Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Kaleduk, aš neturėjau indaplovės, bet dabar nusipirkom 60 cm. man taip pat būtų likęs tarpelis, tai geriau nusprendžiau imt ir 60, kad viskas gražiai po 60 išsidalintų.
Tik baldininkai truputį pagadino reikalą, nes irankių dėklui sako reikia 63 cm, tai nuo kraštinių stalčių truputį "nuvogė".

HPL girdėjau kad pasiraito, bet sako, jog jis nieko nebijo, nebent tvirtinama netinkamai. O kaip tinkamai tvirtinasi? Gal kas žinot?
Atsakyti

Tik baldininkai truputį pagadino reikalą, nes irankių dėklui sako reikia 63 cm, tai nuo kraštinių stalčių truputį "nuvogė".

kas cia per naujiena? :O pas mane 60.  Net kalbos nebuvo apie nelygu skirstyma

Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2017 05 17, 14:45)
Sveiki,

gal kas nors patars  smile.gif Virtuvę tik projektuojam, todėl noriu pasitrati, kokią geriau rinktis indaplovę: 45 cm ar 60 cm (įmontuojama). Prieš tai indaplovės neturėjom, tai man atrodo, kad užtektų 45 cm.  Indų daug neturim, nesam kulinarai, gyvenam kol kas dviese, bet netolimoj ateity busim trise. Visi pataria būtinai daryti 60 cm. Jei rinksimės 60 cm, turėsim atsisakyti ištraukiamo vertikalaus stalčiaus su rankšluosčių džiovykla (radiatorių neturim, pas mus grindinis šildymas). Jei rinkismės 45 cm, turėsim rankšluosčių džiovykla. Ką patarsite?  smile.gif Gal yra kokių kitų variantų rankšluosčiams?

Ačiū  4u.gif

Vienareikšmiškai 60. mano argumentas šalia jau išsakytų aukščiau - tokių pasirinkimas daug didesnis ir kainos kokybės santykis geresnis.
Ta ištraukiama džiovykla - atgyvena ir pinigų išmetimas į balą. Rankšluosčiums galima ir ant orkaitės kabinti ir ant relinginės rankenėlės, jei tokios bus (būna spec. kabliukai ant tokių rankenėlių) ir po plautuvės spintele kažką sumastyti. Jei durelės be rankenėlių kaip tik šian mačiau ant durelių kabinamą kabyklą rankšluosčiams. Tokią: https://www.amazon.c...net door hanger
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2017 05 17, 13:45)
Sveiki,

gal kas nors patars  smile.gif Virtuvę tik projektuojam, todėl noriu pasitrati, kokią geriau rinktis indaplovę: 45 cm ar 60 cm (įmontuojama). Prieš tai indaplovės neturėjom, tai man atrodo, kad užtektų 45 cm.  Indų daug neturim, nesam kulinarai, gyvenam kol kas dviese, bet netolimoj ateity busim trise. Visi pataria būtinai daryti 60 cm. Jei rinksimės 60 cm, turėsim atsisakyti ištraukiamo vertikalaus stalčiaus su rankšluosčių džiovykla (radiatorių neturim, pas mus grindinis šildymas). Jei rinkismės 45 cm, turėsim rankšluosčių džiovykla. Ką patarsite?  smile.gif Gal yra kokių kitų variantų rankšluosčiams?

Ačiū  4u.gif

jei tik turit vietos tai 60. neturint vietos tai geriu 45 nei nieko smile.gif o dėl rankšluosčių džiovyklos.. turėjau tokią senoj virtuvėj, kad negadintų vaizdo padarėm uždarą, tai rankšluostukų ten nelaikiau, nes rūgo.

QUOTE(Mascara @ 2017 05 17, 15:18)

Gerai, kad neliks rankšluosčių džiovyklos, nei naudos, nei grožio iš jos. 
Man rankšluostukas netrukdo ant orkaitės rankenos pakabintas.
</p>

visiškai pritariu
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 17, 20:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Edule" data-cid="71632777" data-time="1495035868"><div><p>Tik baldininkai truputį pagadino reikalą, nes irankių dėklui sako reikia 63 cm, tai nuo kraštinių stalčių truputį "nuvogė".</p></div></blockquote><p>kas cia per naujiena? :O pas mane 60.  Net kalbos nebuvo apie nelygu skirstyma</p>

Prašom parodyt! Nervina mane tie 3 cm. Gal savojo dėklo pavadinimą žinot? Jie sako labai patogus tas 63 ir t.t.
Užsivedžiau su ruo rankenėlių dažymu. Kur saviškes pirkot? Kur dažėt?

Nu negražu man tie rankšluosčiau iškabinti. Sausą planuoju ant durelių po kriaukle kabinti, o šlapesnius iškart metu skalbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 18 gegužės 2017 - 07:01

20170518_090010_1.jpg[/URL] Edule, o jie tau nesiruosia kokio brangesnio irankiu ideklo prastumti? jei taip, tai gal jis ir geresnis nei mano, bet tada apsiziurek kuo geresnis, ant kiek brangesnis ir ar tau tada aplamai reikia tokio.  rankeneliu nepirkau pati. pasakiau ko man reikia, baldininkai parode ka turi ir man jos tiko. pasakiau, kad noriu juodu. juodu neturejo. paprasiau, kad nupurkstu. nupurske. mano virtuvyte mazyte, bet su kruva niuansu. viska pilde, nesioziavo, patys ieskojo pigesniu ir geresniu sprendimu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 18 gegužės 2017 - 08:24
Cobre, noriu pasveikinti, man labai spalviškai tavo virtuvė wub.gif wub.gif wub.gif
super! 4u.gif
Atsakyti

Cobre, noriu pasveikinti, man labai spalviškai tavo virtuvė wub.gifwub.gifwub.gif
super! 4u.gif

aciu :) as irgi patenkinta, viskas net geriau, nei tikejausi. bet su maziukais vaikais tokia virtuve suvaryt galima gana greitai :D 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 18, 08:46)

su mažiukais vaikais gan greit suvaryt galima absoliučia viską smile.gif Jie pirštu stikle skyle padaryti gali biggrin.gif
bet juk koks skirtumas? jei tai trukdys - pasikeisi ar susiremontuosi. Tegu tik jie sveiki auga - visą kitą taaaaaaip pofig irnesakyk.gif

dabar ir man ramiau bus tamsią virtuvę daryti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 18 gegužės 2017 - 08:52
na, valyti ja reikia pastoviai. bet uztat dar nebuvo taip, kad virtuves tvarkymas uztruktu ilgai - 2-3 min ir viskas. kitas laikas skiriamas tik daiktu sudejimui i vietas. ji is principo jau padaryta taip, kad butu lengva prieziura, nors ir pastovi. o kadangi pastovi, tai visokios generalines isvis atkrenta. zodziu, kol kas fantastika. bet naujas virtuves aplamai paprasta priziureti. po kokiu poros metu bus aiskiau kaip ir kas :)
Atsakyti
aš labai labai tikiuosi jog nesulauksiu tavo poros metų vartojimo patirties iki savo virtuvės užsakymo biggrin.gif nooors, žinant mano tempus, šansų yra nemažai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
beje, kuo baigėsi tavo hammam istorija? pavyko, turi?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 18, 09:22)
<p>vartotojo įkelta nuotrauka[/URL] Edule, o jie tau nesiruosia kokio brangesnio irankiu ideklo prastumti? jei taip, tai gal jis ir geresnis nei mano, bet tada apsiziurek kuo geresnis, ant kiek brangesnis ir ar tau tada aplamai reikia tokio.  rankeneliu nepirkau pati. pasakiau ko man reikia, baldininkai parode ka turi ir man jos tiko. pasakiau, kad noriu juodu. juodu neturejo. paprasiau, kad nupurkstu. nupurske. mano virtuvyte mazyte, bet su kruva niuansu. viska pilde, nesioziavo, patys ieskojo pigesniu ir geresniu sprendimu. </p>

Gražu! bigsmile.gif
Visai nenustebčiau jei tikrai norėtų prastumt. Šiaip lyg ir sutariam dėl visko, bet užknisa kad negali normalios sąmatos padaryt. Visalaik pasako galutinę kainą. Aš jų prašau, kad išsamų skaičiavimą pateiktų. pvz. kiek stalčius push-to-open kainuoja kiek su rankenėle. tai supila viską į vieną ir žinokis. O aš noriu žinot, kad jei pakeičiu stalčių iš blum į plokštės kiek kaina skiriasi. Dabar skambinėk, klausinėk...
Dėl norų nesiožiuoja, stengiasi patart. bet tas sąmatos nesurašymas nervina visiškai.

Einu papaišysiu savo virtuvę, gal atrasit prie ko kabintis.
Atsakyti