Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Vandenė @ 2017 02 22, 20:37)
biggrin.gif  šimtą metų nedėjau foto į forumą, tai kol tai padariau ir pasiūlymų sulaukiau  hihihi.gif ačiū  biggrin.gif
Papildyta:

Viskas įmanoma turbūt, bet nenorim didelių griovimų. Norim gerai, su mažai darbo ir investicijų...

stalas aišku turi dar tilpti, teisingai?
Atsakyti
Pabraiziau dar viena varianta, buciau dekinga uz kritika 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

virsutines spinteles galetu buti ale modernas, ideja pagauta is cia
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2017 02 22, 20:40)
Pabraiziau dar viena varianta, buciau dekinga uz kritika  4u.gif

tai kad jus ne kitikuot reikia, jums netrukdyt reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 22, 21:42)
tai kad jus ne kitikuot reikia, jums netrukdyt reikia  4u.gif

pirma karta gyvenime bandau deliotis virtuve, zalio supratimo 0. Zinau, kad klaidu nepavyks isvengti, bet taip noretusi ax.gif

dar ir baldininkai ar neislazdavos su tais 1m stalciais, gal tokiu niekas nedaro net unsure.gif zodziu pasimetimas visiskas
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 22, 20:38)
stalas aišku turi dar tilpti, teisingai?

Stalas nėra būtinas. Persimušim su vyru dešimt kartų ir bus mano viršus -apsieisim be stalo biggrin.gif
Atsakyti

Van pagal turimą paižymą, bent jau aš tikrai stumčiau kaitlentę per vieną bloką link lango. Norisi daugiau ploto tarp kaitlentės ir plautuvės. Ta šaldytuvo ir orkaitės spinta sakyčiau turėtų vieno aukščio būti, neišlaiptuota. O šalia jos ir staliukas tilptų nedidelis, nes praėjimui vietos pakankamai atrodo.

Atsakyti
O as esu pasimetime del valgomojo stalo..visada galvojau, kas derinsiu ji pris virtuvinio stalvirsio, bet.. pasirodo, jog neimanoma isgauti tokios spalvos, nes net ir beico tokio nera. Nors stalvirsis rudas tiesiog. Bet beico atspalviai skiriasi nors tu ka. O is to paties, kaip virtuvinis nenorime daryti. Spinteles beige sand spalvos ir dar yra svetaineje kampas toks rusvas lyg ir kazliek i pilkuma. Jeigu bandysime pritempineti prie rudo stalvirsio, atrodys kaip taikyta, bet nepritaikyta..Gal baltas..bet balta gana salta spalva, o pas mus viskas svelniu beige, capucino spalvu..kokia spalva rinktumetes stalui?
Atsakyti

O as esu pasimetime del valgomojo stalo..visada galvojau, kas derinsiu ji pris virtuvinio stalvirsio, bet.. pasirodo, jog neimanoma isgauti tokios spalvos, nes net ir beico tokio nera. Nors stalvirsis rudas tiesiog. Bet beico atspalviai skiriasi nors tu ka. O is to paties, kaip virtuvinis nenorime daryti. Spinteles beige sand spalvos ir dar yra svetaineje kampas toks rusvas lyg ir kazliek i pilkuma. Jeigu bandysime pritempineti prie rudo stalvirsio, atrodys kaip taikyta, bet nepritaikyta..Gal baltas..bet balta gana salta spalva, o pas mus viskas svelniu beige, capucino spalvu..kokia spalva rinktumetes stalui?

Aš rinkčiausi akcentinę spalvą ir peršviečiamas kėdes. Akcentinė spalva nebūtinai turi būti rėkianti, bet kažkokia išsiskiriant iš beige-rudos masės. Ją būtų gerai pratęsti būsto aksesuaruose.

Atsakyti

*magnifique*

Prie tokiu spalvu grazu ir baltas. Man va cia tiesiog idealu http://pin.it/uCVyRn8

http://pin.it/-HT3cBS Cia mano spalvos ir net isplanavimas toks kaip as planuoju, tai norisi tiesiog pas save viska perkelti is paveiksliuko  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingabag: 23 vasario 2017 - 00:32

Pabraiziau dar viena varianta, buciau dekinga uz kritika 4u.gif

Brunetike

Man cia per didele virtuve, kad tik virsutines butu modernas. Daryciau visa viduri moderna, o sonus klasika. Kaip cia: http://pin.it/mZhYcLkir tu stikliniu duru atsisakyciau. Vienas is mano svarstytinu variantu tik as pilka keisciau rudesne kokia..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingabag: 23 vasario 2017 - 00:57
QUOTE(Brunetike @ 2017 02 22, 20:40)
Pabraiziau dar viena varianta, buciau dekinga uz kritika  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O kodel jus nenorit iki lubu kelti virtuves? Nelabai praktiska palikti tuos tarpus.

Ka laikysite 1 metro stalciuose? Atsiminkite, kad jie atlaiko ribota svori. Tai jei per metra prikrausite leksciu, gali neatlaikyti mechanizmai. As apskritai geriau rinkciausi mazesnius stalciu - tvarkingiau viskas susideda, nereikia skirtuku.

Ar jums bus patogu pasiekti mikrobangine? Mano ugis 1,65, sitaip kaip pas jus padaryta pas mano tevus, tai be paliptuko saugiai is mikrobangines lekstes neissimi. Ypac su sriuba.

Ar patogu bus palikti toki maza tarpa tarp auksto bloko ir kaitlentes? Jei kazka kepsit - nuolat taskysis.

Man, asmeniskai, nesiziuri ta stikline indauja, bet cia tik mano subjektyvi nuomone ir prioritetai 4u.gif
Atsakyti
Man tą stiklinę indaują norėtųsi daryti siauresnę gylio prasme - tokio pat gylio kaip viršutines spinteles, o apačią palikti gilesnę. Taip lyg viršutinė spintelė uždėta ant apatinės ir virtuvė "lengvesnė" atrodytų.
Kažkas panašaus į šį variantą - http://www.ikea.com/...m/20144_conk01a, tik būtų su stiklinėmis durelėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 23 vasario 2017 - 08:54