Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Nu jei jau visom užsireikė tų poetinių narcizų , tai gal ir man reik hmm.gif nu kaip čia ... jei visos tai visos hihihi.gif

Poeme jei nesunku įdėk dar foto "dyvinutės " kaip ji atrodo užaugus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 05 23, 23:01)
*Nu jei jau visom užsireikė tų poetinių narcizų , tai gal ir man reik  hmm.gif nu kaip čia ... jei visos tai visos  hihihi.gif

**Poeme jei nesunku įdėk dar foto "dyvinutės " kaip ji atrodo užaugus  mirksiukas.gif

* lotuliukas.gif lotuliukas.gif

**Užsiauginai???? Šaunuolyte 4u.gif 4u.gif Aš pasisėjau 10, išdygo/užaugo 4
Savo foto neturiu. Internete radau
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(rimusia @ 2017 05 23, 23:01)
Kas tau pasakė, kad jis plečiasi unsure.gif Per 10 metų puse metro diametro kupstas. Pagal augimo "charakteri" man primena bijūnus. rolleyes.gif

Tai čia visos vartotojo įkelta nuotrauka
O dideli užauga? Skinti galima pasimerkt?
Atsakyti
poeme, ačiū ir už kopūstus smile.gif

palikau pas aurutę chlorofito margo daigelius su šaknelėm. Kam reikia, pasiimkit, nes Nainai buvo skirti, o ji jau įsigijo. Chlorofitas gražiai ir vazonuose lauke vasarą su pelargonijom auga. galit augint vienmečių kompozicijos, aš pernai taip dariau, labai atšviečia ryškias gėles.

akantas ne tiek plečiasi, kiek nemirtingas. Draugė norėjo perkelti kitur, tai senojoj vietoj vis atauga. Labai skulptūriškas augalas.
Atsakyti
Nu aš vist tiek nesuprantu kur mes gyvenam blink.gif Nuvažiavau į Žalią stotelę, pasiėmiau 3 pakelius agurkų sėklų, priėjau prie kasos, ji sako 6,60 vartotojo įkelta nuotrauka kažkaip net nevalingai užbaubiau - kieeeeeeeeeeek??? vartotojo įkelta nuotrauka Nu nu nu nu nu jūs man durnai pasakykit , čia tipo normalu???????????? vartotojo įkelta nuotrauka Ar galima iš agurkų sėklas iškrapstyt?????????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 24 gegužės 2017 - 14:58
QUOTE(poeme @ 2017 05 24, 14:57)
Nu aš vist tiek nesuprantu kur mes gyvenam  blink.gif Nuvažiavau į Žalią stotelę, pasiėmiau 3 pakelius agurkų sėklų, priėjau prie kasos, ji sako 6,60 vartotojo įkelta nuotrauka kažkaip net nevalingai užbaubiau - kieeeeeeeeeeek??? vartotojo įkelta nuotrauka Nu nu nu nu nu jūs man durnai pasakykit , čia tipo normalu???????????? vartotojo įkelta nuotrauka Ar galima iš agurkų sėklas iškrapstyt?????????????????
'
Juokiuosi viena, pagalvojus, apie tavo "uzbliovima"...
Ale, kokia plantacija agurku tu nori uzleisti? cia avytems tiek agurku reikia?
Atsakyti
Jei hibridiniai tai nieko nebus su sėklų ėmimu.Iš senovinių mama visada imdavo ir augdavo kaip pašėlę.O kainos mane kuo toliau,tuo labiau stebina.Ačiū kad yra mūsų būstinė,tai yra galimybė dalintis ir pinigų nekainuoja.
Atsakyti
Poeme aga iš 5 sėklikių visos 5 ir auga, gražiai auga , tai jau ir planuoju kur jas apgyvendint mirksiukas.gif vat įdomu ar foto viena pasodinta , jei viena tai gerokai išsiplečia ...

Agurkus sėju Pasalimo arba Pasamonte tai ir kainuoja nemažai , bet gal ne po 2e unsure.gif poeme tu ten bais jau mandre sėklą pačiupai mirksiukas.gif

Žyginta tai ar čia daug trys pakeliai mirksiukas.gif aš keturis pasėjau ;)
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 24, 12:00)
...akantas ne tiek plečiasi, kiek nemirtingas. Draugė norėjo perkelti kitur, tai senojoj vietoj vis atauga. Labai skulptūriškas augalas.

Nu žinok pradingo maniškis ir tik dabar jums kalbant prisiminiau, kad ir aš turėjau ir nebeturiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 05 24, 16:09)
Poeme aga iš 5 sėklikių visos 5 ir auga, gražiai auga , tai jau ir planuoju kur jas apgyvendint  mirksiukas.gif vat įdomu ar foto viena pasodinta , jei viena tai gerokai išsiplečia ...

Agurkus sėju Pasalimo arba Pasamonte tai ir kainuoja nemažai , bet gal ne po 2e  unsure.gif  poeme tu ten bais jau mandre sėklą pačiupai  mirksiukas.gif

Žyginta tai ar čia daug trys pakeliai  mirksiukas.gif  aš keturis pasėjau ;)

Nu gal ir nedaug, jei sodinat marinavimui ziemos sezonui... as tai tokia tundra, turiu tris agurkus su ziedukus ir visa davolna laukiu savaitgalio... siltesnio oro. Ikasiu i lauka. Uzteks zaliam pakramtymui ir paraugimui. Ziemai neauginsiu. Uzteks man cukiniju ir pomidoru... Vijuko papriku ir ciliuku...nu dar brokoliu lauko ir pupeliu su krapais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zygintama: 24 gegužės 2017 - 21:08
QUOTE(zygintama @ 2017 05 24, 21:55)
Nu gal ir nedaug, jei sodinat marinavimui ziemos sezonui... as tai tokia tundra, turiu tris agurkus su ziedukus ir visa davolna laukiu savaitgalio... siltesnio oro. Ikasiu i lauka. Uzteks zaliam pakramtymui ir paraugimui. Ziemai neauginsiu. Uzteks man cukiniju ir pomidoru... Vijuko papriku ir ciliuku...nu dar brokoliu lauko ir pupeliu su krapais!

čia nuo šeimos priklauso. pas mus visi agurkiniai, pomidoriniai tik trys. tai agurkų marinuotų mes jau balandį nebeturėjom, nes pernai siauros lysvės buvo, bloga vasara. Mažai augalų turėjau. Tai šiemet paskyriau jiems dvi didesnes lysves, sodinu gan tankiai, negeniu, leidžiu vyniotis žeme, tai man derlių duoda augalų kiekis, o ne jų kokybė. nėra kada raišioti lauke augurkų, gal tada ir geresnis derlius būtų. Niekad nesodinu vieno pavadinimo, visada keli. Hibridus renkuos, šiemet bus octopus, atomic, (o gal actek) ir dar keletas iš ukrainos. Mes ir žalius ryjam, ir raugiu šaltam rūsy, ir marinuoju.
Atsakyti
Žyginta jo ir žiemai ir per vasara, kad būtų ką valgyti mirksiukas.gif mes agurkiniai , šiemet ir marinuotų kiekį reiks didinti , nes pribaigėm jau senai , nesupratau ar čia tokie skanūs buvo , ar kad šeimyna auga - burnikės didesnės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 05 24, 18:09)
Poeme aga iš 5 sėklikių visos 5 ir auga, gražiai auga , tai jau ir planuoju kur jas apgyvendint  mirksiukas.gif vat įdomu ar foto viena pasodinta , jei viena tai gerokai išsiplečia ...

Agurkus sėju Pasalimo arba Pasamonte tai ir kainuoja nemažai , bet gal ne po 2e  unsure.gif  poeme tu ten bais jau mandre sėklą pačiupai  mirksiukas.gif

Žyginta tai ar čia daug trys pakeliai  mirksiukas.gif  aš keturis pasėjau ;)

Jei žemė patinka ir dar patręši, tai tikrai išsiplečia. Bet aš ir sodinu po 2, kad krūmelis toks gausesnis ir didesnis būtų 4u.gif

Nu kaip tik Pasalimo ir Pasamonte pirkau unsure.gif

Pasėjau ir aš 4 pakelius. Nes pernai iš vieno nieko neužaugo, net valgymui buvo per mažai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2017 05 24, 22:55)

3 daigus ??????????? Eik sau, pas mane šiltnamy 5, ankstesniam valgymui............. biggrin.gif O lauke vėlėsniam, marinavimui, raugimui ir t.t. Mums reikia daug, mes mėgstam paėst vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti