Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

aš labai labai tikiuosi jog nesulauksiu tavo poros metų vartojimo patirties iki savo virtuvės užsakymo biggrin.gifnooors, žinant mano tempus, šansų yra nemažai biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
beje, kuo baigėsi tavo hammam istorija? pavyko, turi?

nea :( netelpa :(  dar turiu minti kazka panasaus igyvendinti duse, nes ten kaip ir viskas daugiau maziau pritaikyta. isskyrus tai, jog nera dvieju kranu. o tai jau 50 proc gerio atima, todel reikia galvoti ar aplamai verta pradet ta reikala

Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 05 18, 09:16)
Gražu!  bigsmile.gif 
Visai nenustebčiau jei tikrai norėtų prastumt. Šiaip lyg ir sutariam dėl visko, bet užknisa kad negali normalios sąmatos padaryt. Visalaik pasako galutinę kainą. Aš jų prašau, kad išsamų skaičiavimą pateiktų. pvz. kiek stalčius push-to-open kainuoja kiek su rankenėle. tai supila viską į vieną ir žinokis. O aš noriu žinot, kad jei pakeičiu stalčių iš blum į plokštės kiek kaina skiriasi. Dabar skambinėk, klausinėk...
Dėl norų nesiožiuoja, stengiasi patart. bet tas sąmatos nesurašymas nervina visiškai.

Einu papaišysiu savo virtuvę, gal atrasit prie ko kabintis.

o tai jie skaičiuoja pagal ką? jeigu tik dabar eisit pasipaišyt?

P.S. Nieko, Cobre, reiškiasi bus dar vienu motyvu daugiau dažniau lankytis Kapadokijoj mirksiukas.gif ir tas nėra blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 18 gegužės 2017 - 09:33

Gražu! bigsmile.gif
Visai nenustebčiau jei tikrai norėtų prastumt. Šiaip lyg ir sutariam dėl visko, bet užknisa kad negali normalios sąmatos padaryt. Visalaik pasako galutinę kainą. Aš jų prašau, kad išsamų skaičiavimą pateiktų. pvz. kiek stalčius push-to-open kainuoja kiek su rankenėle. tai supila viską į vieną ir žinokis. O aš noriu žinot, kad jei pakeičiu stalčių iš blum į plokštės kiek kaina skiriasi. Dabar skambinėk, klausinėk...
Dėl norų nesiožiuoja, stengiasi patart. bet tas sąmatos nesurašymas nervina visiškai.

Einu papaišysiu savo virtuvę, gal atrasit prie ko kabintis.

pala, kaip tai nesioziuoja? samatos normalios nera, rankeneles kur dazyt pati klausineji, stalciu 60 nenori daryt del kazkokiu keistu motyvu. mano vieni pasake, kad nedazys rankeneliu, tai iskart atsisveikinau - man reikia tokiu, kurie daro ka as noriu, o ne ka jie nori. mano supratimas toks - jei kazko nesugeba, lai eina mokytis, o as paieskosiu jau mokytu. 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 18, 10:22)
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]

Mane tai domina kokie stalo įrankiai (šaukštai, šaklutės ir peiliai). Man jų dizainas patinka. Nusipirkau vienus tokio dizaino iš maximos pabandymui. Buvo supakuoti po 3 berods, kol supakuoti patiko. Bet išpakavus tokie ploni ir lengvi pasirodė doh.gif , piguva visiška pagal lengvumą. Anksčiau dar galvojau intenetu pirkti, bet supratau tikrai ne smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Net nežinau dėl tų "sasyskų" viršuje. nelabai man jos, bet 60 cm spintelę atidarant/uždarant reiktų vaikščiot atgal.
Spintelių gylis - 30 arba 35.
sienelė ir stalviršis - hpl compact.

Dar turiu nuspręst dėl stalčių - dėl kokius firminius ar tiesiog stalčius iš plokštės su bėgeliais. stalčių noriu aukštais kraštais.
atidarymas stalčių arba push-to-open arba toks kaip cobrės profilis dažytas baltai arba atidarymas už stalčiaus krašto, dedant vientisą profilį ant korpuso po stalviršiu.

hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 18 gegužės 2017 - 10:40

Mane tai domina kokie stalo įrankiai (šaukštai, šaklutės ir peiliai). Man jų dizainas patinka. Nusipirkau vienus tokio dizaino iš maximos pabandymui. Buvo supakuoti po 3 berods, kol supakuoti patiko. Bet išpakavus tokie ploni ir lengvi pasirodė doh.gif, piguva visiška pagal lengvumą. Anksčiau dar galvojau intenetu pirkti, bet supratau tikrai ne smile.gif

patys paprasciausi ikejiniai. iki tol naudojausi melchioriniais, bet juos rankom reikia plauti. tai po keliu metu naudojimo pagailo ir saves ir irankiu. 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 18, 12:45)
patys paprasciausi ikejiniai. iki tol naudojausi melchioriniais, bet juos rankom reikia plauti. tai po keliu metu naudojimo pagailo ir saves ir irankiu. </p>

Ačiū, reikės pasižiūrėti ką siūlo ikėja.
Atsakyti
Sveikos, gal turit kokiu patarimu? https://scontent.fvn...amp;oe=591EF0BC
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2017 05 18, 13:17)
aciu smile.gif

O kam jums ta dulkių rinkykla virš šaldytuvo? Aš tai nemėgstu dulkes valyti iš siaurų tarpelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 05 18, 13:13)
O kam jums ta dulkių rinkykla virš šaldytuvo? Aš tai nemėgstu dulkes valyti iš siaurų tarpelių  ax.gif

taip sita naikinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 05 18, 10:40)

Net nežinau dėl tų "sasyskų" viršuje. nelabai man jos, bet 60 cm spintelę atidarant/uždarant reiktų vaikščiot atgal.
Spintelių gylis - 30 arba 35.
sienelė ir stalviršis - hpl compact.

Dar turiu nuspręst dėl stalčių - dėl kokius firminius ar tiesiog stalčius iš plokštės su bėgeliais. stalčių noriu aukštais kraštais.
atidarymas stalčių arba push-to-open arba toks kaip cobrės profilis dažytas baltai arba atidarymas už stalčiaus krašto, dedant vientisą profilį ant korpuso po stalviršiu.

hmm.gif

tai čia jums su savim reikia pasikalbėti pirmučiausiai. Jeigu jums nelabai sasyskos, tai darykite ne sasyskas. Darykite taip, kad jums patiktų.

Jeigu jums tinka ir patinka stalčiai iš plokštės, darykite iš plokštės. Gal taip bus pigiau netgi. Jeigu bus push to open, tai nebus lėto pritraukimo. O jeigu bus lėtas pritraukimas, tai nebus push to open. Jeigu abu viename, tai stalčiai tikriausiai pagal nutylėjimą nebebus iš plokštės ir teks išbraukti žodį pigiai. Nors įmanoma ir iš plokštės, bet bus dar brangiau. Apie 200€ už vieną stalčių. O gal kiek ir brangiau. Ir dar tada reiktų susirasti mokytus baldininkus, kaip Cobre ir minėjo, jeigu norite, kad dar viskas ir veiktų. Tiesa, dar galima stalčius valdyti distanciniu pulteliu ar su planšete. Ten papildomai koks tūkstantis Auriukų už tą opciją ir vualia! Čia kad nesustomutėt galvot 4u.gif
O stalčiai iš plokštės ir dar gilūs, neprimins dėžių bulvėms? standartiniai elegantiški paaukštinimai iš kokio stiklo kuo jums neįtinka?

o šiaip, tai bet kokie jūsų norai už jūsų pinigus yra įmanomi ir čia patarti neįmanoma. Turite apsispręsti pati 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pupa01 @ 2017 05 18, 12:17)
aciu smile.gif

norint patarti, reikia žinoti kas kur kaip planuojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 05 18, 14:53)
tai čia jums su savim reikia pasikalbėti pirmučiausiai. Jeigu jums nelabai sasyskos, tai darykite ne sasyskas. Darykite taip, kad jums patiktų.

Jeigu jums tinka ir patinka stalčiai iš plokštės, darykite iš plokštės. Gal taip bus pigiau netgi. Jeigu bus push to open, tai nebus lėto pritraukimo. O jeigu bus lėtas pritraukimas, tai nebus push to open. Jeigu abu viename, tai stalčiai tikriausiai pagal nutylėjimą nebebus iš plokštės ir teks išbraukti žodį pigiai. Nors įmanoma ir iš plokštės, bet bus dar brangiau. Apie 200€ už vieną stalčių. O gal kiek ir brangiau. Ir dar tada reiktų susirasti mokytus baldininkus, kaip Cobre ir minėjo, jeigu norite, kad dar viskas ir veiktų. Tiesa, dar galima stalčius valdyti distanciniu pulteliu ar su planšete. Ten papildomai koks tūkstantis Auriukų už tą opciją ir vualia! Čia kad nesustomutėt galvot  4u.gif
O stalčiai iš plokštės ir dar gilūs, neprimins dėžių bulvėms? standartiniai elegantiški paaukštinimai iš kokio stiklo kuo jums neįtinka?

o šiaip, tai bet kokie jūsų norai už jūsų pinigus yra įmanomi ir čia patarti neįmanoma. Turite apsispręsti pati  4u.gif
Papildyta:
norint patarti, reikia žinoti kas kur kaip planuojama  4u.gif

Tai kaip ir viskas matoma na indaplove yra nuo kaires antra spintute.
Atsakyti