Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Cia imontuojamas saldytuvas? Rankeneles keisciau i kita puse. 

Tarp dujines ir kriaukles uztenka darbastalio? Ar bus gaminama daugiausia kitoje puseje?

Atsakyti

Jei cia tik siaip sau sudeliota , tai be logikos ir grozio :). Kur orkaite? Ka laikysit pakabinamose spintelese. Kodel gartraukis ir kaitlente palikta tokia atvira? Kad is svetaines galetumet grozetis puodais ? Kaip spresit pagrindinio darbastalio (kuris yra tarp kaitlentes ir plautuves) ir plautuves apsvietima ?  Nepatogus darbinio trikampio (saldytuvas-plautuve- kaitlente) isdestymas.     

Atsakyti
http://www.part.lt/p...a6cdc65a805.jpg
Mergaites, atejo salos laikas, noriu patarimo, pabandem padelioti kedes kad suzinoti kaip salos ilgis, nisa lubose su sviestuvais turime 2 m ilgio, sala nuplanuota 180, nuo kriaukles iki salos lieka 120, nuo salos iki ukines 150 nepilnai, kadangi ukines gyli sumazinome apie 20 cm, turejo abiejuose sonuose likti panasiai po 120, kai sala 180, dabar mastom, ar ne bus per daug vietos kitame kraste, gal sala 2 m daryti?
Atsakyti

Sveikos smile.gifnorėčiau patarimo, nekreipiant dėmesio į detales, nes ant greičio primečiau, kad bendras vaizdas būtų, kaip jums toks išdėstymas virtuvės, kai vienoj pusėj lyg ir daug visko o kitoj tuštoka (na aš čia apie pakabinamas spinteles labiau gal)
virtuv_zpsfypskhiw.jpg
virtuvė bus tokioj nišoj, kaip ir matosi, toliau platėja ir pereina į valgomajį ir svetainę

Man patinka toks variantas su svaria siena. Kazkur dabar maciau tokia virtuve, labai patiko.

Kriaukle tik kelciau po langu, o salia saldytuvo dar daryciau viena auksta spinta orkaitei. 

Atsakyti
ačiū už patarimus. Kriauklę tai taip, prie lango manau vistik darysim, ir šiaip atsižvelgsiu į jūsų pastebėjimus drinks_cheers.gif
Šaldytuvo rankenėlės tikrai, ne į tą pusę biggrin.gif
na bandysiu persipiešti
Atsakyti

Sveikos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shylm: 10 balandžio 2017 - 22:19

Sveikos, na ka virtuves planas "priduotas" baldininkams :) tai dabar lieka sulaukti   :bigsmile: 

Aciu labai visoms ( Y2K, Azu, Ptashka, Vitulka ir kt  ko dar nepaminejau )  sugaisusiom savo brangu laika ir prisidejusiom prie mano virtuveles (ir ne tik)  kurimo  :4u:  Jusu patirtis ir nuomone man labai padejo. Tikiuosi rezultatas nenuvils.

Beje reikalas su indaplove liko misija neimanoma, kadangi mano darbastalio aukstis bus 80cm. (auksti deriname prie palanges) meistrai paaiskino kad norint pastatyt indaplove, aukstis turi buti bent 85cm   :( tad ir toliau plausiu rankytem.  

Atsakyti

Taigi prie to pacio pasiteirausiu, o gal vis del to pas ka nors yra zemesne indaplove? tik plotis ne daugiau 45cm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shylm: 10 balandžio 2017 - 22:21
eje reikalas su indaplove liko misija neimanoma, kadangi mano darbastalio aukstis bus 80cm. (auksti deriname prie palanges) meistrai paaiskino kad norint pastatyt indaplove, aukstis turi buti bent 85cm   verysad.gif tad ir toliau plausiu rankytem.  </p>
[/quote]
O jūs bandėt tokio aukščio darbastalį? 80 cm yra labai žemas, stovint negalesit dirbti, net indus plaunant kirs per nugarą. Ant taburečių ar ko užsidekit lentą tokiam aukšty 80 cm ir pabandykit, manau tikrai pakeisit planą, gal dar nera velu.
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2017 04 10, 23:41)

O jūs bandėt tokio aukščio darbastalį? 80 cm yra labai žemas, stovint negalesit dirbti, net indus plaunant kirs per nugarą. Ant taburečių ar ko užsidekit lentą tokiam aukšty 80 cm ir pabandykit, manau tikrai pakeisit planą, gal dar nera velu.

pritariu, labai mazas aukstis. nebent HJusu ugis 150cm, tuomet galbut ir patogu. as su 166 dirbu ant 93cm, man patogu, pas mama 87, tai ten kaip milzine jauciuos, reikia lenktis, nebepatogu 4u.gif
Atsakyti

Baka, siuo metu kaip tik toks darbastalis ir yra tad kol kas nera nepatogu. o ir as ne is aukstaugiu.. man bus sudetingiau su virsutinem spintelem,kad pasiekciau teks lipt ant taburetes  :) 

Atsakyti
QUOTE(shylm @ 2017 04 11, 07:10)
<p>Baka, siuo metu kaip tik toks darbastalis ir yra tad kol kas nera nepatogu. o ir as ne is aukstaugiu.. man bus sudetingiau su virsutinem spintelem,kad pasiekciau teks lipt ant taburetes  smile.gif </p>

As irgi pritarciau, kad 80 cm yra per zemai. O ar bandet standartinio aukscio darbastali? Gal dabartinis nera nepatogu tik todel, kad standartinio neisbandet? smile.gif

Buna kazkokios visai mazos indaploves, kazkada domejausi i sena buta, tik nesu tikra, ar jos imontuojamos.
Atsakyti