Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(ptashka @ 2017 02 24, 10:41)
Dar noriu pamedituoti...

1. Planas
vartotojo įkelta nuotrauka

O valgysite/sedesite kur? Plane nesimato smile.gif
Atsakyti

Aš daryčiau vertikalias spinteles ir nedėčiau virš lango, nes gana "sunkus" vaizdas gaunasi ir žemina lubas.. na bet čia tik mano nuomonė :)  :4u: 

O kokį stalviršį išsirinkot man labai smalsu  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2017 02 24, 10:22)
O valgysite/sedesite kur? Plane nesimato smile.gif

Valgymo vieta bus uz sienos, valgomajame. Jo, zinau, kad nelabai patogus, bet cia ne nauja statyba... Pripratau per 5 metus.

O del sedejimo vietos esu biski pasimetime. Kaip ir smagu butu, kad kol vienas gamina, kitam butu galimybe padeti sedimaja su taure vyno pokalbio palaikymui. Kazkaip naiviai isivaizduoju, kad tam tiks pakopos, vedancios i valgomaji (nepavaizduota plane, nemoku uzdeti laiptu).

QUOTE(Jonete @ 2017 02 24, 10:33)
<p>Aš daryčiau vertikalias spinteles ir nedėčiau virš lango, nes gana "sunkus" vaizdas gaunasi ir žemina lubas.. na bet čia tik mano nuomonė smile.gif  4u.gif </p><p></p><p>O kokį stalviršį išsirinkot man labai smalsu  rolleyes.gif </p>

Man irgi is tikruju kliuna lango apsunkinimas. Reikes dar pamedituoti itemptai.

Issirinkau si stalvirsi. Tokia pat bus ir sienele tarp spinteliu (ten, kur jos bus)

Compact
Papildyta:
Ikeliu zinute su seniau parodytu planu, kur turbut labai sunku ka nors suvokti smile.gif

QUOTE(ptashka @ 2017 01 11, 21:02)

Beje, stalo nereikia, valgomasis bus svetainėje. Jau pripratau steikseti su bliudais per laiptus

Atsakyti

Gražus :) siunčiau aš jums virtuvės su tokiu stalviršio foto į a.ž. kai diskutavom kažkada..

Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2017 02 24, 11:16)
<p>Gražus smile.gif siunčiau aš jums virtuvės su tokiu stalviršio foto į a.ž. kai diskutavom kažkada..</p><p></p><p></p>

Taip, jus man ir paminejote, kad vienspalvis sunkiau prisiziuri smile.gif PRadinis variantas buvo kakavinis Fenix su kakviniu uzpildu smile.gif
Atsakyti
Man tai stalvirsis vienspalvis prisiizuri normaliai, bet va klausimas su kuo valot HPL sienele kad ruozu neliktu? smile.gif
Atsakyti

Na man sienelė gerai nusivalo su paprasta mikropluošte, nes nei nusitaško nei ką

Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2017 02 24, 13:12)
<p>Na man sienelė gerai nusivalo su paprasta mikropluošte, nes nei nusitaško nei ką</p>

as naudoju tas gumines sluostes, reikes kitokia nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 02 24, 12:13)
Valgymo vieta bus uz sienos, valgomajame. Jo, zinau, kad nelabai patogus, bet cia ne nauja statyba... Pripratau per 5 metus.

O del sedejimo vietos esu biski pasimetime. Kaip ir smagu butu, kad kol vienas gamina, kitam butu galimybe padeti sedimaja su taure vyno pokalbio palaikymui. Kazkaip naiviai isivaizduoju, kad tam tiks pakopos, vedancios i valgomaji (nepavaizduota plane, nemoku uzdeti laiptu).
Man irgi is tikruju kliuna lango apsunkinimas. Reikes dar pamedituoti itemptai.

Stebiuosi, kaip visgi zmones savanoriskai renkasi taip nepatogiai gyventi rolleyes.gif Ir fraze '' suo kariamas pripranta'' cia neturetu galioti, nes jus Zmones!
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2017 02 24, 14:55)
Stebiuosi, kaip visgi zmones savanoriskai renkasi taip nepatogiai gyventi rolleyes.gif Ir fraze '' suo kariamas pripranta'' cia neturetu galioti, nes jus Zmones!

Na taip, nes kai perki savo pirma nama (butent, ne stataisi, o perki ir dar po to uzbaigi rekonstrukcija), tai nepagalvoji apie nieka... As dabar jau pamokyta skaudziu patirciu matau, ko niekada nedaryciau, jei statyciausi. O dabar yra taip, kad beveik visos namo erdves skirtingose auksciuose. Tai kad ir kaip beplanuotum, islyginti i viena plokstuma ju nepavyktu.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 02 24, 15:34)
Na taip, nes kai perki savo pirma nama (butent, ne stataisi, o perki ir dar po to uzbaigi rekonstrukcija), tai nepagalvoji apie nieka... As dabar jau pamokyta skaudziu patirciu matau, ko niekada nedaryciau, jei statyciausi. O dabar yra taip, kad beveik visos namo erdves skirtingose auksciuose. Tai kad ir kaip beplanuotum, islyginti i viena plokstuma ju nepavyktu.

ptashka, susikaičiuokit tiksliai, kiek jums to pasidėjimo (stalčių) reikia. Žinau, kad per daug nebus, bet jūsų atveju tas "per daug" turėtų būti labai minimalus, arba jo neturėtų būti visai.
Gal ką ten ir išeis susitalpinti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 02 24, 15:57)
ptashka, susikaičiuokit tiksliai, kiek jums to pasidėjimo (stalčių) reikia. Žinau, kad per daug nebus, bet jūsų atveju tas "per daug" turėtų būti labai minimalus, arba jo neturėtų būti visai.
Gal ką ten ir išeis susitalpinti kitaip.

As pasidariau sarasa su tuo, ka man reikia sutalpinti smile.gif

1. Keliu dydziu lekstes + bliudeliai (10 zmoniu komplektas) - 1 stalcius
2. Irankiai valgymui + maisymui, kociojimui ir t.t. + peiliai - 1 stalcius.
3. Puodeliai stiklines - 1 stalcius, arba is bedos i virsutine spinta, nors ten ne taip patogu
4. Kruopos, miltai ir t.t. - 1 stalcius
5. Prieskoniai, aliejus - tikiuosi sutalpinti i ta siaura 20 cm stalciuka
6. Kavos + arbatos - irgi patogiausia stalciuje, galima is bedos kelti i virsutine spintele.
6. Siuksliadezes (bent 3) + plovimo priemones - 2 stalciai po kriaukle
7. Puodai, keptuves, maisymo bliudai, kepimo formos - manau bent 2 stalciu, nes seimininkauju daug, tokiu reikalu irgi turiu daug.
8. Serviravimo indai - pvz. tortine, indeliai padazams, grietinelei, sriubai.. - 1 stalcius.
9. Foljos, kepimo popieriai, - 1 stalciaus per daug, bet kazkur sutalpinti irgi reikia.

Tada kazkur italpinti reikia:
1. Kombaina
2. Blenderi
3. Skrudintuva
4. Dziovykle
5. Sulciaspaude
6. Senovine tarkavimo masina cepelinams
7. Mikseris teslai
8. Turiu dar toki itin retai naudojama padovanota daikta kaip lagaminelis su irankiais kepsninei - sandeliuoti kazkur irgi reikia mastau.gif
9. Kazkur reikia laikyti visokias plastikines pietu dezutes. Turint mokyklinuke, ju yra visokio nepatogaus ir nemielo formato.

Manau, kai pradesiu griauti sena virtuve ir dar kokiu dalyku rasiu...

Tai kai viska surasau, matau jau, kad ne tik kad visi stalciai susisandeliuoja, bet dar ir virsutines spinteles rakandams susideti susigadyja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 24 vasario 2017 - 16:15