Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

O jus matet kaip sitie variantai atrodo ty. Ties sujungimu gaunasi laiptelis? Ar kažkas dar mandriau.? unsure.gif

Dabar nebeatkasu foto, todėl ko gero geriausia būtų su baldininku padiskutuoti ta tema, kaip jis tai įsivaizduotų, kaip būtų galima padaryti gražiai. O tas langas atsidarantis? Nes su valymu tai prastai bus tokiu atveju... 

Atsakyti

Noa, gal galite priminti, kokio aukščio jūsų stalviršis? Pamenu, jog jūs aukšti. Aš 175, nesu sabonė, bet kiek matavaus pagal tą alkūnių taisyklę, reiktų 93 cm :)

Atsakyti

shylm, 11 Bal 2017 - 23:00, parašė: O jus matet kaip sitie variantai atrodo ty. Ties sujungimu gaunasi laiptelis? Ar kažkas dar mandriau.? unsure.gif Nesitikejau tiek reakcijos del to nelemto 80cm darbastalio aukščio :-D :-D reikalas tas kad ilga laika butu naudojosi nuominninkai. As pati jame gyvenusi kazkada ir trumpa laika. lb ilgai gaminau virtuveje Kur darbastalis berods 86cm tai ir isivaizdavau kad 6cm didelio skirtumo nedaro. biggrin.gif O va siandien teko sveisti tai ka man paliko buve gyventojai! Tai **** nesikeikiant.. Teks skambinti baldininkui ax.giftie keli cm net lb jauciasi blink.gif
Reakcija tokia , kadangi kuret kuret ir net niekam i galva nebuvo atejusi mintis kad galite tokua nesamobe padaryt. Tai koks jusu ugis ? Nes ir 86 man atrodo mazoka. O jei jau daryt laipta prie palanges , tai ko nekelt ir iki 90 cm. Man atrodo Mamagabi virtuvej palange zemiau uz stalvirsi. Paklauskit jos. Ir tikrai keiskit auksti.
Atsakyti

Isiveskite googlej kitchen countertop higher than window ir paieskokit vaizdeliu. 

Atsakyti
</blockquote> Reakcija tokia , kadangi kuret kuret ir net niekam i galva nebuvo atejusi mintis kad galite tokua nesamobe padaryt. Tai koks jusu ugis ? Nes ir 86 man atrodo mazoka. O jei jau daryt laipta prie palanges , tai ko nekelt ir iki 90 cm. Man atrodo Mamagabi virtuvej palange zemiau uz stalvirsi. Paklauskit jos. Ir tikrai keiskit auksti.
[/quote]

Ugis mano 163cm. Jerguteliau teks eit deti kažka dar ant darbastalio ir bandytis.. Ir susitvarkyti Su taip.nenorimu Laipteliu. 4u.gif Ačiu jums, bandysiu susisiekt su Mamagabi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2017 04 12, 08:15)
<p>Noa, gal galite priminti, kokio aukščio jūsų stalviršis? Pamenu, jog jūs aukšti. Aš 175, nesu sabonė, bet kiek matavaus pagal tą alkūnių taisyklę, reiktų 93 cm smile.gif</p><p></p>
[right][snapback]71566199[/snapback][/right]

Pas mus metras. Mano ūgis 180, diedai - virš 190 (regis, 192 ir 195). Mažiuko neskaičiuoju, jam 13 metų, jis mano ūgio ir dar augs smile.gif Man labai patogu, jau antroje virtuvėje turiu tokį aukštį ir net minties neturiu keisti smile.gif
Papildyta:
Paėmiau ir paskaičiavau su paprasčiausia proporcija smile.gif

Jei Knopkė 168 ūgio ir gyvena su 92 virtuve, ir jai labai patogu,
jei aš su 180 ir naudoju 100 virtuvę, ir man irgi labai patogu,
tai žmogus, kuriam patogi 80 virtuvė, turėtų būti 144 ūgio biggrin.gif

Kokiai mažesnei vietnamietei gal visai būtų nieko... Nes standartinė vietnamietė - apie 152, kaip rašo internetas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 balandžio 2017 - 11:42
QUOTE(Noa @ 2017 04 12, 11:37)
Pas mus metras. Mano ūgis 180, diedai - virš 190 (regis, 192 ir 195). Mažiuko neskaičiuoju, jam 13 metų, jis mano ūgio ir dar augs smile.gif Man labai patogu, jau antroje virtuvėje turiu tokį aukštį ir net minties neturiu keisti smile.gif
Papildyta:
Paėmiau ir paskaičiavau su paprasčiausia proporcija smile.gif

Jei Knopkė 168 ūgio ir gyvena su 92 virtuve, ir jai labai patogu,
jei aš su 180 ir naudoju 100 virtuvę, ir man irgi labai patogu,
tai žmogus, kuriam patogi 80 virtuvė, turėtų būti 144 ūgio biggrin.gif

Kokiai mažesnei vietnamietei gal visai būtų nieko... Nes standartinė vietnamietė - apie 152, kaip rašo internetas biggrin.gif

As dabar susiparinau, kad man su mano 165 bus nepatogu standartas 86 unsure.gif Nors dabar toki naudoju, bet gi kitokio nebandziau.
Atsakyti
na, i 86 cm stavirsi nekeiscu tikrai biggrin.gif gali suktis puikiausiai visa diena prie puodu ir nei kiek nugaros neiskausta, aisku, vyrui 190 galetu ir metras but, bet kiek jis ten buna biggrin.gif
Atsakyti

Dėl to aukščio, 86 toks senas standartas. Anksčiau visus tokius darydavo, nebent klientas kitaip pageidaudavo. Pas vyro tėvus dabar 86 cm, tai kai pirmą kartą tą naują virtuvę pamatėm, man pasirodė labai žemai. Bet anyta žemo ūgio, tai jai kaip tik. Pas mus dabar 90 cm. Aš 168 cm.
​Tie keli cm tikrai turi reikšmės, bet ptashka, nepulkit į paniką, jeigu virtuvė jau procese ir keisti nieko nebegalima.

Atsakyti

na, i 86 cm stavirsi nekeiscu tikrai biggrin.gifgali suktis puikiausiai visa diena prie puodu ir nei kiek nugaros neiskausta, aisku, vyrui 190 galetu ir metras but, bet kiek jis ten buna biggrin.gif

Aš tikiu, kad nekeistumėt, ypač kai virtuvėj labai daug laiko praleidžiat. Kai virtuvė yra ta zona, kuomet darbuojamasi ištisai, ergonomika labai svarbu.

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 04 12, 12:37)
<p>Dėl to aukščio, 86 toks senas standartas. Anksčiau visus tokius darydavo, nebent klientas kitaip pageidaudavo. Pas vyro tėvus dabar 86 cm, tai kai pirmą kartą tą naują virtuvę pamatėm, man pasirodė labai žemai. Bet anyta žemo ūgio, tai jai kaip tik. Pas mus dabar 90 cm. Aš 168 cm.
​Tie keli cm tikrai turi reikšmės, bet <strong>ptashka, </strong>nepulkit į paniką, jeigu virtuvė jau procese ir keisti nieko nebegalima.<strong></strong></p>

Ne, neprocese, bet man irgi tenka "sulyginti" stalvirsi su palange, kuri yra 86 cm aukstyje.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 04 12, 14:00)
As dabar susiparinau, kad man su mano 165 bus nepatogu standartas 86  unsure.gif Nors dabar toki naudoju, bet gi kitokio nebandziau.

Jei nejaučiat nepatogumo, tai ir toliau nejausit. Aš su 168cm ūgiu jaučiau nepatogumą, ypač plaunant indus kriauklėje. Man apskritai yra peilis nugarai būti ilgesnį laiką truputį pasilenkus, todėl pvz. grindis plauna vyras, aš nebent 1 kambarį vienu metu. Dabar džiaugiuosi ~91cm aukščio virtuve.
Atsakyti