Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(evora @ 2017 05 27, 00:31)
Aha, tupėjau apačioj, bet tamstytės gromatėlės nesulaukus į ataskaitas įkritau. Dabar nutariau pasiskaitinėti, o čia šast ir yra maloni staigmenėlė-lauksiu nekantriai paveizėjimo.
----------------------------------------------------------------

bus nevalgomas, negyvas, tau l. reikalingas

esu be pulso ir raudona

eisiu į darbą pailsėti

agurkai, moliūginiai su arbūzais, paprikos, čiliai, biški gėlių susodinta... liko šparaginės ir dar gėlių. Tulpės nervina nubirusios, bet dar reikia laukti, kai kurias kasiu, nes po dvejų metų susmulkėjo, reikia persodinti
su mielais žmonėm pabendrauta, šašlykų persivilgyta.

gėlių mergaite, jei man dar kopūstų neišrovėt, tai ir neberaukit, aš susiubagavau iš kaimynių, nebepasilikau vietos jau. Ačiū už gerą širdį, ir laukiu atsako, kuom atsilyginti už katiliukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 28 gegužės 2017 - 21:19

LR :),

šiandien apie 16va užvešiu poetinius narcizus ir ružavo  bijūno atžalėlę Poemei....Jei būtų koks atliekamas paprikos daigas, paimčiau :4u:

Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 28, 22:14)
bus nevalgomas, negyvas, tau l. reikalingas

Atspėjau, atspėjau... yahoo.gif
Ačiū dideliausias aciuks.gif
Labiau pradžiuginti būtų neįmanoma clap.gif
Atsakyti
VIJA, kopūstai nuo praeitos savaitės šaldytuve su vazoniuku gyvena. Ir kaip nekeista jiems ten l.patinka blink.gif Tai nieko tokio, gal kas bent raudonųjų norėtų, yra ten keli ir įprasti? Mane l. sudomino gėlytės plautės, bet apie jas ni-bum-bum, net nedrąsu prašyti nors trumpai jas apibūdinti blush-anim-cl.gif Įsivaizduoju, kad joms reikia pavėsiuko, daugiau nenutuokiu. Labiausiai vertinu auginančio augaliuką info, nes žinynų ir t.t. info būna... labai apskritai. O kiekv. augintinis su savim atsineša visą šleifą priežiūros paslapčių ir gudrybių.
Papildyta:
Sode įtampa įveikiama, nes anksti žolė sužaliavo - beliko ypatingąją gimnastiką panaudojant ( užp-kalis patrankos poza) viską pamulčiuot... ir kurį laiką ramu. Nu gėlininkystėj... tai čia su pradžia, bet be pabaigos...visą sezoną karsta.gif
Papildyta:
EVORA, turiu nelabai didelių senov. molinių vazonėlų, gal jūsų kaktusėliams tiktų ?
Papildyta:
VILMAK, gal norite paauginto JELAPENO - hot middle? Ryt užneščiau punktan.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 29, 15:25)
VIJA, kopūstai nuo praeitos savaitės šaldytuve su vazoniuku gyvena. Ir kaip nekeista jiems ten l.patinka blink.gif Tai nieko tokio, gal kas bent raudonųjų norėtų, yra ten keli ir įprasti? Mane l. sudomino gėlytės plautės, bet apie jas ni-bum-bum, net nedrąsu prašyti nors trumpai jas apibūdinti blush-anim-cl.gif Įsivaizduoju, kad joms reikia pavėsiuko, daugiau nenutuokiu. Labiausiai vertinu auginančio augaliuką info, nes žinynų ir t.t. info būna... labai apskritai.  O kiekv. augintinis su savim atsineša visą šleifą priežiūros paslapčių ir gudrybių.
Papildyta:
Sode įtampa įveikiama, nes anksti žolė sužaliavo - beliko ypatingąją gimnastiką panaudojant ( užp-kalis patrankos poza) viską pamulčiuot... ir kurį laiką ramu. Nu gėlininkystėj... tai čia su pradžia, bet be pabaigos...visą sezoną karsta.gif
Papildyta:
EVORA,  turiu nelabai didelių senov. molinių vazonėlų, gal jūsų kaktusėliams tiktų ?
Papildyta:

LABAS PRADINGĖLE 4u.gif Pavyko sugrįžt,sveikinu. wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kaip merginų savaitgalis hmm.gif kokie darbai nudirbti biggrin.gif

Aš vieną dieną žolę pešiau , kitą buvau išvarius pailsėti biggrin.gif aplankiau Alyvų parką ( Latvijoje ) gražu, tokia ramuma wub.gif o kvapas wub.gif nesinori net išeiti wub.gif pasisėmiau energijos visai vasarai biggrin.gif

Atsakyti
Aha, kažkaip priėmė atgal, dėkui likimui, kaži ar ilgam. Ryt į sodą nuo ryto, gal tau tą dičkę levandą pakast, ar turi kur ją įtaisyt, Aurut ?
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 29, 15:32)
Aha, kažkaip priėmė atgal, dėkui likimui, kaži ar ilgam. Ryt į sodą nuo ryto, gal tau tą dičkę levandą pakast, ar turi kur ją įtaisyt, Aurut ?

Rasiu kur įtaisyt,jei jau kasi tai lauksiu ax.gif Kelis kopūstus bordinius irgi paimč ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 29, 16:25)

Papildyta:
EVORA,  turiu nelabai didelių senov. molinių vazonėlų, gal jūsų kaktusėliams tiktų ?

Ačiū už gerą dūšelę.
Mano kaktusai gyvena ne moliniuose, o storos plastmasės ruduose lenkiškuose vazonėliuose. Išlaikau vieną bendrą rudą spalvą ir jie netampa dėmėti kaip moliniai. Turiu ir pati dar keletą didesnių molinių, tai paėmusi plaktuką suskaldau ir pasidarau šukių uždėti vazonų skylei dugne. Tik labai dideli kaktusai perkeliami į molinius, bet gražiai dekoruotus vazonus.

Tad atsisakysiu, nes nenaudoju auginimui.
Atsakyti

Sveikos, 

už akantą - labai ačiū  :4u:  ir žioveinių truputuką kliuvo  :4u:

Rimusia, nu labai nepatogu, susivėlinau su tais narcizais, nesulaukėt...Kada užsuksit pas Aurutę, atvešiu jums....

Mane l. sudomino gėlytės plautės, bet apie jas ni-bum-bum, net nedrąsu prašyti nors trumpai jas apibūdinti Įsivaizduoju, kad joms reikia pavėsiuko, daugiau nenutuokiu. Labiausiai vertinu auginančio augaliuką info, nes žinynų ir t.t. 
Papildyta:

plautę, tokią dėmėtais lapais ,kažkada auginau, buvo labai nereikli...augo pusiau pavėsyje...kai šiltino namą, neiškasiau laiku, tai praradau.

čiliuką paimčiau... :4u: bet ryt tai neužvažiuosiu...

aplankiau Alyvų parką ( Latvijoje ) gražu, tokia ramuma o kvapas nesinori net išeiti pasisėmiau energijos visai vasarai 

Ar labai jau sužydėję? Ar kitą savaitgalį dar nebūtų per vėlu.? :huh2:

Simsiuk, ar ryt dirbsi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 29 gegužės 2017 - 18:32
QUOTE(vilmak @ 2017 05 29, 18:30)
<p> Ar labai jau sužydėję? Ar kitą savaitgalį dar nebūtų per vėlu.? huh.gif</p>
<p>Simsiuk, ar ryt dirbsi?</p>

Tikrai dar nepervėlu, pilnai žydi tik tos šviesiai violetinės kaip ir pas mus mirksiukas.gif kitos tik pradeda mirksiukas.gif

Dirbu ... užsuksi bigsmile.gif
Atsakyti
labutis, mergaite gėlių, jei jau viskas iškasta - imu:) rasiu kur sutankintai pasodinti. Jei dar kam reikia tegul irgi ima, dalinkimės. Sutankinau svogūnus - jiems į kompaniją čiliukai, dar astras planuoju. Mačiau rusų youtubėj, kad taip daro, sveikiau astroms, kai svogūnus nuimi, liekas astrų klomba smile.gif
Plautė dabar žydi, elgiasi labai padoriai, nesiplečia be proto, dabar kupstas iki kelių, paskui be žiedų žemesnė. Gauna rytinės saulės, auga skurdokoj žemėj per porą m. nuo obels, paskui lapai pasidaro sidabriniai (ir brunerą tokio tipo galiu parekomenduoti). Kai nužydės, atskirsiu.
Aguona tavo duota gyva, o levandukas mirinėja... gal per mažas draskyti buvo.

nespėjau savaitgalį nupaveiksluot nieko, net krapinio bijūno, tiek darbų...nei pasitept apsauginiu kada nebuvo,biški planavau pasidegit ir apsirengt, o užsidarbavau ir dabar esu raudonas vėžys su balta maike
pats gražumas dabar dekoratyvinių česnakų. susiskaičiavau net keturių rūšių, dar svajoju apie baltą bumbulą. Bet čia ateičiai.

evora - tai tau už grožius visokiausius dėkui, smulkmena, nesu tų žymeklių bandžiusi, nežinau, kaip laikys markeris, ar nebluks. Keletą sau pasilikau, tai skaičius nelyginis smile.gif
Atsakyti