Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Pareinu ir aš i namučius ax.gif Trumpos atostogos ir nulis padarytų darbų.Viena diena pasivaikščiota prie jūros,kita diena bandyta nesėkmingai grybaut ax.gif Tik gauromedžio prisisplėšiau,džiovinu.....
Daržas kažkoks šabakštynas,bet nebesuku galvos,bus kaip bus.Šiltnamiai nepatinka,agurkai tik dabar bando bėgėtis,jau pasiskenam,net ir užraugiau puodynę,o pomidoras tik vienas pradėjo rausti URAGANAS,iš šiaip pomidorai maži ir nedaug,tiek darbo įdėta ir jaučiu kad nieko gero nebus.
Laukiu visų su augaliukais punkte,galime vėl dalintis,būsiu,dirbsiu,budėsiu 4u.gif
Atsakyti

Pareinu ir aš i namučius ax.gifTrumpos atostogos ir nulis padarytų darbų.Viena diena pasivaikščiota prie jūros,kita diena bandyta nesėkmingai grybaut ax.gifTik gauromedžio prisisplėšiau,džiovinu.....
Daržas kažkoks šabakštynas,bet nebesuku galvos,bus kaip bus.Šiltnamiai nepatinka,agurkai tik dabar bando bėgėtis,jau pasiskenam,net ir užraugiau puodynę,o pomidoras tik vienas pradėjo rausti URAGANAS,iš šiaip pomidorai maži ir nedaug,tiek darbo įdėta ir jaučiu kad nieko gero nebus.
Laukiu visų su augaliukais punkte,galime vėl dalintis,būsiu,dirbsiu,budėsiu 4u.gif

Planuoju 4dieni atvešžti narcizų svogunėlius. Kol atostogos neatėjo, tol nei kaip neišėjo prilėkt. Vis tai šis tai tas sutrukdo. Tik aš nežinau tiklsios punkto vietos. 

Atsakyti
Laba diena su vištiena ax.gif
Aš po atostogų, atostogavau 11 dienų, šiltų, saulėtų, šypseningų, maudynių, juoko..................... Daržas..............ai, patylėsiu geriau, nes per džiungles nebematau nei morkos, nei burokėlio lapo bigsmile.gif Bet taaaaaaip viskas dziiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn, dziliiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn. Pamačiau Graikų "daržus", o jie atsipūtę, laimingi, viskas auga harmonijoj su gamta biggrin.gif Lakšmi kaip tu ten sakei: kaip fantastiškai apžėlęs mano daržas angel_not.gif Greit reikės tokio palaikymo lotuliukas.gif Nes auforija tuoj baigsis, teks gryžt į realybę.
Paskaičiau kaip jums šiltnamiuos eniekas nerausta....galiu nuramint, pas mane nemezga, žydi biggrin.gif Vat kopūstai tai agromni, tokių dar neturėjau. O daugiau............ žydi kažkas tarp žolių biggrin.gif

aurute atostogauji?????????? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 17 liepos 2017 - 11:24
QUOTE(k@mylye @ 2017 07 17, 09:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aurute66" data-cid="71723496" data-time="1500275992"><div><p>Pareinu ir aš i namučius vartotojo įkelta nuotraukaTrumpos atostogos ir nulis padarytų darbų.Viena diena pasivaikščiota prie jūros,kita diena bandyta nesėkmingai grybaut vartotojo įkelta nuotraukaTik gauromedžio prisisplėšiau,džiovinu.....
Laukiu visų su augaliukais punkte,galime vėl dalintis,būsiu,dirbsiu,budėsiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Planuoju 4dieni atvešžti narcizų svogunėlius. Kol atostogos neatėjo, tol nei kaip neišėjo prilėkt. Vis tai šis tai tas sutrukdo. Tik aš nežinau tiklsios punkto vietos. </p>

Laukiu Tilžės 122,antras aukštas ,REDOS IDĖJOS NAMAMS.Aurelija dėl visa ko tel.861250255
Atsakyti
Labi 4u.gif

Poeme sveika sugrįžus po atostogų mirksiukas.gif faina ištempus kojas prie baseino ar jūros gulėti wub.gif pajutai tikras atostogas wub.gif

Pas mane pomidorų dauggggg .... nu bet nesirpsta nors tu ką .... agurkai lauke jau po trupučiuka auga . Daržas normos riboj biggrin.gif gėlės - gėlytės žydi wub.gif vienos baige kitos pradeda biggrin.gif Vazonai tik šiemet nikokie ... nėr ryškumo, gailiuos labiausiai kad nesodinau palergonijų. Situaciją gelbėja begonijos wub.gif jei ne jos būtų visai ššššš mirksiukas.gif

Prūde lelijos išlindo ir du žiedus parodė wub.gif ( bijojau kad amūrai nesuėstų , bet matyt neskanu , leis augti ir žydėti biggrin.gif ) turim ir gyventojų bigsmile.gif wub.gif laukinė antis iš kanalo parsivedė 11 ančiukų wub.gif vis tyliai nušliaužiam pažėti kaip jie ten plaukioja, tik gaila kad laukinukai ,jei išgirsta žmogaus balsą staigiai per pylimą ir į kanalą biggrin.gif karts nuo karto dar gervė ir gandras aplanko wub.gif žodžiu turim į ką akis paganyti bigsmile.gif
Tai va tiek naujienų iš mano ūkio biggrin.gif
Atsakyti
Kas atnešėt šiandien gėlių į paskirstymo punktą biggrin.gif ,greit prisipažinkit 4u.gif Tik palik vietą be priežiūros ir pražys visom spalvom wub.gif Baisiai įdomu kas atnešė ir kas ateis pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
Geliu mergaite, padek atsakyti, kokia pomidoru veisle galetu buti? Cia is tavuju rozovaja sosulka :-) tikrai ne sosulja, bet labai derlinga veisle ir masyvius pomidorus augina
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos, tylu, matyt pats darbymetis, bandžiau auginti pomidorus balkone, bet matyt nelemta, nunyko, nudžiuvo, nors laisčiau, tręšiau verysad.gif
Atsakyti
O ką čia kalbėt? uogas suvalgėm, kitko dar nėra. Oras į neviltį varo...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 07 26, 13:40)
O ką čia kalbėt? uogas suvalgėm, kitko dar nėra. Oras į neviltį varo...

Kaip kitko nėra?
Tik skubiai žolių ravėti-tų visada yra.
Orelis liux-neatostogaujantiems-nei per karšta, nei per šalta. Nors aš balkoną rekonstrukcijai išsiardžiau, tai visai nebešilta kambaryje sėdėti į balkoną duris atsidarius.

Nepasiduodam depresijai, geriau imk vazoniką su gėliuku -iškart nuotaika atsigaus, gėlininko instinktai įsijungs.

Vija žemaite, ar nori dovanų CURLY OKEAN? Turėjo žydėti kitokiu pavadinimu, bet pražydo tokia. Išauginta mano iš lapelio. Būtų mažasis vazonėlis ir dabar žydi.

Atsakyti
evora, kaip moki nuotaiką pakelti. Žinoma, kad auginsiu smile.gif nepavydžiu, jei per lietų atvirom balkono durim gyveni. Bet ramontas kada nors baigsis ir turėsi lodžiją kaktusiukams. Aš po truputį tvarkau kolekcijikę, glaudinu ir talpiau sodinu į "bliūdukus", nespėju žemių ruoštis. Sode pilna darbų, bet rečiau nuvažiuoju, mažiau žolių matau ir širdies neskauda. Lapnoju kaliaropes su brokoliais, laukiu pomidorų, kol kas tik trys prinoko...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 07 27, 00:43)
laukiu pomidorų, kol kas tik trys prinoko...

Oho blink.gif
Aš ir galvoju - ar iki Kalėdų prinoks unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nainai @ 2017 07 26, 10:01)
Sveikos, tylu, matyt pats darbymetis, bandžiau auginti pomidorus balkone, bet matyt nelemta, nunyko, nudžiuvo, nors laisčiau, tręšiau verysad.gif

Šikymetis , nu labai persiprašau, bet taip jau yra tongue.gif Žolės iki bambos, a vakuot nėr ką , nebet piktžoles, va tų tai kaip pri............. Aš nežinau ar čia pas mane vieną taip šiemet. Bet kažko nebėr meilės daržui rolleyes.gif Oras, tai iš vis. Tuoj vasara pasibaigs neprasidėjus. Pas mane auga tik moliūgai, kopūstai ir cukinijos.................... nu tie spėjo žoles peraugt, tai gyvena.
Atsakyti