Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

EVORA ASSSSS noriu guziku-perkunropiu bigsmile.gif
Merginos jus atskiriat kuri meta kokio kvapo?man abi saldainiukais kvepia wub.gif
Kleomiu as nuoriu ax.gif
Ryt uzsuksiu pas aurute,ar dominntu ka daugiametes rugiageles,zemauges astros9violet.baltu viduriuku) keli daigai pomiku Red Pear?mazyte viendiene,su ziedu,nezinau spalvos,greiciausiai geltona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 31 gegužės 2017 - 10:08

kleomių norėčiau ir aš...

Atsakyti
EVORA, SAULAINIO paimčiau, žinau,kad jis nelepūnas, praktiškas. Turiu raudonlapį klevelį, po kuriuo žydi bordo irisai ( gal kam bulbikių, bet jie iš aukštųjų irisų grupės, vėjuotoj vietoj išguldo), reiktų po to ryškiai geltono fono. Žemė irgi ten ne kas hmm.gif Imu, neškit pas Aurutę. Vazonėlį vieną kitą padekoruočiau, bet kokios spalvos domina pas jus, galima gėlių motyvais. Nors vieną pavyzduką pamatyt...
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 31, 11:28)
EVORA, SAULAINIO paimčiau, žinau,kad jis nelepūnas, praktiškas. Turiu raudonlapį klevelį, po kuriuo žydi bordo irisai ( gal kam bulbikių, bet jie iš aukštųjų irisų grupės, vėjuotoj vietoj išguldo), reiktų po to ryškiai geltono fono. Žemė irgi ten ne kas hmm.gif Imu, neškit pas Aurutę. Vazonėlį vieną kitą padekoruočiau, bet kokios spalvos domina pas jus, galima gėlių motyvais. Nors vieną pavyzduką pamatyt...

evora, čia saulakis.
turiu tokio ir aš sočiai, jei reikia, galiu atkirsti. auga aukštokas, iki krūtinės man.

gėlių mergaite, o kokio dydžio tie vaziniukai molinukai? man tiktų paprasti nedekoruoti
Atsakyti
Gerai, ryt gėlyną knisiu, visko prikasiu, penktadieny iki 12.00 pas Aurutę pristatysiu.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kažkas iš šiauliečių buvote didelė sanpaulijų mylėtoja ir kitoms priauginusi dalinote.
AŪŪŪŪ! Atsiliepk.

Galiu atiduoti tokią įdomią sanpauliją-treilerį su trijų spalvų lapais:žalios, baltos ir rožinės. Rožinės spalvos padaugėja šiltuoju/šviesiuoju auginimo laikotarpiu. Treilerius galima leisti šakotis į krūmus. Jų žiedstiebiai ilgi, svyrantys, su žiedų kaskadomis, labai gražiai žiūrisi pakabinamuose vazonuose. Foto mamkė, bet mano iš lapelio išaugintas vaikas jau 10 cm. skersmens ir su pirmais pumpurais. Jį atvežčiau irgi penktadieny.

Ellie Gardner-ne prasčiokė, o veislinė.

vartotojo įkelta nuotrauka

LYYYYYJJAAAAAA.... pagaliau. O aš lietaus ryte nesulaukusi, pora kibirų ant vilkdalgių, ramunių ir begonijų išlaisčiau, bet su trąšomis...
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 05 31, 14:05)
Gerai, ryt gėlyną knisiu, visko prikasiu, penktadieny iki 12.00 pas Aurutę pristatysiu.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kažkas iš šiauliečių buvote didelė sanpaulijų mylėtoja ir kitoms priauginusi dalinote.
AŪŪŪŪ! Atsiliepk.

Galiu atiduoti tokią įdomią sanpauliją-treilerį su trijų spalvų lapais:žalios, baltos ir rožinės. Rožinės spalvos padaugėja šiltuoju/šviesiuoju auginimo laikotarpiu. Treilerius galima leisti šakotis į krūmus. Jų žiedstiebiai ilgi, svyrantys, su žiedų kaskadomis, labai gražiai žiūrisi pakabinamuose vazonuose. Foto mamkė, bet mano iš lapelio išaugintas vaikas jau 10 cm. skersmens ir su pirmais pumpurais. Jį atvežčiau irgi penktadieny.
Ellie Gardner-ne prasčiokė, o veislinė.

LYYYYYJJAAAAAA.... pagaliau. O aš lietaus ryte nesulaukusi, pora kibirų ant vilkdalgių, ramunių ir begonijų išlaisčiau, bet su trąšomis...

ašai norėčiau, tik nebedrįstu prašyti:) ateičiau pati pasiimti į mokyklą, nes ketv. ir penkt. prieš dešimt atvesiu vaiką į pamokėles. Ir man patiktų nuo lapuko užsiauginti kokią sanpaulytę, gali ir margalapė būti, ir garbanota smile.gif

juokas, o ne lietus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 31 gegužės 2017 - 14:01
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 31, 15:00)
ašai norėčiau, tik nebedrįstu prašyti:) ateičiau pati pasiimti į mokyklą, nes ketv. ir penkt. prieš dešimt atvesiu vaiką į pamokėles. Ir man patiktų nuo lapuko užsiauginti kokią sanpaulytę, gali ir margalapė būti, ir garbanota smile.gif

juokas, o ne lietus...

Kad jau pirma atsišaukei, tai tau ir teks. Kaip senai prietelkai neduosi....
Atnešiu ryt, būsiu kabinete. Lapelių nuo kelių veislinių sanpaulijų nuskabysiu.

Joooo...lietaus ne kažkas. Dulkėms nuo augaliukų nuplauti. Nors atgaivino šiek tiek.
Atsakyti
Vija žemaite, lapeliai nuskinti, pamerkti, bus:

ЛЕ-Юлия-šviesiai žali lapai, pakraščiai smarkiai garbiniuoti.

Vydūnas-lietuviška veislė, tad kaip tikra patriotė privalai turėti. Lapai labai tamsiai žali, apatinė pusė bordo, panašūs į burokėlių, garbanoti.

Jan Menuet

Buckeye kažkokia, nes antrą dalį pavadinimo vanduo nuplovė. Bus su baltais lapų pakraščiais. Baltos spalvos bus daugiau, kai lapai išauga šviesiuoju laikotarpiu. Kaip žydės nežinau, nes tik dabar vos pumpuriukus ant 1,5 cm. stiebelio augina. Kai pražys nustatinėsim likusią pavadinimo dalį. Foto žiūrėti tik į lapus.

Atsakyti
VIJA, vazonai moliniai įv. dydžių, nedaug, sode, gal tu pas mane į ūkį..? kokią dieną. Labai labai stočiau į eilę ir laukčiau tų rūšinių sanpaulyčių lapukų, kai paauginsi gautas. Pirkčiau jų, bet pagr. augintojos tik kitur, ne šiaulietės.Turiu nemažai paprastų, irgi dauginu, bet...norisi puošnesnių.
Papildyta:
Mergičkos, punkte palikau daugiam. RAMUNĖS CRASY DAISY AUGINUKUS 11 VNT. , kas pražys nežinau, dalinkitės.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 30, 21:37)

aš treč. nuo ryto užvešiu nedidelį induką su kleomių daigiukais, gal kam reikia, pasiraukit, dalinkitės, jos iš mano rinktų sėklų bus rausvos. Maniškės buvo aukštos, žydėjo visą vasarą iki šalnų.
užvešiu ir ritai žadėtus moliūgų daigelius.

Pagriebiau ir as tavuju kleomiu... mano vienintele kleome, kaip zirafa, tarp kitu gelyciu, bus jai draugiu...
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 31, 16:26)
VIJA, vazonai moliniai įv. dydžių, nedaug, sode, gal tu pas mane į ūkį..? kokią dieną. Labai labai stočiau į eilę ir laukčiau tų rūšinių sanpaulyčių lapukų, kai paauginsi gautas. Pirkčiau jų, bet pagr. augintojos tik kitur, ne šiaulietės.Turiu nemažai paprastų, irgi dauginu, bet...norisi puošnesnių.
Papildyta:
Mergičkos, punkte palikau daugiam. RAMUNĖS CRASY DAISY AUGINUKUS 11 VNT. , kas pražys nežinau, dalinkitės.

mergaitegeliu92, tiek ilgai lapelių nereiks laukti. Penktadieny paliksiu pas Aurutę :ЛЕ-Юлия, Vydūnas, Jan Menuet-lyg tyčia buvau ne vieną nuskynusi.
Jei nori veislinių užsiveisti įmanoma parsisiųsti paštu. Aš irgi taip susiveikiau.
Atsakyti
evora smile.gif saulakio aš noriu ax.gif
Vijute o man šiloko ir daratėles nepamiršai ax.gif
Atsakyti