Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(shylm @ 2017 05 12, 13:42)
<p>I tema apie rankeneles</p>

kokie tie žmogėnai geruliai! biggrin.gif
QUOTE(Aira* @ 2017 05 15, 09:59)
Patarkit prašau, ką praktiškiau būtų pasirinkti sienelei tarp spintelių, be plytelių ir stiklo, jei kaitlentė bus dujinė?  4u.gif

Priklausomai nuo to, koks stalviršis. jei paprastas stalviršis tai deda ir jį arba sienelę klijuotą tokio pat rašto kaip ir stalviršis.
Jei HPL, deda HPL klijuotą ant mdf. Pas mus bus tas pats stalviršis ant sienos, nes nėra tokio rašto klijuojamo unsure.gif
Brangsta tas mano virtuvinis akyse...
Knisu kas nudažytų kaune rankenėles milteliniu būdu...

Sakykit, kuo skiriasi naudojime Blum stalčiai nuo elementarių iš plokštės su blum bėgeliais?
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2017 05 15, 08:59)
Patarkit prašau, ką praktiškiau būtų pasirinkti sienelei tarp spintelių, be plytelių ir stiklo, jei kaitlentė bus dujinė?  4u.gif

Mes dedam hpl kaip ir stalviršis. Nes lengva priežiūra, bus margas tai ne taip matysis bet koks kleckiukas ir mažiau skirtingų medžiagų virtuvėj (virtuvinis, sienos, sienele, stalviršis)

QUOTE(Azu @ 2017 05 15, 13:31)
<p>O tos ukines spintos durys ? Irgi horizontaliai ? </p>

Esmė, kad plokštės matmenys 2,8mx2m, bet raštas eina išilgai plokštės. Iki lubų 250m, tai vientisa plokštė gaunas tik jei dedu raštą vertikaliai. O virtuvinis mano tos pačios plokštės horizontaliu raštu. Tad jei noriu ir ūkinė spinta, kad būtų horizontaliu raštu turi būti sudūrimas iš dviejų dalių. Tai įdomu ar įmonamos sudūrimo variantas.
Arba klausimas jei virtuvinis horizontaliu raštu, ūkinės spintos (priešingoje baldų komplekto pusėje) priekis su įmontuojama orkaite irgi horizontaliu raštu, o ūkinės spintos šoninės plokštės (matysis tik iš visnoe pusės, kita atsiremia į kitą spintą) daryti vertikaliu raštu ar didelė bus nesąmonė?
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 05 16, 22:12)
Mes dedam hpl kaip ir stalviršis. Nes lengva priežiūra, bus margas tai ne taip matysis bet koks kleckiukas ir mažiau skirtingų medžiagų virtuvėj (virtuvinis, sienos, sienele, stalviršis)
Esmė, kad plokštės matmenys 2,8mx2m, bet raštas eina  išilgai plokštės. Iki lubų 250m, tai vientisa plokštė gaunas tik jei dedu raštą vertikaliai. O virtuvinis mano tos pačios plokštės horizontaliu raštu. Tad jei noriu ir ūkinė spinta, kad būtų horizontaliu raštu turi būti sudūrimas iš dviejų dalių. Tai įdomu ar įmonamos sudūrimo variantas.
Arba klausimas jei virtuvinis horizontaliu raštu, ūkinės spintos (priešingoje baldų komplekto pusėje) priekis su įmontuojama orkaite irgi horizontaliu raštu, o ūkinės spintos šoninės plokštės (matysis tik iš visnoe pusės, kita atsiremia į kitą spintą) daryti vertikaliu raštu ar didelė bus nesąmonė?

O kokios spalvos ir rašto hpl pasirinkot?

Jei greta ūkinės spintos yra kokia spintelė, tai daryčiau sudūrima ir imituočiau jog ten dvi spintelės. ar labai ryškus raštas? Tarkim jei koks zebras, tai mane nervuotų, kad skiriasi rašto kryptis.

Kankinuos su rankenėlėm, galvojau dėt push-open, po to aliuminio profiliuką ant stalčiaus krašto. Įdomu kiek toks dažymas su aliuminio profiliu kainuoja ar dėt tą push-open ir nesikankint. huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 16 gegužės 2017 - 21:23
QUOTE(Edule @ 2017 05 16, 21:17)
O kokios spalvos ir rašto hpl pasirinkot?

Jei greta ūkinės spintos yra kokia spintelė, tai daryčiau sudūrima ir imituočiau jog ten dvi spintelės. ar labai ryškus raštas? Tarkim jei koks zebras, tai mane nervuotų, kad skiriasi rašto kryptis.

Kankinuos su rankenėlėm, galvojau dėt push-open, po to aliuminio profiliuką ant stalčiaus krašto. Įdomu kiek toks dažymas su aliuminio profiliu kainuoja ar dėt tą push-open ir nesikankint.  huh.gif

Ruda

Man irgi nesinori, kad skirtųsi. Nors daug pvz mačiau, kad spintelių šonai vertikalus rašto, o vidinis korpusas horizontalaus.
Dar galvoju variantą, gal ūkinę spintą daryti kitos spalvos, tarkim derint prie sienos spalvos .
Atsakyti

Patarkit prašau, ką praktiškiau būtų pasirinkti sienelei tarp spintelių, be plytelių ir stiklo, jei kaitlentė bus dujinė? 4u.gif

O sienos šiaip kuom bus klijuotos?

man irgi dilema, sienas klijuosiu plytelėm, bet prie dujinės nežinau ką daryt

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 05 17, 10:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aira*" data-cid="71628003" data-time="1494831566"><div><p>Patarkit prašau, ką praktiškiau būtų pasirinkti sienelei tarp spintelių, be plytelių ir stiklo, jei kaitlentė bus dujinė? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O sienos šiaip kuom bus klijuotos?</p><p>man irgi dilema, sienas klijuosiu plytelėm, bet prie dujinės nežinau ką daryt</p><p></p>

tai jei sienos plytelėm dėčiau ir prie dujinės plyteles.

o kaip spinteles atidarinėsit? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas nors patars smile.gif Virtuvę tik projektuojam, todėl noriu pasitrati, kokią geriau rinktis indaplovę: 45 cm ar 60 cm (įmontuojama). Prieš tai indaplovės neturėjom, tai man atrodo, kad užtektų 45 cm. Indų daug neturim, nesam kulinarai, gyvenam kol kas dviese, bet netolimoj ateity busim trise. Visi pataria būtinai daryti 60 cm. Jei rinksimės 60 cm, turėsim atsisakyti ištraukiamo vertikalaus stalčiaus su rankšluosčių džiovykla (radiatorių neturim, pas mus grindinis šildymas). Jei rinkismės 45 cm, turėsim rankšluosčių džiovykla. Ką patarsite? smile.gif Gal yra kokių kitų variantų rankšluosčiams?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 05 17, 09:52)
O sienos šiaip kuom bus klijuotos?</p><p>man irgi dilema, sienas klijuosiu plytelėm, bet prie dujinės nežinau ką daryt</p><p></p>

Sienas tai dažysim. Šiaip aš labiau linkstu prie hpl sienelės, bet radau internete, kad prie dujinės kaitlentės toks variantas nelabai tinkamas, tai ir blaškausi.
O ką manot, jei tarpą tarp spintelių dažyti "mokyklinės lentos" dažais visiška nesąmonė būtų? Nelabai ką žinau apie šių dažų patvarumą valymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2017 05 17, 12:45)
Sienas tai dažysim. Šiaip aš labiau linkstu prie hpl sienelės, bet radau internete, kad prie dujinės kaitlentės toks variantas nelabai tinkamas, tai ir blaškausi.
O ką manot, jei tarpą tarp spintelių dažyti "mokyklinės lentos" dažais visiška nesąmonė būtų? Nelabai ką žinau apie šių dažų patvarumą valymui  ax.gif

Pas mus dujinė kaitlentė ir daromės hpl. Vienos firmos net neapsiima daryti, nes yra buvę atvejų, kad klientai skundės jog pakito sienelė ties kaitlente. Mūsų meistras sako, kad jei kokybiškai viskas atlikta niekas neturi pakisti. Tiesa mes darom stalviršį 70cm gylio, tai dar atsitolita šiek tiek nuo sienelės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 17 gegužės 2017 - 13:08

Jei rinksimės 60 cm, turėsim atsisakyti ištraukiamo vertikalaus stalčiaus su rankšluosčių džiovykla (radiatorių neturim, pas mus grindinis šildymas). Jei rinkismės 45 cm, turėsim rankšluosčių džiovykla. Ką patarsite? smile.gifGal yra kokių kitų variantų rankšluosčiams?

Ačiū 4u.gif

60 cm. Gerai, kad neliks rankšluosčių džiovyklos, nei naudos, nei grožio iš jos. 
Man rankšluostukas netrukdo ant orkaitės rankenos pakabintas.

Atsakyti

Mums baldininkas irgi minėjo, kad gali pakisti hpl sienelės vaizdas prie dujinės. Bet primygtinai neatkalbinėjo, sako labai daug priklauso nuo to, kaip bus naudojama, t.y. kiek dažnai ir kokia kaitra verdama konkrečiai prie sienos. Asmeniškai aš tame krašte dažniausiai verdu ant nedidelės kaitros nedideliame puode, specialiai renkuosi kaitlentę, kur nebūtų didelė skylė gale. Valdymas šone, tai galinė kaitviečių eilė irgi šiek tiek toliau nuo sienos, nei su valdikliais priekyje. Tikiuosi viskas bus ok. 

kaledukas, tikrai rinkitės 60 cm. Ta džiovykla asmeniškai man labai nepatogus dalykas. Joje niekas nedžiūsta ir toks amžinas jovaliukas ant akių. Na bet čia tik mano nuomonė. 

Atsakyti

kokią geriau rinktis indaplovę: 45 cm ar 60 cm (įmontuojama). Prieš tai indaplovės neturėjom, tai man atrodo, kad užtektų 45 cm. Indų daug neturim, nesam kulinarai, gyvenam kol kas dviese, bet netolimoj ateity busim trise. Visi pataria būtinai daryti 60 cm
Mes tryse 45 cm indaplovę visą dieną krauname :) tai pagrinde jungiu tik po svečių ar kokių kulinarinių šedevrų, mums visiškai užtenka :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 gegužės 2017 - 15:56