Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Ir aš labai norėčiau nors porą lapelių Evoros nuostabių sanpaulijų vartotojo įkelta nuotrauka

Vijukai ir aš gavau tavo kleomių wub.gif Ačiū. Kaip tau, sudygo nors vienos mano duotos? Man violetinės ne, bet baltos sudygo ir užaugo gražios. Gal nori, nors porą, dėl spalvos įvairovės? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 31, 20:29)
nu, merginos, kai kažkada siūliau to saulakio, tai niekam nereikėjo, dabar visoms:) Nebent evoros kitoks, žemesnis.

Greičiausiai kitoks. Nes ir aš turiu, pas mane jis vos aukščiau kelių 4u.gif

Vilmak labai ačiū už bijūną vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 01 birželio 2017 - 13:56
QUOTE(vija zemaite @ 2017 06 01, 11:29)
tra lia lia, aš pas evorą buvau, visko vėl daug gavau smile.gif Ačiū ačiū

Oi, oi, reiks pradėt skaičiuoti kiek tų ačiū šiandien iš tavęs gavau-ir natūra, ir per forumą. Nu, dabar turtinga.
Aš Tinai pinigėlius pervedusi dar į Rimi užlėkiau pasidairyti ar neatvežė kaktusų. Ot, jautė širdis, kad reik eiti. Ir, valio! Užvežta parodijų 5 cm. dydžio, retesnių, net su ryškiai raudonais žiedais.
ČIUPAU...3
Dabar reiks savaitgaly identifikaciją vykdyti.

Taviškė Inova Spectra The Green taip atrodys.

vartotojo įkelta nuotrauka

POEME, pasistengsiu rytdienai tavo norą išpildyti. Pora bus.

Nu ir na... tą vėją. Parėjau iš kirpyklos suvelta kaip paskutinė kūtvėla. Dabar reik eit gėlyno knisti, o už lango švilpia. Palauksiu pavakariuko-gal aprims visi ciongai.
Atsakyti
Jau minėjau, kad pas mane nemažai, bet paprastos sanpaulijos. Vieną mandresnę dauginau dauginau, kol į šviesiai violetinę virto. Tai šiosios galiu net kelis paaugintus ir dar žydinčius vazonėlius atnešti. Gal kas norit, ir mainais priimčiau pvz. mėlyną tamsiai ar rausvą. Va panašiai atrodo, pirmąkart sužydo.http://g.acdn.lt/photos/170421/21/55049911_58fa51327d682_large.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 01 birželio 2017 - 16:56
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 01, 17:47)
Jau minėjau, kad pas mane nemažai, bet paprastos sanpaulijos. Vieną mandresnę dauginau dauginau, kol į šviesiai violetinę virto. Tai šiosios galiu net kelis paaugintus ir dar žydinčius vazonėlius atnešti.  Gal kas norit, ir mainais priimčiau pvz. mėlyną tamsiai ar rausvą. Va panašiai atrodo, pirmąkart sužydo.http://g.acdn.lt/photos/170421/21/55049911_58fa51327d682_large.jpg

Kitą savaitę persodinsiu darbe štai tokią

Faktiškai ji yra tamsiau mėlyna, bet fotikas nesugeba perteikti tikrosios spalvos. Vazone yra lyg ir 3, tai skirstysiu, jei bus įmanoma atskirti ir vieną galėsiu duoti įsodinusi. Žiedai labai dideli, garbanojasi pakraščiuose, gerai auga, nes yra pramoninė, bet net gražesnė už panašias poniškų veislių. Dabar jau su pumpurais.

Atsakyti
Laaabai imčiau, bet nejauku tiek klapato užkrauti žmogui...sodinti, talpinti... Aš iš pietinio, bet galiu iš bet kurio jums patogaus taško pasiimti, įskaitant ir mūsų punktą. Kaip nors paprasčiau įtalpinti galima, o aš jau pričiūčiuosiu ją. Sanpaulijų žemė visad rūsy tupi. soske.gif
Papildyta:
http://s018.radikal....782828163c7.gif už bičiulišką dosnumą
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 06 01, 16:22)

Aš Tinai pinigėlius pervedusi dar į Rimi užlėkiau pasidairyti ar neatvežė kaktusų. Ot, jautė širdis, kad reik eiti. Ir, valio! Užvežta parodijų 5 cm. dydžio, retesnių, net su ryškiai raudonais žiedais.
ČIUPAU...3

Tai čia kuriam Rimi blink.gif ar man dar liko ax.gif ,kokia kaina unsure.gif
Prašom pasirodyk, identifikosim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 01, 19:05)
Laaabai imčiau, bet nejauku tiek klapato užkrauti žmogui...sodinti, talpinti... Aš iš pietinio, bet galiu iš bet kurio jums patogaus taško pasiimti, įskaitant ir mūsų punktą. Kaip nors paprasčiau įtalpinti galima, o aš jau pričiūčiuosiu ją. Sanpaulijų žemė visad rūsy tupi. soske.gif
Papildyta:
http://s018.radikal....782828163c7.gif už bičiulišką dosnumą

Ačiū, nuostabus grožis.

Bus matyt kaip čia su ta sanpaulija bus. Gal dar ryt ryte iš vazono išpurtysiu ir su viskuo neįsodintą atvešiu. Prie tokių vargų esu įpratusi. Gėles į vazonus sodinti jau tampa rutina. Nors paskutinį kartą ir aš vos gyva pavakariop buvau, kai 20 kaktusų siuntinuką gavus, reikėjo staigiai susodinti.

------------------------------

O lauke kaip atšalė. Išėjau su megztiniu gėliukų rytdienai kasti, tai sustipau visiškai. Vėjas košte košia. Eisiu arbatos su medumi profilaktiškai sunaudoti, kad bėdos nebūtų.

Ryt į punktą vežu:

Rimusiai-saulakis.

mergaitegeliu92-saulakis, sanpaulijų lapai ir gal mėlyna sanpaulija.

RUTYTIS-melsvės 2 rūšių krūmai, geltonų driekenų, guzikų 4 veislių, sanpaulijų lapų, 5 maži vazonėliai sukulentų.
Dar įdėjau bergeniją ir štai tokį mėlynai žydintį augalą. Pavadinimas liko Fotki.com, gal kas padės atpažinti. Gal veronikūnas? Nu, galva kaip puodynė-visai vėjas išpūtė.

Jei tų dviejų papildomų nenori-parašyk, paliksiu pas Aurutę, kas nori pasiims.

POEMEI-sanpaulijų lapų.

.

Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2017 06 01, 19:51)
Tai čia kuriam Rimi  blink.gif ar man dar liko ax.gif ,kokia kaina unsure.gif
Prašom pasirodyk, identifikosim  rolleyes.gif

Prie AKROPOLIO, bet bus ir Saulės mieste, nes vienas Rimi tinklas. Kaina 2,69
Liko gal 10-12
Dar neieškojau tikslaus vaizdo, bet labai panaši kaip Weberiana, gal labiau gilesni tarpai ant kūno. Tokios pat buvo geltonos ir raudonos spalvos žiedais. Dar schlosseri su gelsvai balsvais žiedais buvo+vienas neaiškus gymnas.

Atsakyti
Visko noriu,viska griebsiu,aciu Evoryte 4u.gif
As irgi siandien kirpykloj grazinau siuveliura,vejas tai padykes,medziu saku prilauzyta blink.gif
Atsakyti
Tas mėlynai žydintis augaliukas - žiloji veronika (veronica incana). Ne taip senai radau psl. Sodelis lt, tai ten pavydžiai nužiūrėjau jį. Jei kerelis nelabai mažas, tai prašyčiau RUTYČIO vienos šaknelės tai jau išeina perdovanoti.. blush-anim-cl.gif aciuks.gif
Atsakyti
Nu VSIO ax.gif noriu auginti sanpaulijas.Vieną turiu,iš nuskinto lapelio prisijaukinusi,o dabar užsimaniau visųųųųųųųųųųųųųųųų.Kas kokį lapelį turėsit,priglausiu 4u.gif .Ir norėsiu išsamesnės auginimo konsultacijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 01, 21:58)
Tas mėlynai žydintis augaliukas - žiloji veronika (veronica incana). Ne taip senai radau psl. Sodelis lt, tai ten pavydžiai nužiūrėjau jį. Jei kerelis nelabai mažas, tai prašyčiau RUTYČIO vienos šaknelės tai jau išeina perdovanoti.. blush-anim-cl.gif  aciuks.gif

Butinai pasidalinsim friends.gif as irgi ja buvau i noru sarasa isirasius smile.gif
***** kad nugasdino,pradejo telefonas keistai birbt,paskaitau,ispejanti zinute,kad bus stiprus vejas blink.gif
Aurute,jooo sanpaulijos rimtai uzkrecia,sirgau jau ta liga ir nepagyjau biggrin.gif mirksiukas.gif
Auginti jas nera sudetinga,laiuka smeigi i lengva zemike ir lauki kol vaikuciu atsiranda,tada juos isdalini po vazoniukus,arba i vandeni lapiuka merki ir lauki palikuoniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 02 birželio 2017 - 11:32