Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lin1 @ 2016 11 26, 00:35)
knygu klubo atsiemimo nera  fizines  parduotuves Vilniuje ? issirinkau knyga bet  nemokamas pristatymas tik nuo 10  eur , mano preke siso sumos nesiekia,  kiek kainuoja pristatymas  jei atsiimti paciai is vietos negalima ?

Nei karto nebandžiau atsiimti knygyne, bet Vilniuje yra: Atsiėmimas Littera knygyne Vilniuje
Užsakymus nuo 10 € galite atsiimti NEMOKAMAI knygyne Littera, Vilniaus Universiteto centriniai rūmai, Filologijos fakultetas, Universiteto g. 5, M. K. Sarbievijaus kiemas

Tai irgi būtų su mokesčiu
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 11 25, 23:35)
knygu klubo atsiemimo nera  fizines  parduotuves Vilniuje ? issirinkau knyga bet  nemokamas pristatymas tik nuo 10  eur , mano preke siso sumos nesiekia,  kiek kainuoja pristatymas  jei atsiimti paciai is vietos negalima ?

jau pamaciau
Papildyta:
QUOTE(al-ta @ 2016 11 25, 23:44)
Nei karto nebandžiau atsiimti knygyne, bet Vilniuje yra: Atsiėmimas Littera knygyne Vilniuje
Užsakymus nuo 10 € galite atsiimti NEMOKAMAI knygyne Littera, Vilniaus Universiteto centriniai rūmai, Filologijos fakultetas, Universiteto g. 5, M. K. Sarbievijaus kiemas

Tai irgi būtų su mokesčiu

aciu , jau pamaciau
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 11 25, 23:35)

O as supykau ant knygu klubo. Ziauriai neveike puslapis. siaip ne taip susidejau krepseli ir niekaip nepavyko sumoket nes tiesiog normaliai neuzkrove puslapio, neiakrito kad pasirinkti kaip moketi.
0 po vidurnakcio gaunu i el pasta priminima kad liko krepselis! Prisijungiu, tokiu nuolaidu nebera ir jau leidzia apmoket.
Parasiau net laiska jiems...
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2016 11 26, 01:53)
O as supykau ant knygu klubo. Ziauriai neveike puslapis. siaip ne taip susidejau krepseli ir niekaip nepavyko sumoket nes tiesiog normaliai neuzkrove puslapio, neiakrito kad pasirinkti kaip moketi.
0 po vidurnakcio gaunu i el pasta priminima kad liko krepselis! Prisijungiu, tokiu nuolaidu nebera ir jau leidzia apmoket.
Parasiau net laiska jiems...

Man lygiai tas pats, iki pat 24h niekaip neleido apmoketi, o po vidunakcio kelios minutes, kaip pasikeite kainos, atsirado ir apmokejimo budai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 11 26, 03:24)
Man lygiai tas pats, iki pat 24h niekaip neleido apmoketi, o po vidunakcio kelios minutes, kaip pasikeite kainos, atsirado ir apmokejimo budai biggrin.gif

As tai ir nepaigiau pirkimo..vaikai zyzt pradejo,ir kantrybe isseko smile.gif liksiu be knygu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 11 25, 22:37)
Merginos, kam patiko kažkada, kai pirkom Mesovita, Mesocell kremai, gavau emailą, kad 25% viskam. Man lyg papigo tie kremai, lyg buvo po 17?

http://buymesotherap...n/bcn-home-care
BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY HAVE COME TO INSTITUTE BCN!

Black Friday & Cyber Monday have joined together in Institute BCN in order to offer you a 25% discount* in all products of our online store during 4 days, from 00:00 of Friday 25th to 23:59 of Monday 28th.

Pirksit? Prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 26, 09:22)
Pirksit? Prisijungčiau ax.gif

Nepirksiu, buciau parasius.
Atsakyti
Visazines pakonsultuokit prasau. Niekada nepirkau per PA ir Tuki. Nesu kol kas uzsoregistravus ju svetaineje. Dabar ziurineju Argos, kainu geru matau. Kaip suzinoti, ar sius? Matau reikia ivesti pasto koda ir tada parodys?

Jau viska pati atradau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyLediJu: 26 lapkričio 2016 - 08:34
QUOTE(priklausomybe @ 2016 11 25, 20:37)
Merginos, kam patiko kažkada, kai pirkom Mesovita, Mesocell kremai, gavau emailą, kad 25% viskam. Man lyg papigo tie kremai, lyg buvo po 17?

http://buymesotherap...n/bcn-home-care

Pagal mane kainos tos pačios.
Metų pradžioj, kai pirkom su 5% nuolaida, tai Mesovita gavosi 15.90, Mesoage - 16.60, nes prisidėjo dar 21% mokesčių. Bet dabar su -25% bus pigiau.
Atsakyti
QUOTE(al-ta @ 2016 11 25, 23:17)
Supratau, turbut jau buvo anksciau rinkimas. O ir dabar paziurejau (worldofsweets.de), ko labiausiai norejau - jau nera verysad.gif
Su knygu klubu - sakes blink.gif Renkuosi visus imanomus pristatymo budus (per pastomata, kurjeri, pasto skyriu, atsiemimas knygyne) - ir nieko, arba buna tuscias "3 zingsnis" arba kraunasi... (kantrybes tai turiu, bet kai kraunasi virs valandos, tai tikrai nekas). Gal jau viskas pas juos uzluzo? Ar pavyko kam vakare uzsakyti?

Man nepavyko iki 23.30val-parasiau jiems į fb, kaži ar reaguos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 11 25, 22:14)
Panos, ar pottery barn S dydzio kuprines kaina 26,99 USD skaitos gera?

As birželio viduryje pirkau S dydžio Fairfax kuprinę po 16.99 dol. o L dydžio irgi Fairfax už 25.99 dol.
bet tada ir dolerio kursas buvo 0.91 unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As irgi baisiai pikta ant knyguklubo. Vakar tiek privargau, o tik po 12 leido apmoketi. Siandien ziuriu gavau laiska, kad palikau pilna krepsi gerybiu, o kainos tai jau kitos:((
Atsakyti