Tik baldininkai truputį pagadino reikalą, nes irankių dėklui sako reikia 63 cm, tai nuo kraštinių stalčių truputį "nuvogė".
HPL girdėjau kad pasiraito, bet sako, jog jis nieko nebijo, nebent tvirtinama netinkamai. O kaip tinkamai tvirtinasi? Gal kas žinot?
Tik baldininkai truputį pagadino reikalą, nes irankių dėklui sako reikia 63 cm, tai nuo kraštinių stalčių truputį "nuvogė".
kas cia per naujiena? :O pas mane 60. Net kalbos nebuvo apie nelygu skirstyma
gal kas nors patars

Ačiū

Vienareikšmiškai 60. mano argumentas šalia jau išsakytų aukščiau - tokių pasirinkimas daug didesnis ir kainos kokybės santykis geresnis.
Ta ištraukiama džiovykla - atgyvena ir pinigų išmetimas į balą. Rankšluosčiums galima ir ant orkaitės kabinti ir ant relinginės rankenėlės, jei tokios bus (būna spec. kabliukai ant tokių rankenėlių) ir po plautuvės spintele kažką sumastyti. Jei durelės be rankenėlių kaip tik šian mačiau ant durelių kabinamą kabyklą rankšluosčiams. Tokią: https://www.amazon.c...net door hanger
gal kas nors patars

Ačiū

jei tik turit vietos tai 60. neturint vietos tai geriu 45 nei nieko

Gerai, kad neliks rankšluosčių džiovyklos, nei naudos, nei grožio iš jos.
Man rankšluostukas netrukdo ant orkaitės rankenos pakabintas.
</p>
visiškai pritariu
Prašom parodyt! Nervina mane tie 3 cm. Gal savojo dėklo pavadinimą žinot? Jie sako labai patogus tas 63 ir t.t.
Užsivedžiau su ruo rankenėlių dažymu. Kur saviškes pirkot? Kur dažėt?
Nu negražu man tie rankšluosčiau iškabinti. Sausą planuoju ant durelių po kriaukle kabinti, o šlapesnius iškart metu skalbt.
[/URL] Edule, o jie tau nesiruosia kokio brangesnio irankiu ideklo prastumti? jei taip, tai gal jis ir geresnis nei mano, bet tada apsiziurek kuo geresnis, ant kiek brangesnis ir ar tau tada aplamai reikia tokio. rankeneliu nepirkau pati. pasakiau ko man reikia, baldininkai parode ka turi ir man jos tiko. pasakiau, kad noriu juodu. juodu neturejo. paprasiau, kad nupurkstu. nupurske. mano virtuvyte mazyte, bet su kruva niuansu. viska pilde, nesioziavo, patys ieskojo pigesniu ir geresniu sprendimu.
Cobre, noriu pasveikinti, man labai spalviškai tavo virtuvė
super!
aciu as irgi patenkinta, viskas net geriau, nei tikejausi. bet su maziukais vaikais tokia virtuve suvaryt galima gana greitai
su mažiukais vaikais gan greit suvaryt galima absoliučia viską

bet juk koks skirtumas? jei tai trukdys - pasikeisi ar susiremontuosi. Tegu tik jie sveiki auga - visą kitą taaaaaaip pofig

dabar ir man ramiau bus tamsią virtuvę daryti

Gražu!

Visai nenustebčiau jei tikrai norėtų prastumt. Šiaip lyg ir sutariam dėl visko, bet užknisa kad negali normalios sąmatos padaryt. Visalaik pasako galutinę kainą. Aš jų prašau, kad išsamų skaičiavimą pateiktų. pvz. kiek stalčius push-to-open kainuoja kiek su rankenėle. tai supila viską į vieną ir žinokis. O aš noriu žinot, kad jei pakeičiu stalčių iš blum į plokštės kiek kaina skiriasi. Dabar skambinėk, klausinėk...
Dėl norų nesiožiuoja, stengiasi patart. bet tas sąmatos nesurašymas nervina visiškai.
Einu papaišysiu savo virtuvę, gal atrasit prie ko kabintis.