QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 01, 19:05)
Laaabai imčiau, bet nejauku tiek klapato užkrauti žmogui...sodinti, talpinti... Aš iš pietinio, bet galiu iš bet kurio jums patogaus taško pasiimti, įskaitant ir mūsų punktą. Kaip nors paprasčiau įtalpinti galima, o aš jau pričiūčiuosiu ją. Sanpaulijų žemė visad rūsy tupi.
Papildyta:
http://s018.radikal....782828163c7.gif už bičiulišką dosnumą
Ačiū, nuostabus grožis.
Bus matyt kaip čia su ta sanpaulija bus. Gal dar ryt ryte iš vazono išpurtysiu ir su viskuo neįsodintą atvešiu. Prie tokių vargų esu įpratusi. Gėles į vazonus sodinti jau tampa rutina. Nors paskutinį kartą ir aš vos gyva pavakariop buvau, kai 20 kaktusų siuntinuką gavus, reikėjo staigiai susodinti.
------------------------------
O lauke kaip atšalė. Išėjau su megztiniu gėliukų rytdienai kasti, tai sustipau visiškai. Vėjas košte košia. Eisiu arbatos su medumi profilaktiškai sunaudoti, kad bėdos nebūtų.
Ryt į punktą vežu:
Rimusiai-saulakis.
mergaitegeliu92-saulakis, sanpaulijų lapai ir gal mėlyna sanpaulija.
RUTYTIS-melsvės 2 rūšių krūmai, geltonų driekenų, guzikų 4 veislių, sanpaulijų lapų, 5 maži vazonėliai sukulentų.
Dar įdėjau bergeniją ir štai tokį mėlynai žydintį augalą. Pavadinimas liko Fotki.com, gal kas padės atpažinti. Gal veronikūnas? Nu, galva kaip puodynė-visai vėjas išpūtė.
Jei tų dviejų papildomų nenori-parašyk, paliksiu pas Aurutę, kas nori pasiims.
POEMEI-sanpaulijų lapų.
.