Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Piepole @ 2016 11 24, 15:18)
<p>Likutis laaabai didelis biggrin.gif tikrai pakanka biggrin.gif</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Virtualnaja" data-cid="71242795" data-time="1479993291"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukao jei rimtai tikrinkite likuti, gal nepakanka pinigu</p></div></blockquote><p></p>

jei likutis laaaaaabai didelis siulai pagalvoti apie antra kortele smile.gif kuria pirksite internetu smile.gif aisku , rimtos parduotuves turi rimtas apsaugas , bet vistiek kuo maziau vaiksciuos jusu duomenys tuo geriau.
Atsakyti
Gal kuri zinote ar esate maciusi zaislini kalbanti Poni? Bet butinai minksta ir suaugusi biggrin.gif
Neisivaizduoju kur ieskoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(PoppyMilk @ 2016 11 24, 20:26)
Uzsakiau toki difuzoriu, gal kam pravers. Rodos normali kaina.
https://www.amazon.c...5935621_TE_item

Labai tokio reiktu
Atsakyti
Kas norit pirkt amazon ir nesurenkat pas Tukį svorio, galit jungtis prie manęs 4u.gif :

Kas turit Prime arba jūsų prekė bus pristatyta Tukio adresu iki antradienio, galit siųsti mano adresu, man trūksta svorio mirksiukas.gif Pačios pirksit, aš adresiuką atsiųsiu. Kai prekė bus LT, pasveriu, ir galiu siųsti lpexpress terminalu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 24 lapkričio 2016 - 19:01
Sveikos mamos,

visi taip gerai rašė apie kažkokius žaislus-kamuolius kur daug kas pirkotes. Čia jus šituos pirkote? Kaip jie atoro? Gal kokia nuotraukėlė parodykit.... Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Esu naujokė Amazon .co. uk pirkimuose. norėčiau pirkti pirmą kartą. Gal kas atsakys smile.gif
Ar jūs perkate tiesiai į LT ar per nuomotą adresą. Ačiū jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2016 11 24, 20:49)
Esu naujokė Amazon .co. uk  pirkimuose. norėčiau pirkti pirmą kartą. Gal kas atsakys smile.gif

Jei nurodyta, kad siunčia į LT, galite siųstis į LT.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2016 11 24, 19:49)
Esu naujokė Amazon .co. uk  pirkimuose. norėčiau pirkti pirmą kartą. Gal kas atsakys smile.gif

tik vienai perkant nepigus siuntimas, apsimoka kooperuotis ir dalintis siuntimo išlaidas
Atsakyti
Dovanoju 8eur nuolaidos kodą myToys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2016 11 24, 20:49)

Skaičiuojam kap labiau apsimoka, aš iš co.uk dažniausia perku per adreso nuomą mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kadangi negausiu hot wheels trados is tesco:( Kaledu senis toliau paieskose smile.gif Uzrodykite kur randate geru kainu 4 metu berniukam.
Begu ir pati ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2016 11 24, 21:09)
Dovanoju 8eur nuolaidos kodą myToys  4u.gif

Noreciau, jei dar turit 4u.gif
Atsakyti