Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(vija zemaite @ 2017 07 05, 23:06)
tokiu oru tik prasigerti belieka... mes su gėlių mergaite pasimatėm, tašikėm apsimainėm. Kaip smagu su bendraminčiu pasišnekėt. Ačiū tau už tokį ažūrinį grožį 4u.gif

Kad tik tas grožis nenuskrebtų nuo lietaus Lietuvoj...Didžioji turėtų pavirsti į http://oazis-cvetov....2/367744298.jpg https://www.amazon.c...hite/B00FQCUARA Mažoji rašo- perrenial, t.y. daugiametė, matysim...https://ae01.alicdn....Seeds-50pcs.jpg https://cdn6.bigcomm...600.600.jpg?c=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 05 liepos 2017 - 23:02
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 07 05, 21:25)
Negraužk pirštukų, Raizgiai visą dieną lietuje maudės, ne ką būtum nudirbus. Penkias minutes giedra, dvidešimt- pliaupimas... doh.gif
...O vaizdelis sode...Jėzus tu Marija-kas augo, tas guli. Ar kniūpsti ar aukštinelki, bet stačių nerasta 

Va čia tai tiesa. MB liepė nebeit laukan, sako, kai tik tu išeini, taip ir pradeda lyt.
O tai kodėl pas mano kaimyną viskas stačiai stovi...jo svogūnai, bulvės kaip kareiviai, o mano sugulę... blink.gif (ar tik todėl, kad ryškus vyro darbas darže)

QUOTE(vija zemaite @ 2017 07 05, 23:06)
... mes su gėlių mergaite pasimatėm, tašikėm apsimainėm. Kaip smagu su bendraminčiu pasišnekėt. ...

...o mes niekaip nepasimatom unsure.gif ...vis pervaža uždaryta ax.gif

QUOTE(evora @ 2017 07 05, 23:35)
...Aš irgi Pilies užeigoje šašlikiuką sukirtau, martiniu užgėriau, plakta grietinėle užbaigiau. Per tą laiką prilijo dideliausias balas, o aš ir nepastebėjau. Geras būdas lietaus nematyti.

Puikus vaistas, saugantis nuo negatyvo yahoo.gif
Atsakyti
Prabudau su skaudančia galva, surūgus. Nusprendžiau eiti pasivaikščioti po mikrorajoną, į gražiai tvarkomus gėlynus pažiopsoti, grįžtant į parduotuvę užsukti... Ir aišku likau namie. Sukilo vėjas ir pradėjo smarkiai lyti. SU LEDUKAIS.
Ne, jei taip ir toliau seksis su atostogomis, būsiu pirmą kartą depresiją įsitaisiusi.
Atsakyti
Laba naktis 4u.gif

Man depresiją varo labiau vėjas ir šilumos nebuvimas cray.gif aggressive.gif liepos mėn pečių reik kurtis , nu jopapa blink.gif lietaus gaunam kasdien , bet nėra jo per daug,gėlynus šiandien vakare purenau , tai žemė nėra košė ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

pagaliau gražus rytas(nors, negirk dienos be vakaro :) ) Kai darbe sėdi, saulė šviečia, kai namuose- lietus lyja :oh:...

Vakar ant piliakalnio buvom :lietuva:, švente  ir jos idėja patiko...

Atsakyti
ZAKON PODLOSTI,kai man išeiginė,oras šūūūūūūūūūūūūū....
Nieko nepasidariau eilinį kartą.Namuose dulkes prasibraukiau ir vaikščiojau keikdama orą ir visą kitą.Nusipirkom televizorių ir tą su broku(perbrėžtas ekranas).Dabar bus reikalų su SENUKAIS,tampymasis pirmyn atgal.
Nuo pirmadienio bandysiu savaitę atostogaut,nors nelabai tikisi,bet žadėjo išleist.Jei kas per punktą norėsit ką nors perduot,luktelkit savaitėlę.
Atsakyti
Šimts pypkių, turiu siuntinuką tau, tai reik atrūkt skubinai.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 07 07, 09:13)
Šimts pypkių, turiu siuntinuką tau, tai reik atrūkt skubinai.

Bus proga į centra atrūkt 4u.gif Lauksiu.
Atsakyti
Senai Jus lankiau... atsiplesiau. Kaip gyvenu!? Sukuosi kaip vovere. Dziugina braskiu derlius. Prisisadziau visa dudeli saldiklio stalciu braskiu. Tris litrinius kibirelius krapu. Reikia isisukti i brokolius. Laukia galvu genejimas. Pomidorus jau po viena kita nuskinu. Skanu! Skinsiu siandien pirmuna neziniuka. Turejo buti jap. Triufel ciornij. Viena ryta bjvo akistata su kurmiu, kuris patikrino siltnamio pomidoru saknis. Akistata liudna jam. Krito kovoje su sakes smeigais... o dabar visa laiminga laukiu pomidoru seklyciu is Ukrainos. Apsiprekinau! Pasidalinsiu. Uzteks visoms!
Atsakyti
Sveikos, ar petražolių jau pats tas derlius, ar dar reikia luktelėt, atpigs? Noriu užsišaldyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2017 07 07, 13:39)
Sveikos, ar petražolių jau pats tas derlius, ar dar reikia luktelėt, atpigs? Noriu užsišaldyti smile.gif

Pats tas,jau pas mane seniai nupjautos ir išdžiovintos,laukiu antro derliaus
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 07 07, 13:07)
Pats tas,jau pas mane seniai nupjautos ir išdžiovintos,laukiu antro derliaus
ax.gif

nu tai gerai, kad paklausiau, o tai pramigus būčiau 4u.gif
Atsakyti