Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(DijaDeima @ 2016 11 25, 22:56)
aha,as irgi galvoju,kurjery renkuosi,gal todel...

Su pristatymu į namus pavyko kažkaip atrą.kartą pasirinkau apmokėsiu grynais kurjeriui. Ir pasveikino apsipirkus smile.gif)
Aš tai pirkau mamoms knygą „pabučiuok man į šypseną kelis egzempliorius sesei draugei ir t.t.„ gavos tikrai pigiai..kai knygyne apie 9 eurus kainuoja..
po to dovanom vaikučiam kakes makes, saviškiui labai patiko su pianinu kur groti galima ir daineles dainuoti.. ir dar abecele igarsinta. Nu ir viskas smile.gif) jos paprastai būna brangios tai 15 € man gaila mokėti..
Pagrinde vaikiškos. Nes pati tik ebooksus skaitau
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 11 25, 21:18)
Su pristatymu į namus pavyko kažkaip atrą.kartą pasirinkau apmokėsiu grynais kurjeriui. Ir pasveikino apsipirkus smile.gif)
Aš tai pirkau mamoms knygą „pabučiuok man į šypseną kelis egzempliorius sesei draugei ir t.t.„ gavos tikrai pigiai..kai knygyne apie 9 eurus kainuoja..
po to dovanom vaikučiam kakes makes, saviškiui labai patiko su pianinu kur groti galima ir daineles dainuoti.. ir dar abecele igarsinta. Nu ir viskas smile.gif) jos paprastai būna brangios tai 15 € man gaila mokėti..
Pagrinde vaikiškos. Nes pati tik ebooksus skaitau

Kuri cia pianinu grot galima?
Atsakyti
Mane tai nervina, kad tas knyguklubas daug ko nebeturi, isparduota.. Is tokio saraso tik pora knygu radau unsure.gif Santaramas ir Dykumu gele yra, nezinau imt ar ne, nes labiau tai kitu norejau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 11 26, 00:22)
Kuri cia pianinu grot galima?

Na tokia va..
http://www.vaga.lt/v...grok-ir-dainuok
P.s.

As beatos darbo knygos neradau kazkaip.. nors.buvo norų sąraše. DOVANAI jau nupirkau tiesiai iš jos psl. Vis pigiau knygyne mačiau po 13 € verysad.gif
Atsakyti
Ar kas noretu skubiai prisijungt prie boots, nes viena mamyte neatsako unsure.gif

Vilnius
Atsakyti
Gal kas žinot ką reikšia Sport Direct 12 EUR VAUCHER perkant už 60EUR ax.gif ???

kitam pirkimui ar kaip užskaitys? nesusigaudau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2016 11 25, 21:50)
Gal kas žinot ką reikšia Sport Direct  12 EUR VAUCHER perkant už 60EUR ax.gif ???

kitam pirkimui ar kaip užskaitys?  nesusigaudau  rolleyes.gif

Taip.bus kitam pirkimui.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 11 25, 21:21)
Nu lyg nepastebėjau, kad kažkas rinktų.

Supratau, turbut jau buvo anksciau rinkimas. O ir dabar paziurejau (worldofsweets.de), ko labiausiai norejau - jau nera verysad.gif
Su knygu klubu - sakes blink.gif Renkuosi visus imanomus pristatymo budus (per pastomata, kurjeri, pasto skyriu, atsiemimas knygyne) - ir nieko, arba buna tuscias "3 zingsnis" arba kraunasi... (kantrybes tai turiu, bet kai kraunasi virs valandos, tai tikrai nekas). Gal jau viskas pas juos uzluzo? Ar pavyko kam vakare uzsakyti?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 11 25, 23:33)
Ar kas noretu skubiai prisijungt prie boots, nes viena mamyte neatsako unsure.gif

Vilnius

Ne mamyte neatsako, o emaila savo paraset @yahoo.cm mirksiukas.gif

Tik kodel man laisko negrazino, nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 lapkričio 2016 - 23:32
Man mazdaug 22.30val pavyko pagaliau
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 25, 22:31)
Ne mamyte neatsako, o emaila savo paraset @yahoo.cm mirksiukas.gif

Tik kodel man laisko negrazino, nesuprantu unsure.gif

As ir sakau, ko negaunu blink.gif
Atsakyti
knygu klubo atsiemimo nera fizines parduotuves Vilniuje ? issirinkau knyga bet nemokamas pristatymas tik nuo 10 eur , mano preke siso sumos nesiekia, kiek kainuoja pristatymas jei atsiimti paciai is vietos negalima ?
Atsakyti