QUOTE(poeme @ 2017 06 02, 23:49)
Nežinau kokiais žodžiais apsakyt kaip Ačiū

Pirmiausiai apakus nuo foto

Čia jūsú darytos????? Antra- apakau nuo skirtukú! Koks grožis! Trečia- Nu jau lapu grožis! Ilgi kotai, ryyyyyški bluzganti spalva, o jau kietumas.....Kur jūs jas auginat? Aš laikau ant palangės, mano lapeliai tokie suglebę....... Žodžiu, galiu susodint lapelius su kortelėm, ir JAU gražu

Ačiū. Kad tik įsišaknydinčiau, tfu tfu tfu..... Dar klausimas- ar I vandenį merkt ar į žemę sodint?
Foto mano-praeitos vasaros žydėjimas ir du kartus per tą laiką.
Už skirtukus reik Vijai žemaitei dėkavoti-iš jos dovanėlę gavau. Už ką širdingai dėkui, pravertė.
Ant palangės galima dabar laikyti ,jei ne pietinė pusė. Rytai, vakarai, šiaurė-vasarą. Pietinę galima prisiminti žiemą.
Mano ant palangių nestovi, ten kaktusai okupavę teritoriją.
Sudėtos apie 50 cm.-1m. atstumu nuo lango, nes arčiau vietos neturiu. Visą laiką jos man lyg podukros, nes tikrai reiktų ir šviesesnės vietos, ir rūpesčio dažnesnio. Pas tikras jų mylėtojas gėliukai atrodo stulbinamai, pas mane -kaip išeina, ar atsimenu pasirūpinti. Jei žydi, tai ne parodinėm kepurėm, o tik po keliiiiiiiis stiebeliu. Bet man ir tai daug džiaugsmo suteikia. Ypač, kai gyvenimas niūrus, stresų pilna, orai lietuviškai Š..., o namuose pasitinka spalvingi žiedai. Relaksacija ir džiaugsmingos emocijos užtikrinta.
Lauko augalai gražu, dažnai naudinga, bet ką veikti, kai sezonas auginimo baigiasi? Svajoti apie sėklas, nekantriai daiginti, popinti ant palangės?
Aš daržo neturiu, tik gėlynas penkiaaukščio, tad kaktusai ir sanpaulijos mano ištikimi kovotojai su depresuotu ir kartais užknisančiu gyvenimu. Pareinu namo ir atsigaunu-čia mano teritorija, čia mano džiaugsmas.
Lapelius merkiu į vandenį, po to sodinu į vazonėlį, kai sudygsta 2-4 krūmeliai- išskirstau kiekvieną atskirai.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JEI TIKRAI ATSIRADO DAUG SANPAULIJŲ MYLĖTOJŲ-APSILANKYKIT SANPAULIJŲ TEMELĖJE. KIEK TEN GROŽIŲ IR PATARIMŲ GAUSIT, AR TIK PASKAITINĖJĘ DAUG SUŽINOSIT.
Čia vaizdai kelių sanpaulininkių :