Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Labai rimtai pagalvočiau dėl to 80 cm aukščio. Tikrai nuoširdžiai. Koks jūsų ūgis? 
Jeigu dabar nematot nepatogumo, tai nereiškia, kad tikrai yra gerai. Dažnai tiesiog priprantam prie situacijos ir nebegalvojam, kad gali būti geriau. Virtuvė juk ilgam, darykit kaip įmanoma patogiau. Dėl tos palangės, tikrai žinau atvejų, kada ją padaro žemiau, o darbastalis aukščiau. Aišku gal ne pats dailiausias dalykas, bet geriau jau taip, nei nugarą laužyt. Atsilieps vėliau, jeigu dabar nejaučiat.
Dėl indaplovių, yra kompaktinių, bet jos 60 pločio tik aukščio mažo. Ir labai netalpios, todėl tikrai nepraktiškos namų naudojimui.

Atsakyti

Dabar naudojuosi virtuve, kur darbastalis 85 cm ir man jau kerta per nugarą, tragiškai nepatogu. 

Atsakyti
Paskaičius apie 80 aukščiodarbastalį, aš patraukiau pečiais - ką aš žinau, gal jie abu vietnamiečiai, gal ten ir vyro ūgis 145 - gi ir pas mus tas pats, tik į priešingą pusę biggrin.gif - ir nuėjau išsimatuot, kur pas mus baigiasi indaplovė. Nes ten dar toks stalčiukas virš jos pas mus padarytas... Nes pas mus telpa biggrin.gif Tai maniau, kad 80 indaplovei turėtų būti gana. Bet vis tik ne, meistrai teisūs, indaplovei reikia nors 86 bendro aukščio.

Atsakyti
Sveikos,

esu visiškai žalia ir nelabai ką nusimanau . Bandom susiplanuot virtuvę, na labiau aš bandau, tik karts nuo karto sulaukiu replikų biggrin.gif. Prieš kreipiantis į meistrus, dar norėčiau Jūsų patarimo, labai smagiai sukatės. Prisegu virtuvės planą, (pati dariau hmm.gif ), gal kokia idėja ar klaida pasimatys. prašau pagelbėkit smile.gif

Virtuvės planelis

Virtuvės vietos foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temide*: 11 balandžio 2017 - 12:59
QUOTE(Temide* @ 2017 04 11, 14:52)
Sveikos,

esu visiškai žalia ir nelabai ką nusimanau . Bandom susiplanuot virtuvę, na labiau aš bandau, tik karts nuo karto sulaukiu replikų biggrin.gif. Prieš kreipiantis į  meistrus, dar norėčiau Jūsų patarimo, labai smagiai sukatės. Prisegu virtuvės planą, (pati dariau hmm.gif ), gal kokia idėja ar klaida pasimatys. prašau pagelbėkit smile.gif

Virtuvės planelis
Virtuvės vietos foto

Pagal dabartinį planą, man atrodo per siauros kampinės spintelės durys, nes bus tik ~30cm pločio. Aš kampinę spintelę padaryčiau atidaromą iš kitos pusės - vietoj 98cm spintelės, daryčiau 60 cm + kampinė spintelė (60 + 38 cm durelėms). Taip ta siena atrodytų labiau simetriška. Kriauklę tuomet stumčiau link kampo ir vietoj 20cm, tarp kriauklės ir indaplovės, tilptų normalūs stalčiai bei kriauklės padėklui normaliai būtų vietos, žinoma jei kriauklė su padėklu.
Taip pat šiuo atveju šalia indaplovės galėsit padaryti stalčius indams ir įrankiams, bus patogu iš indaplovės išimti.
P.S. Nors dabar pamąsčiau, kad dėl kriauklės vamzdžių gali nesigauti. Pagal planą neaišku, ar ties 149cm prasideda ar baigiasi vamzdžiai?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit padeti patarimu ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau pavargau begalvoti, spresti , paskui vel minti keisti blink.gif mano virtuvinis bus , dominuos dvi spalvos: baltas stalvirsis ir azuolo spalvos spinteles. buitine technika imontuojama, tad jos nesimatys, tik orkaite ir kaitlente ale baltos http://www.1a.lt/bui...pool_acm808bawh

https://www.senukai....akzm8480wh/4ra8

maisytuva desiu balta su chromu. patarkit prasau del plautuvo, balta( bet bus sunku prziureti) ar beige ar kokia kita spalva unsure.gif blink.gif blink.gif ax.gif 4u.gif

ar isvis deti chromuota plautuve , maisytuva ir skirsis biski nuo bendros visumos ir derinsis prie maisytuvo, rankeneliu, orkaites rankenos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimuliuke: 11 balandžio 2017 - 15:04

Jei norite baltos spalvos, tai galite dėti baltą keraminę plautuvę. Aš turiu ir esu labai patenkinta :)

Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2017 04 11, 15:02)
Sveikos merginos, gal galit padeti patarimu  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Jau pavargau begalvoti, spresti , paskui vel minti keisti  blink.gif  mano virtuvinis bus , dominuos dvi spalvos: baltas stalvirsis ir azuolo spalvos spinteles.  buitine technika imontuojama, tad jos nesimatys, tik orkaite  ir kaitlente ale baltos http://www.1a.lt/bui...pool_acm808bawh

https://www.senukai....akzm8480wh/4ra8

maisytuva desiu balta su chromu. patarkit prasau del plautuvo, balta( bet bus sunku prziureti) ar beige ar kokia kita spalva  unsure.gif  blink.gif  blink.gif  ax.gif  4u.gif

ar isvis deti chromuota plautuve , maisytuva ir skirsis biski nuo bendros visumos ir derinsis prie maisytuvo, rankeneliu, orkaites rankenos  biggrin.gif

Aš tai sakyčiau, kad jūsų atveju - arba balta plautuvė, arba chromuota. Chromuotą prižiūrėti lengva, baltą - nežinau, bet turiu juodą, visi irgi gąsdino, o nieko ten ypatingo... O vaizdas tai abiem atvejais turėtų būti normalus, ką jau ten begalima sugadint su tokiom neutraliom spalvom?

Keramikinė balta plautuvė atrodo nuostabiai, bet turi tikti, patikti ir dar reikia gebėti ją įpirkti.
Atsakyti

Chromuotos neimčiau jokiu būdu dėl valymo.. vonioje chromuotas kranas, tai prakeikiau jį  :gun_bandana: 

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 04 11, 10:42)
<p>Labai rimtai pagalvočiau dėl to 80 cm aukščio. Tikrai nuoširdžiai. Koks jūsų ūgis? 
Jeigu dabar nematot nepatogumo, tai nereiškia, kad tikrai yra gerai. Dažnai tiesiog priprantam prie situacijos ir nebegalvojam, kad gali būti geriau. Virtuvė juk ilgam, darykit kaip įmanoma patogiau. Dėl tos palangės, tikrai žinau atvejų, kada ją padaro žemiau, o darbastalis aukščiau. Aišku gal ne pats dailiausias dalykas, bet geriau jau taip, nei nugarą laužyt. Atsilieps vėliau, jeigu dabar nejaučiat.
Dėl indaplovių, yra kompaktinių, bet jos 60 pločio tik aukščio mažo. Ir labai netalpios, todėl tikrai nepraktiškos namų naudojimui.
</p>

O jus matet kaip sitie variantai atrodo ty. Ties sujungimu gaunasi laiptelis? Ar kažkas dar mandriau.? unsure.gif

Nesitikejau tiek reakcijos del to nelemto 80cm darbastalio aukščio :-D :-D reikalas tas kad ilga laika butu naudojosi nuominninkai. As pati jame gyvenusi kazkada ir trumpa laika.
lb ilgai gaminau virtuveje Kur darbastalis berods 86cm tai ir isivaizdavau kad 6cm didelio skirtumo nedaro. biggrin.gif
O va siandien teko sveisti tai ka man paliko buve gyventojai! Tai **** nesikeikiant.. Teks skambinti baldininkui ax.gif tie keli cm net lb jauciasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 04 11, 14:34)

Dėkoju Jums už komentarą 4u.gif . Dėl kriauklės, įmanoma ją minimaliai koreguot, bet jeigu ją nustumčiau į kampą, bijau, kad man darbastalis sumažės, bus nepatogu.

Atsakyti
10 metu gyvenau su 86 stalvirsiu, dabar su 92, fantastika, dar nebuvo nei karto, kad dirbant ilgai, ekpant tortus pvz, paskaustu nugara, tad aukstis superinis, man ugis 168 4u.gif
Atsakyti