėra. Bet tikiuosi viskas baigsis gerai. Net kabinetą papuošiau, šventinės nuotaikos nei kvapo, ale man vis tiek kažkaip fainiau tongue.gif bijot smagiau tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Galvą skauda vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O eglute kokia originali,tikra buchalteriška 4u.gif Šaunuolė.Vakare praeis skaudėt ir galva,geros emocijos ir namu šiluma padeda.
Man darbe nuo pirmadienio baisios dienos,už nieką klijentų esu koliojama iki ašarų ir raminančių.Šiandiena net bijau su žmogum kalbėti,atrodo kad puls ir sudraskys.Nesuprantu ar tauta baigia išsigimti ar mėnulis kaltas.
O namuose taip gera ir ramu.Vakare į anklodę susisuku ir tyliu,niekas nejudina ir neklausinėja,nepamokslauja.Ačiū jiems
angel.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 12 08, 17:48)
Man darbe nuo pirmadienio baisios dienos,už nieką klijentų esu koliojama  iki ašarų ir raminančių.Šiandiena net bijau su žmogum kalbėti,atrodo kad puls ir sudraskys.Nesuprantu ar tauta baigia išsigimti ar mėnulis kaltas.

console.gif console.gif Paslaugų sferoje labai sunku. Turi suprasti, kad jie kolioja ne tave asmeniškai, o pikti..........dėl kokybės, dėl kainų, dėl politikos, dėl to kad vyras neištikimas.................. taip jau yra 4u.gif Mes eidavom į psichologinius kursus ( kai dirbau paslaugų sferoj), baisiai įdomu būdavo ir labai daug išmokau. Tik va teoriją pritaikyti praktikoj kartais neišeina, nes ir pats ne robotas, reaguoji kartais tik į žvilgsnį 4u.gif Laikykis friends.gif
Atsakyti
Citavau, citavai ir niekas nepasicitavo gun_bandana.gif

Poeme, LAIMĖS, ŠANSŲ ir FINANSŲ!!!!! Tegul tavo širdelėje bus ramu (o tai reiškia, kad visos svajonės išsipildžiusios wub.gif )

Laaabai faina tavo eglutė wub.gif

Aurute, laikykis oro_buckis.gif o ko tie žmonės nepatenkinti??????

Nors aš šiandien irgi iš ryto darbininkus apkriokiau tongue.gif paskui net pačiai juokas ėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
Poeme kokia fainuolė eglutė wub.gif

Aurute laikykis kaip nemalonu 4u.gif gal mėnulis veikia tikrai , mano vieną kolegę ir prieš kelias dienas užsipuolė unsure.gif blem kaip turi taikytis prie visokių pušų unsure.gif
Atsakyti
Poeme, sveikinu - fainas tas tavo gimtadienis - ryte adrenalinas, dieną kortizonas, vakare šampaniukas alc.gif

Aurute, laikykis - psichų aplink sočiai zoo_taz.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų Poemei mirksiukas.gif laimės, geros sveikatos, svajonių išsipildymo ir daug myllinčių žmonių aplinkui! Tu nereali! thumbup.gif jau taip vaizdingai nupasakojai savo dienos pradžią, kad net vyras iš kito kambario atlėkė paklausti ko juokiuosi biggrin.gif svarbu, kad visi gyvi ir sveiki, bus vėliau ką prisimint ir pasijuokti mirksiukas.gif
Ir visos kitos šiaulietės mergaitės esat tikros šaunuolės, paskaitau jūsų pokalbius, tik nelabai yra kada rašyti. Visoms sėkmės ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Poeme, kol diena nepasibaigė, skubu ir aš pasveikinti su Tavo švente !!! Šypsenos, be kurios tavęs neįsivaizduoju, kūrybiškumo, svajonių ir dar daug daug visko paties geriausio birthday.gif
Rytą nupasakojai fantastiškai, nors vakarop nuotaiką pasikėliau smile.gif , nors tfu tfu tfu nuo tokių rytinių nuotykių... Tikiuosi, kad nors vakaras praėjo puikiai, ir šampano taurės stovėjo ant naujo stalo.

Aurute, laikykis, musiau prieš šventes krizės žmogeliams prasidėjo...
Zygintama, sveikatos ir kantrybės 4u.gif
Simsiau, šaunuolė auksarankė, ko jau ko, bet nors mokykloje nuo darbų esam "atleisti", visus grožius ir papuošimus vaikai daro mokykloje patys.

Visoms šaunioms ir nuostabioms Šiaulių mergaitėms glėbys 4u.gif
Saugokit save nuo traumų, ligų, avarijų ir nestabilios būsenos žmonių, puoškim namus, pakuokim dovanas, palepinkim save ir laukim švenčių. wub.gif
Atsakyti
Kad ir kas bebūtų,turime judėti į priekį.Truputį streso gerai,bet kai per daug,jau ne kas.Vakar bijojau prie žmogaus prieiti,o jei kalbino,bijojau kalbėti,vistik organizmas sureagavo,kad ir kaip laikiausi.
Papasakosiu situacijas,gal paliks lengviau biggrin.gif

Pirma klijentė ne taip susirinko sofą,tai paskambino visa pikta,su blogų emocijų doze liepė keisti,pasiimti ir tttttttt.Bandžiau raminti ir nesureikšminti tokių smulkmenų,juo lab kad pasisakė neseniai palaidojusi sūnų.Ekstra nusiunčiau meistrą,kai padarė išvadas,nusiramino ir liepė meistrui už ją atsiprašyti pardavėjos.Pačiai paimti telefoną buvo jau sudėtinga ax.gif
Sekančią dieną,ateina iš pažiūros tvarkingas solidus vyras ir klausia:KUR PAS JUS VIRTUVINIAI STALAI.mano atsakymas buvo:apeikite visą salę,nes yra keliose vietose.Tada prasidėjo karas.TU MANE PYP NESIUNTINĖK PYP,AŠ TAVĘS KLAUSIU PYP,KUR YRA PYP PYP...AR ŽINAI SU KUO TURI REIKALĄ.......Koliojo ilgai ir žiauriai.JAU GALVOJAU KAD GAUSIU Į NOSĮ TIKRAI.Ne gana to puolė su telefonu fotografuoti.Esmė tame turbūt,kad nepykau ant jo,gal kažkiek išsigandau,bet šalia stovėjo kolega(kitos firmos direktoriua)iš matymo mergytės žinot.Jis tylėjo ir šaltu veidu stovėjo šalia.Paskui aš jam aišku pasakiau,ką aš manau apie tokius vyrus,kurie stovi ir nieko nesako.Neduok dieve tokią mazgotę turėt fui fui fui.Vakar MB budėjo su manim kartu.
Linkiu jums nesutikti tokių žmonių gun_bandana.gif
Atsakyti