Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

aciu visoms  :4u:  klausiau nes ir pati dvejojau. As noriu valgomojo stalo, vyras zyzia baro, pabandziau ikisti abu, suprantu, kad neiseis, teks vyrui susitaikyti, kad dar ne sikart  :D

O apie pačią virtuvę tai pradžiai paklausiu: kur bus indaplovė ir kaip įsivaizduojat priėjimą prie kampinės spintelės ir naudojimąsi stalčiais prie kriauklės iš dešinės?

nesusidraugauju su sia programele, tad sudelioti tiksliai kur stalciai o kur spinteles neisejo, braizysiu ranka arba isbandysiu kita programele. Kolkas svarstau apie kelis galimus variantus:

1-asis daryti kaireje 3 ukines spintas (vienoje ju saldytuvas), tuomet iki sienos lieka 180cm, kur bus galima italpinti kriaukle nei kampe nei prie pat spintos, indaplove iskart po ukiniu, kazkaip panasiai kaip cia:

cab83bc8b81b5d1baf0a41393ff1112c940.jpg

1305d4b00c4de1025eef0913e12dea4b381.jpg

2-asis variantas kad kaireje puseje ukines iki lubu daryti iki pat galo, i kampa iseitu pagilinta ukine spinta, bet tada kitoje sienoje lieka tik 250cm stalvirsio kuriame reikia italpinti ir kriaukle ir kaitlente.

17ea35ca719bb39871279c542040ffe188.jpg

siuo metu gyvenu bute kur virtuvinis padarytas vienoje mazdaug 310cm sienoje, eina 130cm darbastalio, tuomet kaitlente, 10cm tarpas ir kriaukle, iki sienos dar kazkur 60cm. Del tokio isdestymo kazkokiu nepatogumu nejauciu, darbastalio man uztenka, kriaukle salia virykles taip pat nekelia nepatogumu, gal ipratimas, bet man dar ir geriau, suberei i keptuve, indeli iskart i kriaukle ir pan. Vat ko truksta tai spinteliu viskam sudeti, netelpa normaliai nei puodai nei indai nei kt daiktai...tikiu kad pabandzius kitoki varianta ilgai nesuprasciau kaip iki siol taip gyevnau  :D  :hmm: taip pat toje virtuveje prie sienos yra ir "valgomasis stalas", prie kurio turbut niekada nevalgeme, nes jis igrustas prie saldytuvo, pristumtas prie sienos ir valgant ziuri "i nieka", tad einam su lekstem i svetaine ir pasilenke prie neauskto stalo valgom prie tv (zinau zinau, valgyti ziurint tv nepatartina, bet taip smagu  :yahoo: ). Tai tiek, gal kas paprotins ir pasiulys kokiu kitu variantu apie kuriuos nepagalvojau  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VP: 06 kovo 2017 - 13:23
Sveikos, mergaites, griztu i tema su paklausimu, apsipratau su virtuve, bet vis tik salos, siauros, mums reikia del valgymo, ai visi griztam skirtingu laiku, prie valgomojo stalo nelabai patogu sestis. ka pasiulytumet per varianta, kad butu labiau atsisedimui, o ne pasidejimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 03 06, 11:36)
Bet virdulys tai visai ne raudonas, o ohoho koks!

Čia ne virdulys... Virduliu aš vadinau tą raudoną elektrinį šūdą, kur vandenį virina. O į šitą privarai arbatžolių ir užpili.

Jį pirkau sendaikčių mugėje rudenį už 7 eu biggrin.gif
Jis stovi ant padėklo, kuris iš tikro yra nelabai padėklas, o iš tikro tai labai labai storo elektros kabelio skerspjūvis, na, riekelė. O tie kabeliai eina, pvz. vandenyno dugnu, iš ten kokių jūroj stovinčių vėjo jėgainių į krantą ar panašiai. Vyras iš kažkur gavo kaip suvenyrą, tai aš pritaikiau praktiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2017 03 06, 17:19)
Čia ne virdulys... Virduliu aš vadinau tą raudoną elektrinį šūdą, kur vandenį virina. O į šitą privarai arbatžolių ir užpili.

Jį pirkau sendaikčių mugėje rudenį už 7 eu biggrin.gif
Jis stovi ant padėklo, kuris iš tikro yra nelabai padėklas, o iš tikro tai labai labai storo elektros kabelio skerspjūvis, na, riekelė. O tie kabeliai eina, pvz. vandenyno dugnu, iš ten kokių jūroj stovinčių vėjo jėgainių į krantą ar panašiai. Vyras iš kažkur gavo kaip suvenyrą, tai aš pritaikiau praktiškai biggrin.gif

Tas ekskliuzyvinis padėklas mane ir suklaidino - galvojau elektrinis virdulys.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2017 03 03, 20:38)
Bet šiaip sau sėdėčiau aš prie to stalo, gerčiau sau kavą ryte ir pro langą vėpsočiau, nes geriant kavą labai įdomu pro langą vėpsoti, net jei ten nieko gero. Nes ryte paprastai žmogus yra apspangęs ir nieko gero jam ir nereikia, by tik kas nors būtų, ne siena su plytelėm biggrin.gif

Net jei ten priešais kito namo siena, kurios nenugriausi... Tai vis tiek už lango gali būt kažkiek erdvės vėpsojimui. Aš tada už lango pasikabinčiau gėlių lovelį ar paukščiukų lesyklą ir vis viena vėpsočiau biggrin.gif

Taip ir turejau daugiabucio virtuveleje - sedejau ir vepsojau biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2017 03 03, 21:48)
<p>Noa, jau taip gražiai parašėt apie tą vėpsojimą.</p>
<p>Vat ir aš galvoju, kad man reikia virtuvėj kažkokio staliuko pusryčiams ir vėpsojimui</p>
<p>Iš pradžių pagal architektų pabraižymus ir galvojau daryt. Bet negi rytais bėgioti reiks per visą virtuvę</p>

Is dizaineriskos puses pasakysiu, kad taip prispaustas/limpantis prie lango virtuves baldas nera grazu - su uzuolaidomis bus nelengva, o ir baldo astrus kampas nera labai jauku sedint prie stalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 06 kovo 2017 - 19:14
Dėl baro diskutuojat - man jis atrodė visai fainas dalykas, tipo, jėėė, pusryčiai, aukštai sėdi, trumpam prisėdimui, lialialia - visa tokia skubėjimo romantika, kol neteko pasėdėti prie baro aukščio stalų diena iš dienos (ne namie, ačiū dievui). Labai staigiai supratau, kad nenoriu ir nereikia man. Pliusų iš viso to gal tik vieną matau - gali pasiremt ir stovėdamas papliurpt ar pagurkšnot kavos. Tik labai jau sunku įsivaizduot tokią situaciją namuose - tipo, pribėgi pašnekėt su kažkuo, ir eini toliau sėdėt. Su kuo tu ten šnekėsi prie baro - su kate? biggrin.gif
Atsakyti
Na ką grįžtu po ilgų mastymų...o virtuvė iš vis iš manęs išsunkia visas jėgas nuo visokių mastymų unsure.gif mėtausi kaip tas žvėrelis nuo vienos pusės link kitos ir visaip atrodo kad būtų gerai biggrin.gif
Longger, visas iliuzijas ir visus norus mane riboja finansai unsure.gif į skolas lysti nenorime, tai tenka kažko atsisakyti, o mūsų ne tik virtuvė laukia, o visas pirmas aukštas unsure.gif blink.gif biggrin.gif teisingai mano buvusi dizainere sakė be dizainerio jūs pražuvę ir pasidarysite viską paprastai biggrin.gif kadangi nesu kažkokia ponia tai man ir paprastai tinka tongue.gif bet nafik tokia dizainerė su kurią kiekviena kartą reikia kovoti/bartis biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai irgi labai mėtausi. Kas dieną vis kitaip atrodo. Vis grįžtu prie minties apie salą, nustumiu tą mintį ir vėl ji grįžta blink.gif Bet tokios abejonės irgi kyla... Tai jei vienbalsiai mąstom, kad baras nepatogu, tai atsisėdimas prie salos dažnai yra gan panašus. Aukštesnis stalas, aukštesnės kėdės, kurios dažnai be atkalčių. Dar taip ir įsivaizduoju, kai saloj kaitlentė, kuri įkaista, kepant pasiriebaluoja aplink, o šalia sėdimosios vietos...
Įdomu kokios pas jus salos ax.gif Senas temas vis pavartau, bet daugelis foto jau ištrintos...
Kas nors gal gaminotės pas baldai4u? Įdomu atsiliepimų kokių išgirst būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 07 kovo 2017 - 09:17
Laba diena,
nesu tikra ar šioje temoje atėjau su savo klausimu, bet tikiuosi, kad labai nepyksit. Noriu nebrangiau pertapetuoti virtuvę. Ir noriu patyrusių žmonių paklausti ar yra koks tapetas ar medžiaga, kuri būtų lengvai valoma. Nes dabartiniai tapetai labai jau baisūs nuo riebalų, vaikų ištaškyto maisto ir pan., bet nuvalyti nuo dabar esančių tapetų dėmių neįmanoma. Norėčiau nors iki pusės sienos nuo grindų, sienas virtuvėje dengti kažkuom, ką galėčiau paplauti ar pavalyti. Ar yra kokia medžiaga šiam mano norui išpildyti?
Tiesa, plytelių variantas iš karto atkrenta, nes būstas nuomojamas, tad noriu nebrangiai.
Iš anksto dėkoju už jūsų nuomonę ir patarimus smile.gif
Atsakyti

Vat aš ir skaitau skaitau, barus peikiat, bet čia tuos paaukštintus, baro aukščio, ar ir sulig virtuvės stalviršiu? Aš pusiasalyje nusimačius. 

Atsakyti
kaip gražu wub.gif gal kuri žino, ar praktiška ir patogu?

Atsakyti

Iki puses galima kamstine sienu danga - naturalu, silta, atsparu ir ne plastmase.

Atsakyti