Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(aurute66 @ 2016 12 09, 11:55)
smė tame turbūt,kad nepykau ant jo,gal kažkiek išsigandau,bet šalia stovėjo kolega(kitos firmos direktoriua)iš matymo mergytės žinot.Jis tylėjo ir šaltu veidu stovėjo šalia.Paskui aš jam aišku pasakiau,ką aš manau apie tokius vyrus,kurie stovi ir nieko nesako.Neduok dieve tokią mazgotę turėt fui fui fui.Vakar MB budėjo su manim kartu.

O jezau kaip aš tave suprantu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Labai svarbu jausti unugarį tokioje situacijoje, tvirtą petį! Ir man buvo panašiai, tik aš turėjau nuostabius, NUOSTABIUS bendradarbius. Mane koliojo didis Šiaulių muzikantas, politikas............. nes jo meilužė "dirbo" kartu su manim, ta prasme ateidavo į darbą, bet dirbt neturėdavo kada. Aš žinoma pasakiau jai porą "švelnių žodžių", tai gražuoliukas atbėgo savo mergytės "gelbėt", bet kai išėjo 2 mano kolegos, o vienas jų net policiją iškvietė ir neleido gražuoliui pabėgt, išbučiavau abu biggrin.gif Būčiau numirus, jei būčiau viena palikta toj situacijoj 4u.gif Tai labai tave suprantu saulele friends.gif Stenkis nekreipt dėmesio į tokius intelekto sužalotuosius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2016 12 08, 18:58)
Poeme, LAIMĖS, ŠANSŲ ir FINANSŲ!!!!! Tegul tavo širdelėje bus ramu (o tai reiškia, kad visos svajonės išsipildžiusios  wub.gif )

Ačiū mažute heart.gif
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 12 08, 22:17)
Poeme, sveikinu - fainas tas tavo gimtadienis - ryte adrenalinas, dieną kortizonas, vakare šampaniukas  alc.gif

Ačiū wub.gif
Šampaniuko nebuvo, šiandien į darbą, ju sėdi ciocės iš VMI smile.gif
Šampaniukas bus savatgaly ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Astersita @ 2016 12 08, 23:05)
Prisidedu prie sveikinimų Poemei  mirksiukas.gif  laimės, geros sveikatos, svajonių išsipildymo  ir daug myllinčių žmonių aplinkui! Tu nereali! thumbup.gif jau taip vaizdingai nupasakojai savo dienos pradžią, kad net vyras iš kito kambario atlėkė paklausti ko juokiuosi  biggrin.gif svarbu, kad visi gyvi ir sveiki,  bus vėliau ką prisimint ir pasijuokti  mirksiukas.gif

Ačiū jums labai vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2016 12 09, 00:38)
Poeme, kol diena nepasibaigė, skubu ir aš pasveikinti su Tavo švente !!! Šypsenos, be kurios tavęs neįsivaizduoju, kūrybiškumo, svajonių ir dar daug daug visko paties geriausio  birthday.gif
Rytą nupasakojai fantastiškai, nors vakarop nuotaiką pasikėliau  smile.gif , nors tfu tfu tfu nuo tokių rytinių nuotykių... Tikiuosi, kad nors vakaras praėjo puikiai, ir šampano taurės stovėjo ant naujo stalo.

Ačiū vartotojo įkelta nuotrauka

Aš žinokit SM kiek nuostabių žmonių sutikau!!!!!!!!!!!!! Supermamos yra gėrių gėėėėėris wub.gif wub.gif Labai myliu jus wub.gif

O vat savo naują stalą spėjau sugadint vartotojo įkelta nuotrauka Vakar kai gryžau vyras kėdes jau buvo sunešęs, o vat stalviršio vienas nepanešė, aš puoliau padėt, o sunkus zaraza, benešdama užkliuvau ir parkritau, su visu stalu vartotojo įkelta nuotrauka Numečiau ant skaldos, įsivaizduokit kiek dabar vienam gale "duobučių"............... Ką daryt? Kaip susitvarkyt??????????????? Špakliuot ir nulakuot?????????????? vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 09 gruodžio 2016 - 10:31
Ačiū už palaikymą,su patirtim 4u.gif
Kas gamino stalą?gal padėtų kažkaip paslėpt duobutes.
Atsakyti
Aurute tikrai kažkoks idiotas unsure.gif laikykis 4u.gif

Poeme o jopapa kaip gaila unsure.gif kaip paslėpti tikrai neįsivaizduoju ,bankyk pasiskambinti meistrams gal yra kokia priemonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 12 09, 13:30)
Ačiū už palaikymą,su patirtim 4u.gif
Kas gamino stalą?gal padėtų kažkaip paslėpt duobutes.

Nežinau kas gamino. Pirkom naudotą
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 12 09, 16:20)
Poeme o jopapa  kaip gaila  unsure.gif  kaip paslėpti tikrai neįsivaizduoju ,bankyk pasiskambinti meistrams gal yra kokia priemonė  4u.gif

Yra. Jau išsiaiškinau. Medžio glaistas. Tik spalvą atitaikysiu, perlakuosiu, bus nuliovas angel.gif
Atsakyti
Laba...

Oras šlykštus, nu erzina juodai. Kai viską dengia sniegas, nervų netampo neatlikti darbai, kurie dabar vėl akis bado. :)
Pirmadienį atvežė durpių briketu 2 didmaisius po 500 kg ir iškrovė ant įvažiavimo, tai maišą pati susitysiau į rūsį, kitą jau vyresnelis padėjo susinest. Dar sugebėjau su pakrauta dėže paslysti ant laiptų ir bildete į rūsį įbildejau... Sėdimąją dar šiandien skauda. Vakar šluojant kiemą žąsinus į pievą gyniau, tai į balą atsisėdau, nu kaimynas jei matė, tai skaniai pasijuokė. Šiandien nusprendžiau tingėti, juk galima, argi ne?
Poeme, kaip vakar diena prasidėjo nuotykiais, taip ir baigėsi...blyn. Žinant tave, stalas tikrai bus nuliovas :4u:

Aurute :4u:
Mano smegenims per "sudetingas" vyrų mąstymas ir požiūris į kai kurias situacijas...
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 12 09, 15:50)
Nežinau kas gamino. Pirkom naudotą
Papildyta:

Yra. Jau išsiaiškinau. Medžio glaistas. Tik spalvą atitaikysiu, perlakuosiu, bus nuliovas  angel.gif

Nu va, juk TU tikra supermotera - pati išsiaiškinai kaip, pati ir pasidarysi yahoo.gif

Aurute, ramiai kvėpuok ir pasitikėk tik savim (na dar savo vyru) tiek bendraudama su toooookiais pirkėjais, tiek su kolegom...

Kristule, palinkėjai vengt traumų, o pati ką išdarinėji blink.gif - saugok save 4u.gif
Atsakyti
Ačiū kad Jūs ęsat,turiu super palaikymo komandą. 4u.gif Sunkiai,bet bandau atsigauti.
Ryt išeiginė,bandysiu teigiamų emocijų pasisemt. ax.gif
Laukiu susitikimo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
supermoteros, marš Svajonių sodų žiūrėti apie sėklas. Kaip jau pasiilgau daigiukų smile.gif jau draugė kusina sėklas revizuoti, užsisakyti ko nors ir pan. Kaip jūs? jau vėdinat dėžutes? Dabar apie baklažanus rodys. Man reiks naujų sėklų, saviškes pabaigiau.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 12 11, 11:42)
supermoteros, marš Svajonių sodų žiūrėti apie sėklas. Kaip jau pasiilgau daigiukų smile.gif jau draugė kusina sėklas revizuoti, užsisakyti ko nors ir pan. Kaip jūs? jau vėdinat dėžutes? Dabar apie baklažanus rodys. Man reiks naujų sėklų, saviškes pabaigiau.

žiūrėjau bigsmile.gif mirksiukas.gif baklažanus kai parodė tai taip ir uždavė per širdį biggrin.gif biggrin.gif
Nežinau ką daryt, gal patarsite, neturiu visai pietinių palangių, kur augint daigiukus?
Atsakyti
Laba 4u.gif
A pablūdot??????????? blink.gif Aš tai dar noriu Kalėdų sulaukt, išlydėt senus metus, tik tada žiūrėsiu savo sėkliukus ax.gif Labai maloniai pažiūrėjau Svajonių sodus, tikrai širdį glosto vaizdai, bandžiau įsiminti sėklų pavadinimus, bet kadangi žinau jog pamiršiu, tai.............. lotuliukas.gif Į žalią stotelę važiuosiu tik sausio mėn, ne anksčiau victory.gif Dabar man dovanų pakavimas, šventinio stalo meniu, amarilių žadinimas ir pan galvoje biggrin.gif
Apturėjau melejoną svečių savaitgaly, pavargau huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 12 gruodžio 2016 - 09:29
QUOTE(poeme @ 2016 12 12, 09:27)
Laba  4u.gif
A pablūdot???????????  blink.gif Aš tai dar noriu Kalėdų sulaukt, išlydėt senus metus, tik tada žiūrėsiu savo sėkliukus  ax.gif Labai maloniai pažiūrėjau Svajonių sodus, tikrai širdį glosto vaizdai, bandžiau įsiminti sėklų pavadinimus, bet kadangi žinau jog pamiršiu, tai..............  lotuliukas.gif Į žalią stotelę važiuosiu tik sausio mėn, ne anksčiau  victory.gif Dabar man dovanų pakavimas, šventinio stalo meniu, amarilių žadinimas ir pan galvoje  biggrin.gif
Apturėjau melejoną svečių savaitgaly, pavargau  huh.gif

Tai jau stalą aplaistėt iš visų pusių ax.gif Geras dalykas svečiai,bet tvarkymasis po to ir išeiginės praradimas mane vis dažniau varo į neviltį :ax:Kartais laukiu svečių ir bijau tuo pačiu:ax: Pasenau konkrečiai doh.gif Tu dar jauna,gal ne taip reaguoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 12 12, 12:41)
Tai jau stalą aplaistėt iš visų pusių ax.gif Geras dalykas svečiai,bet tvarkymasis po to ir išeiginės praradimas mane vis dažniau varo į neviltį :ax:Kartais laukiu svečių ir bijau tuo pačiu:ax:  Pasenau konkrečiai doh.gif Tu dar jauna,gal ne taip reaguoji 4u.gif

Reaguoju vartotojo įkelta nuotrauka Žinoma nuo nuotaikos priklauso ir nuo svečių skaičiaus. Kai atvažiuoja sesė arba draugės, man smagu paplepėt, kavos atsigert, bet kai reikia susiruošt kibirus mišrainių, bulvių košių.............. dar laikui spėt.......... aaaaaaaaaaaaaaa, ir dar 2 dienas.......... nebenoriu cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 12 gruodžio 2016 - 11:02