Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Sveikos,

aš tai labai jo noriu :4u:

Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2017 05 23, 07:12)
Aš turiu, pernai siuliau, nieks nenorejo.

Pernai dar nebuvau jusu burelyje rolleyes.gif
Poeme peremiau is taves ,,depresucha,, darau darau kazka,bet nei grazu pas mane nei tvarkinga,kazkoks chaosas unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Dirbu visas dienas ir laukiu atnešančių augaliukus ir pasiimančių.
POETINIUS narcizus kas turit raukit ir tempkit pas mane,nes norinčių tikrai yra,aš pirma stoju į eilę. ax.gif
Šiandien ryte nuo 6 val.palaistytas ir nuravėtas, nudepiliuotas pomidorų šiltnamis.Palaistyti agurkai.Kažkaip darbingai pradėjau dieną,kažin kaip batareikos veiks vakare,nes darbų kaip ir pas visas melejonas ax.gif Apžėlė viskas,negaliu žiūrėt,bet laukiu lietaus.Sodinti jau noriu cukinijas ir moliūgus.
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 05 23, 10:28)
Poeme peremiau is taves ,,depresucha,, darau darau kazka,bet nei grazu pas mane nei tvarkinga,kazkoks chaosas  unsure.gif   blink.gif

Nevažinėk pas Vijuką - nedepresuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai nuvažiuoji į sutvarkytus parkus, tai paskui nespėji gryžt, pakeliui depresūcha užpuola vartotojo įkelta nuotrauka Pas mane atvažiuok - praeis vartotojo įkelta nuotrauka. Namo pamatai atviri, smėlio palūdymys aplink, žemių krūva sustumta......................... gėlynų nei kvapo vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2017 05 23, 00:21)
Dar turiu nediduką iš pernai išdrąskyto kero atžėlusį rausvą bijūną... Gal kam reikia?</p>

VISUS BIJŪNUS JAMU!!! vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 22, 22:38)
Kaip pavyksta kitoms gražias rankas ir nagelius išlaikyt po sodo darbų - nesuvokiama.

Kuriai čia pavyksta? blink.gif Pas mane jau irgi benagis sezonas prasidėjo vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(rimusia @ 2017 05 23, 09:12)
Aš turiu, pernai siuliau, nieks nenorejo.

Ane??? blink.gif Nu kokios vartotojo įkelta nuotrauka
Aš irgi šiemet pasisėjau iš sėklų blink.gif durna štoli vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 23 gegužės 2017 - 09:42
poeme, tau ne tik depresūcha, bet ir su atmintim negerai. Gal tu parką kokį ir esi lankius, tik ne pas mane. gražus tik žolynėlis prieš vartus, kurį vyras šlangą nuo manęs atimdamas laisto. Ir obelys gražiai žydi. O kitkas apsivėlę...

Palikau tau vieną papriką pas aurutę, porus paimsiu vakare į sodą važiuodama.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 05 22, 11:04)
GĖLIŲ MERGAITE vietoj mano išsvajotų poetinių narcizų pražydo  pilnaviduriai biggrin.gif ,gražūs,bet ne tie kurių tikėjausi.Dabar lauksiu pasiūlymų tikrūjų wub.gif

Aletugarbėsžodis vartotojo įkelta nuotrauka Čia gal žmonės išsižioję laukia nesulaukia tokių narcizų. O čia moteriškė tipo skundies?????? klmnoprs perkaitai? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 23, 11:56)
poeme, tau ne tik depresūcha, bet ir su atmintim negerai. Gal tu parką kokį ir esi lankius, tik ne pas mane. gražus tik žolynėlis prieš vartus, kurį vyras šlangą nuo manęs atimdamas laisto. Ir obelys gražiai žydi. O kitkas apsivėlę...

Palikau tau vieną papriką pas aurutę, porus paimsiu vakare į sodą važiuodama.

Nu aš vaistus geriu vartotojo įkelta nuotrauka Bet man tikrai nesivaidena!!! vartotojo įkelta nuotrauka Nu jeigu pas tave apsivėlę, tai pas mane vapšče taip susipainioję, kad nieks neišpainios. niekada vartotojo įkelta nuotrauka
Ačiū vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 23 gegužės 2017 - 10:00
Merginos, kad Jums visoms praeitų depresija dėl aplinkos, aš pasikviesiu jus pas save biggrin.gif 1 klomba ir ta pati ką tik padaryta.... tai grįšit į savo žydinčias oazes kaip į rojų tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 05 23, 10:00)
Aletugarbėsžodis vartotojo įkelta nuotrauka Čia gal žmonės išsižioję laukia nesulaukia tokių narcizų. O čia moteriškė tipo skundies?????? klmnoprs perkaitai? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Nu aš vaistus geriu vartotojo įkelta nuotrauka Bet man tikrai nesivaidena!!! vartotojo įkelta nuotrauka Nu jeigu pas tave apsivėlę, tai pas mane vapšče taip susipainioję, kad nieks neišpainios. niekada vartotojo įkelta nuotrauka
Ačiū vartotojo įkelta nuotrauka

Aš nieko prieš ir prieš tokius žiedus,bet dabar noriu ir tų kitokių,senovinių.Vat nereikėjo užzarazyt,dabar noriu ir viskas ax.gif Pilnas kambariukas gėlių ir medžių,ale tokių nėra.
Atsakyti
Vilmak, Rutytis, poeme akantas rytoj po 15 h bus sk. punkte. 4u.gif
Gal kas nori chrizantemų, baltų, kupolinių ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 23 gegužės 2017 - 19:19
Ačiū Dianai už čiobrelį (ten visas čiobris trilitriniam vazone bigsmile.gif ), poemei už porus ir dar kažkam už ankstyvus kopūstus. MB nesuprant, kam man tie porai, juk pernai palikau kelis nenukastus (bet žiemą tai pasiėmiau ax.gif . Kelis . Keli liko ir dabar vėl auga).
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 23, 21:51)
dar kažkam už ankstyvus kopūstus.

Irgi man angel.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2017 05 23, 17:08)
Pilnas kambariukas gėlių ir medžių,ale tokių nėra.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rimusia @ 2017 05 23, 21:18)
Vilmak, Rutytis, poeme akantas rytoj po 15 h bus sk. punkte. 4u.gif
Gal kas nori chrizantemų, baltų, kupolinių ? rolleyes.gif

Ooooi oi oi, as jau jo bijau, jei jis taip plečiasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 05 23, 22:52)

Ooooi oi oi, as jau jo bijau, jei jis taip plečiasi  unsure.gif

Kas tau pasakė, kad jis plečiasi unsure.gif Per 10 metų puse metro diametro kupstas. Pagal augimo "charakteri" man primena bijūnus. rolleyes.gif
Atsakyti