Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

evora, kaip visada, su magaryčiom:) užeisiu po 10 val., kai vaikį priduosiu.
nu, merginos, kai kažkada siūliau to saulakio, tai niekam nereikėjo, dabar visoms:) Nebent evoros kitoks, žemesnis.
evora, jei nedaug jo yra, sakyk, kelioms užtenka, kitoms aš atneščiau po savaitgalio.

rimusia, nepamiršau atnešti, tik ta aptenija margalapė bus auginiukai be šaknų. Nes nebespėjau pridaiginti, kai sakei, kad ieškai vazono. Šiloką atknisiu irgi po savaitgalio (jei ketv.nevažiuosim laistyt). Juk tu turėjai omeny žaliais lapais getonais žiedais? toks išsklidęs į šonus? nes margalapio man tik viena šakelė kliuvo, tai ta viena ir sudygo.

mergaite gėlių, su ta didžialape hortenzija vargo vakarienė, maniškė jau kompostinėj seniai, nes vis guosdavaus merginoms, kaip nesekas pražydinti. gali kada ir į mano sodą užvažiuoti, bet tik savaitgaliais būnam ilgiau, kitais vakarais prabėgom. O aš nepažadu tamstos aplankyti,nes be mašinos. Aš kai jau rausiu tas žadėtas gėles, šauksiu garsiai.

dėl kleomių nesipykit, turiu dar sode išvežus keletą, jei kuriai neliktų.
O Rutytis keistuolė, ko neskei, kad tau daugiau tų perkūnropių reikia?

Atsakyti
Vijuk nekreipk demesio as besote biggrin.gif o siemet man sukulentu bzikas,neislipu is jutubes apie juos ziuredama bigsmile.gif beto tada po paros buvau biski neorientuota,akys leberiu apejusios blink.gif
Pamaciau sanpaulijas vos nenualpau karsta.gif groziiiiis wub.gif
Niu siandien turgul uz maza pilka sukulentuka 3 eur prase,buciau pirkus,bet tik 2 eurus grynais turejau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 31 gegužės 2017 - 19:01
QUOTE(Rutytis @ 2017 05 31, 19:55)
Vijuk nekreipk demesio as besote  biggrin.gif  o siemet man sukulentu bzikas,neislipu is jutubes apie juos ziuredama  bigsmile.gif  beto tada po paros buvau biski neorientuota,akys leberiu apejusios  blink.gif
Pamaciau sanpaulijas vos nenualpau  karsta.gif  groziiiiis  wub.gif

tai kt.k. primink, kai atvažiuosi, duosiu ir tų didelių. o pati kaip profė nieko neturi pauostyt nuo alpulio?
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 31, 19:00)
tai kt.k. primink, kai atvažiuosi, duosiu ir tų didelių. o pati kaip profė nieko neturi pauostyt nuo alpulio?

Nuo tokio alpulio niekas nepades,tik kai augaliuka turesiu rankose,atsigausiu biggrin.gif
Turiu kelias sanpaulytes-kaimietes,visada svajojau garbaniu turet,siustis neprisiruosiu,daznai adresus keiciu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 31 gegužės 2017 - 19:04
QUOTE(Rutytis @ 2017 05 31, 20:03)
Nuo tokio alpulio niekas nepades,tik kai augaliuka turesiu rankose,atsigausiu  biggrin.gif
Turiu kelias sanpaulytes-kaimietes,visada svajojau garbaniu turet,siustis neprisiruosiu,daznai adresus keiciu  tongue.gif

pėdas mėtai nuo atstolių?

pažadu, jei pavyks vaikiukus išauginti, pasidalinsiu
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 31, 19:17)
pėdas mėtai nuo atstolių?

pažadu, jei pavyks vaikiukus išauginti, pasidalinsiu

Shuds tie anstoliai,nieka bendra su jais neturiu(kol kas) biggrin.gif
Nu priminsiu del vaikiuku,katins jau bus mano paauges nebesidomes vazonais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 05 31, 20:03)
Nuo tokio alpulio niekas nepades,tik kai augaliuka turesiu rankose,atsigausiu  biggrin.gif
Turiu kelias sanpaulytes-kaimietes,visada svajojau garbaniu turet,siustis neprisiruosiu,daznai adresus keiciu  tongue.gif

Jei nori įdėsiu lapelį Vydūno ir lapelį va tokios garbanės-ELIZA. Ar auginsies?

vartotojo įkelta nuotrauka

Kokie sukulentai pačią domina-ar tik mūsų gėlynuose auginami? O gal kambariniai lepūnėliai?
Jei taip reikia guzikų-paplėšiu ir tikrai sagų dydžio mažulytės veislės.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 05 31, 16:53)
mergaitegeliu92, tiek ilgai lapelių nereiks laukti. Penktadieny paliksiu pas Aurutę :ЛЕ-Юлия,  Vydūnas, Jan Menuet-lyg tyčia buvau ne vieną nuskynusi.
Jei nori veislinių užsiveisti įmanoma parsisiųsti paštu. Aš irgi taip susiveikiau.

Kaip džiugu, kaip džiaugiuos, penktadienį kaip tik nešiu Aurutei achimenę - punktui pasipuošti, nes tiek vazonų namie nebeturiu kur statyt. Turiu tokius medicininius mėgintuvėlius, tai kiekvienam po lapuką tuoj merksiu ir lauksiu clap.gif Su siuntimu ne kas, nedrįstu tais apmokėjimais ir pašto reikalais užsiimti doh.gif Dėkoju
Papildyta:
Su Aurute nutarėm., kad vazonus tuos molinius dekupažuosiu - kokiu neutraliu stilium ir spalvom, ir atnešiu, tada pasirinksit kam koks tiks. Po savaitės reikalas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 31 gegužės 2017 - 21:15
Evora tu auksas,bandyčiau iš lapelio augint,nes jau yra pavykę man nemokšai,o sukulentai domina naminiai,bėda tik kad mano kambariai nelabai saulėti,bet jiems parinkčiau šviesiausią vietelę,jau mane Vija apdovanojo nemažai sukulentukų,pasisodinau ir vaikštau aplink kaip lapė džiaugiuos
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2017 05 31, 23:28)
Evora tu auksas,bandyčiau iš lapelio augint,nes jau yra pavykę man nemokšai,o sukulentai domina naminiai,bėda tik kad mano kambariai nelabai saulėti,bet jiems parinkčiau šviesiausią vietelę,jau mane Vija apdovanojo nemažai sukulentukų,pasisodinau ir vaikštau aplink kaip lapė džiaugiuos

Bandysiu kelis sukulentukus parinkti. Nebus dideli, nes juos auginu atidavimui, jei kas norėtų. Šie augs pakenčiamai ir rytinėje ar vakarinėje pusėje.
Atsakyti
Evora labai aciu aciuks.gif
Na pagaliau ir mano sklype apsilanke lietutis rolleyes.gif
Atsakyti
tra lia lia, aš pas evorą buvau, visko vėl daug gavau smile.gif Ačiū ačiū
Atsakyti