QUOTE(aurute66 @ 2016 12 09, 11:55)
smė tame turbūt,kad nepykau ant jo,gal kažkiek išsigandau,bet šalia stovėjo kolega(kitos firmos direktoriua)iš matymo mergytės žinot.Jis tylėjo ir šaltu veidu stovėjo šalia.Paskui aš jam aišku pasakiau,ką aš manau apie tokius vyrus,kurie stovi ir nieko nesako.Neduok dieve tokią mazgotę turėt fui fui fui.Vakar MB budėjo su manim kartu.
O jezau kaip aš tave suprantu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Labai svarbu jausti unugarį tokioje situacijoje, tvirtą petį! Ir man buvo panašiai, tik aš turėjau nuostabius, NUOSTABIUS bendradarbius. Mane koliojo didis Šiaulių muzikantas, politikas............. nes jo meilužė "dirbo" kartu su manim, ta prasme ateidavo į darbą, bet dirbt neturėdavo kada. Aš žinoma pasakiau jai porą "švelnių žodžių", tai gražuoliukas atbėgo savo mergytės "gelbėt", bet kai išėjo 2 mano kolegos, o vienas jų net policiją iškvietė ir neleido gražuoliui pabėgt, išbučiavau abu

Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 12 08, 18:58)
Poeme, LAIMĖS, ŠANSŲ ir FINANSŲ!!!!! Tegul tavo širdelėje bus ramu (o tai reiškia, kad visos svajonės išsipildžiusios
)

Ačiū mažute

Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 12 08, 22:17)
Poeme, sveikinu - fainas tas tavo gimtadienis - ryte adrenalinas, dieną kortizonas, vakare šampaniukas

Ačiū

Šampaniuko nebuvo, šiandien į darbą, ju sėdi ciocės iš VMI

Šampaniukas bus savatgaly

Papildyta:
QUOTE(Astersita @ 2016 12 08, 23:05)
Prisidedu prie sveikinimų Poemei
laimės, geros sveikatos, svajonių išsipildymo ir daug myllinčių žmonių aplinkui! Tu nereali!
jau taip vaizdingai nupasakojai savo dienos pradžią, kad net vyras iš kito kambario atlėkė paklausti ko juokiuosi
svarbu, kad visi gyvi ir sveiki, bus vėliau ką prisimint ir pasijuokti

Ačiū jums labai

Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 12 09, 00:38)
Poeme, kol diena nepasibaigė, skubu ir aš pasveikinti su Tavo švente !!! Šypsenos, be kurios tavęs neįsivaizduoju, kūrybiškumo, svajonių ir dar daug daug visko paties geriausio
Rytą nupasakojai fantastiškai, nors vakarop nuotaiką pasikėliau
, nors tfu tfu tfu nuo tokių rytinių nuotykių... Tikiuosi, kad nors vakaras praėjo puikiai, ir šampano taurės stovėjo ant naujo stalo.

Rytą nupasakojai fantastiškai, nors vakarop nuotaiką pasikėliau

Ačiū

Aš žinokit SM kiek nuostabių žmonių sutikau!!!!!!!!!!!!! Supermamos yra gėrių gėėėėėris

O vat savo naują stalą spėjau sugadint