Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

[quote=zz_aiza,2016 11 25, 22:58]
aha,as irgi galvoju,kurjery renkuosi,gal todel...
[/quote]
ir aš kurjerį pasirinkau, grįžtu atgal ir bandysiu paštomatą.
[/quote]
paštomatą rinkausi, bet aš su strigimais visais iki 13 val. užsisakiau, o jau 18 val. atsiuntė siuntos kodą.
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 11 25, 20:59)

Nesiunčia jie i LT tiesiai, per DE
Atsakyti
as ir su pastomatu nuo pietu vargstu...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 25, 22:42)

pvz. Beatos darbo kalendorius gera kaina biggrin.gif

man belaukiant apmokėjimo eilinį kartą nulūžo ir iš naujo įjungus nusinulino krepšelis, šiaip ne taip įėjau į savo paskirą ir užsakymas buvo tik neapmokėtas, tai paspaudžiau apmokėt ir pavyko šiaip ne taip rolleyes.gif taip kad sėkmės bandandžiom ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Gavau emailą, kad tkmaxx iki vidurnakčio free delivery viskam, gal kam bus naudinga info mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kam patiko kažkada, kai pirkom Mesovita, Mesocell kremai, gavau emailą, kad 25% viskam. Man lyg papigo tie kremai, lyg buvo po 17?

http://buymesotherap...n/bcn-home-care

BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY HAVE COME TO INSTITUTE BCN!

Black Friday & Cyber Monday have joined together in Institute BCN in order to offer you a 25% discount* in all products of our online store during 4 days, from 00:00 of Friday 25th to 23:59 of Monday 28th.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 25, 21:08)
Nesiunčia jie i LT tiesiai, per DE

taip maciau sarase, prisijungciau jeigu kuri pirktumete is tos svetaines
Atsakyti
Vienzo, knyguklube ties apmokejimu vis dar sukasi planetos frusty.gif Bet tai negana to, dar ir HM negaliu uzsakyt. Paspaudus jau Complete purchase, ismeta Error lentele "This form could not be submitted. Please review your input." blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 25, 22:42)
Vienzo, knyguklube ties apmokejimu vis dar sukasi planetos  frusty.gif  Bet tai negana to, dar ir HM negaliu uzsakyt. Paspaudus jau Complete purchase, ismeta Error lentele "This form could not be submitted. Please review your input."  blink.gif

As irgi knyguklubo apmoket negaliu...
Jau norisi mesti tas kmygas verysad.gif
Atsakyti
sveiki, gal kazkas renkat uzsakyma is violey?smile.gif
(tikiuosi cia del to galima kreiptis? ax.gif )
Atsakyti
Panos, ar pottery barn S dydzio kuprines kaina 26,99 USD skaitos gera?
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2016 11 25, 21:52)
As irgi knyguklubo apmoket negaliu...
Jau norisi mesti tas kmygas verysad.gif

išjunkite interneto langą ir iš naujo prisijunkite krepšelį matys jau man leido iš karto pasirinkti apmokėjimą ir apmokėti pakartotinai
Atsakyti